Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нещо блокирва работата на MBAM и Avast

Featured Replies

• Автор

Сега пиша от смартфона.Актуализацията на Realtek мина успешно,но при тази на Atheros получих син екран.При рестартирването след появата на иконите последва нов,като забелязах че долу на иконката за Интернета имаше червен хикс.Опитах пак и пак син екран.Пробвах и с Safe Mode към мрежа но все тая.Този път на синият екран пишеше нещо,но не успях да го снимам.

Ако извадите кабела за интернета и изключите Wifi мрежата компютъра зарежда ли нормално?

Ако да, тогава отворете Device Manager-a => кликнете на Network Adapters => Отворете Atheros => отидете до табът Driver => и изберете Roll back driver.

Ако изобщо компютъра не зарежда тогава при рестарт натискайте многократно F8 докато се появи меню. От него изберете Last Good Know Configuration.

Ако това оправи нещата обновете драйвера само за Realtek (с Atheros ще се занимаем после).

Ако и това не помага пробвайте да върнете предишното състояние на системата чрез System restore (дано да сте направили точка за възстановяване, както бях написал в предишния си коментар). Ако системата не зарежда нито в Normal, нито в Safe Mode за да използвате System Restore, тогава ще се наложи да направите това от инсталационния диск на Windows (дано да имате такъв) => за повече информация вижте тук:

http://www.sevenforums.com/tutorials/668-system-recovery-options.html

• Автор

Нямам кабел за Интернет.Само с лаптоп и Wi-Fi съм.При изключен Wi-Fi пак се рестартирва.Даже го прави от Safe Mode към мрежа.Успях да снимам текстa на синият екран.http://dox.bg/files/dw?a=83fe1d49ed                                                                                                                                  Включих Wi-Fi-а и започна да става нещо,поне за мен доста странно.Като ми излезе прозореца за паролата,не правя нищо.След недълго време ми се рестартирва.Излиза ми екрана за преминаване към Safe Mode.Оставям го и ме праща на прозореца с паролата.След малко пак ми се рестартирва.И така го прави постоянно.Тъй като имам малко проблем с кабелчето за адаптера и съм без батерия,по едно време остана без ток и ми угасна.След пускането ми излезе прозореца за Startup Repair и оттам изглежда върнах компютъра от точката на възстановяване която бях създал съгласно вашите инструкции..След зареждането нямах Интернет.От иконката,отстраняване на проблеми и диагностика на мрежата нещата не се получиха от първият път.Тогава с Roll Back Driver за Atheros върнах Интернета.                                                                                                                           

Ок, обновете драйвера само за Realtek тогава и вижте след няколко дни дали ще продължат проблемите. Ако ли да, съм намерил по-читав драйвер на Atheros, ще пробваме и с него. Като цяло на сайта на модела на лаптопа има само драйвери за Vista, а вие сте на 7 и може да има някоя несъвместимост...

Ако и с новия драйвер на Atheros не помогне тогава ще се наложи да проверим с програмата Verifier дали сега нов драйвер не създава проблема.

Ще е добре обаче да почнем да тестваме и рама и да направим един check disk, че не съмнява дали проблема не е и на хардуерно ниво.

Поздрави!

• Автор

Тези дни не ми се е рестартирвал компютъра нито веднъж,но и аз не съм го товарил с нищо.Понеже ползвам програмата Hard Disk Sentinel бях забелязъл един път че когато температурата на харда се качи на 50 градуса че и повече/примено при работа на MBAM/ тогава се рестартира.Вероятно когато сканират MBAM и Avast товарят сериозно компа или пък е поради някаква друга причина.Остава обаче въпросът защо при всяко натоварване не се рестартирва.

Не мисля, че е заради натоварването или температурата.. 50 градуса не са нищо дори за лаптоп. По-скоро ако не се е рестартирал повече е заради обновяването на драйвера на Realtek (предполагам сте го обновили пак, както казах и сте пропуснали този на Atheros).

Натоварете го за да видим дали ще се появи пак проблема...ако ли да, ще пробваме с обновяване и на драйвера на Atheros и след това ще проверим за проблемни драйвери и конфликти с Driver Verifier на Windows. Можем да тестваме и хардиска и рама и дори видеото и процесора. Ако нищо не помогне тогава е много вероятно проблема да е в дъното или захранването. Но все пак се надявам да се оправили вече нещата.

Поздрави!

Това е чудесно...оставям статуса на темата така за да ви дам време за още тестове. Ако всичко е наред пишете за да го сменя на решен.

Поздрави! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.