Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

• Автор

....

няма смисъл, само се чудя кой пуснал лудите на свобода?  :eek:

.....

Аз ? :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Правилно, няма смисъл да заемат леглат, тия с биполярно афективно разстройство...Има достатъчно форуми за тях...

Бръкнах в барчето и си налях ром. Мисля си, че няма по-подходящо питие, с което да се игледа пиратски сериал. Не ли :cheers:

навън е точно толкова студено колкото изглежда през прозореца

а в шест имам оглед, което допълнително ме депресира

Наспа ли се или да звъня да те будя че ми трябваш?

навън е точно толкова студено колкото изглежда през прозореца

а в шест имам оглед, което допълнително ме депресира

Чи кво прайш навън, ми не си седиш на топло :rolleyes:

имах намерението да пиша, че да ги осмириш малко, мъ мисля не си fucking shrink :D

Факано магаре той :D

Изгледах и пиратското. Естествено, като рече "Огън" и свърши, ся ще чакаме до другата неделя, да видим, дали ще събори форта или няма....

Доде му ред и на черния списък, та в тон с него, ще си налея уиски...Ама къв естет съм само, а? За всеки жанр, подходящо питие :whist:

ПП Дали е случайност, че като нямам саке в барчето и не следя никой японски сериал? :ph34r:

И тоз списък и той са завърза.....Ама доде изгледам 3 епизодчета от 3 сериала, с подходящите питиета и то станало амен ракиено време. Ама се чудя, дали нема ма фане, рано-рано, че ги омешах почти като Док :speak:

• Автор

Като мен ?!?!

Като мен друг няма на света , тъй че не се напъвай :ass:

Наздраве с винце. Каберне на "st.Ilias".

Става за пиене , но няма да си купувам втори път от него :cheers:

По ХБО пуснаха "тор-светът на мрака" и лягам да зяпам

и аз се прибрах

мислех да излея един бойлер вряла вода връз крехкото си тяло да се позатопля обаче динозавър2 е окупирал банята и в момента излива бойлера

затова сложих свинското шолче да се затопли във фурната и да вечеряме

а аз мисля да си налея едно

Наздраве, викам аз? :rolleyes:

Мисля, да изляза малко довечера, да олабя, ако ма разбираш.... :whist:

Някоя нова звезда ?

Мен почти ме изхващаха. Два дена се обяснявам уж на майтап ама не гризка. Много факти де няма как да ги прекарам за случайности. Добре че тая не беше някоя интригантка и се усети и ме скри. Аз от де да знам че били приятелки навремето мани мани. Това да джиткаш в едно голямо село със големи фамилии просто е въпрос на време.

:cheers: наздраве 

наздраве :cheers:

вече се постоплих :)

Някоя нова звезда ?

Мен почти ме изхващаха. Два дена се обяснявам уж на майтап ама не гризка. Много факти де няма как да ги прекарам за случайности. Добре че тая не беше някоя интригантка и се усети и ме скри. Аз от де да знам че били приятелки навремето мани мани. Това да джиткаш в едно голямо село със големи фамилии просто е въпрос на време.

всичко е въпрос на време...................

за кое навремето говориш? Детската градина?

Редактирано от emmi (преглед на промените)

за кое навремето говориш? Детската градина?

Е не точно. Тя другата и е малко кака ама са учили в едно училище и се познават.

Та тая да вземе да се похвали че съм и купил телефон и че от време на време я поддържам на някакъв в щатите. Те там са само едвам едвам малко над 2 милиона доминицанци. И тя случайно или не е улучила баш един от братята и по бащина линия (дал бог) и интригата готова.

Ей така от нищото дай ми вика дай телефона си. Мисля аз че няма пари в нейния и ще звъни на някой. Пълна ревизия ама няма нищо.

После ей така от никъде ме пита по име дали познавам еди коя си. Леле... викам не разбира се.

И по едно време ми показва снимката и ... а викам май съм я виждал някъде ама не я знам как се казва.

И като се почна едно разследване. Добре че тая се усети и и вика оо тоя съм го виждала преди време ама даже и името му не знам ...

Аве не си малка да се досетиш в каква насока са били скандалите. Но сега вече е спокойна уж.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Дързост и красота ряпа да яде. Изабел, как се оправяш бре. Баси главоболията за единия секс. Баси... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Дързост и красота ряпа да яде. Изабел, как се оправяш бре. Баси главоболията за единия секс. Баси... :D

чшшшш, това е 50 нюанса любоф, ве

чшшшш, това е 50 нюанса любоф, ве

Не знам, не знам. Аз два пъти го прочетох и спрях да са напъвам кой кого и коя... :D

Не знам, не знам. Аз два пъти го прочетох и спрях да са напъвам кой кого и коя... :D

аз не съм го чела

както и книгата, впрочем :shy11:

аз не съм го чела

както и книгата, впрочем :shy11:

Не си изгубила нищо от живота. Спокс. :D

Ladies and Gentlemen,
Аз много се обичам и пак толкова харесвам откоето през шест месеца си купувам нова дрънкулка. Последно бе галакси 5, а преди него галакси 4. Съответно изваждането бе 1000$ за парче. Днес обаче реших да си подновя фончето и избора падна на моторола нексус 6. Олекнах с 920$. И ето на, сега си го бъзикам, разцъквам и си мисля какво нещо е да останеш завинаги млад на 28 години. Сварил съм си тиква и си купих круши. Това ми е хапката за вечеря, а утре ще покажа на локалните туземци дето ми де фукат с разни О+О кой е баш манекена на Якоруда!
Извод! Искаш пачки - стани микрохирург!

• Автор

Ladies and Gentlemen,

Аз много се обичам и пак толкова харесвам откоето през шест месеца си купувам нова дрънкулка. Последно бе галакси 5, а преди него галакси 4. Съответно изваждането бе 1000$ за парче. Днес обаче реших да си подновя фончето и избора падна на моторола нексус 6. Олекнах с 920$. И ето на, сега си го бъзикам, разцъквам и си мисля какво нещо е да останеш завинаги млад на 28 години. Сварил съм си тиква и си купих круши. Това ми е хапката за вечеря, а утре ще покажа на локалните туземци дето ми де фукат с разни О+О кой е баш манекена на Якоруда!

Извод! Искаш пачки - стани микрохирург!

не ща пачки, но честито за придобивката  :cheers: 

мисля,ч е карайки така, докрая на таздогодина ще успееш да подновиш целия хардуер около бодито си.

Форумът си дошъл. Вече можем да лягаме. Лека нощ. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.