Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Е га ти успокоението. :) Не вярвам да ти се върже. :P

на минус 200 кинта съм

дали ше му се вържа?

Аз нали не пия и при мен не е така лесно.

ти трябва за перални да се бъркаш

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

на минус 200 кинта съм

дали ше му се вържа?

Аз пък не мога да разбера защо не са ти изплатили парите. Това, че те ще постигат споразумение, няма връзка с това, че ти си работила по задачата. Нищо, че заключението не е прието. Още повече, че го спират за постигане на споразумение, а не за решаване на друг спор, след който производството да продължи и все някога да ти го приемат.

много ги мразя като вземат да постигат споразумения

Риска на професията.

Много ли се мина с тая експертиза ? Ще я избиеш от следващите или завиши им цените с някой процент като риск.

Аз вчера уж щях да си сменям дърводелеца. Мале тоя новия как се обърка с цените. Май ще се наложи да продължа сътрудничеството си със стария.

едит: Прафопиз.

С тая портабле версия на мозила спелчека ми не работи. Ще ми лъсне неграмотноста по някое време.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Аз нали не пия и при мен не е така лесно.

Ти и гледаш, докато правиш секс... :D

ти трябва за перални да се бъркаш

Хладилник беше. Пералнята беше планирана покупка.

Ти и гледаш, докато правиш секс... :D

Аве това не е задължително да гледам ама докато търся пистата за излитане трябва да гледам после на автопилот оставям нещата.

Аз пък не мога да разбера защо не са ти изплатили парите. Това, че те ще постигат споразумение, няма връзка с това, че ти си работила по задачата. Нищо, че заключението не е прието. Още повече, че го спират за постигане на споразумение, а не за решаване на друг спор, след който производството да продължи и все някога да ти го приемат.

изобщо не беше даден ход на делото 

съдийката ги прикани към споразумение и те се навиха да спрат делото

и така

Хладилник беше. Пералнята беше планирана покупка.

а, пардон

изобщо не беше даден ход на делото 

съдийката ги прикани към споразумение и те се навиха да спрат делото

и така

Няма забрана да не се изплащат, а е въпрос на преценка. След като е свършена работа, е въпрос на разпореждане на съдията дали ще се изплатят или не. Това се прави с определението за спиране. Още повече, ако парите са депозитни. Както и да е. Следващият път, когато получиш призовка от този състав - ще знаеш...

Няма забрана да не се изплащат, а е въпрос на преценка. След като е свършена работа, е въпрос на разпореждане на съдията дали ще се изплатят или не. Това се прави с определението за спиране. Още повече, ако парите са депозитни. Както и да е. Следващият път, когато получиш призовка от този състав - ще знаеш...

мхм

на окръжен ги правят тези работи

а на мен ми сцепиха д-то днес

точно си мислех Док щом не се е вясвал значи си скъсва гъзеца от бачкане

аз си уредих час за фризьор за четири :whist:

И аз свърших. Всички започнахме на равно сутринта, но така като гледам, общо взето са сцепили само Доктора. :P

И аз свърших. Всички започнахме на равно сутринта, но така като гледам, общо взето са сцепили само Доктора. :P

Баланса във вселената. Няма само той да ги цепи с маркуча.

Да не се правиш за някой ?

Ааа! Не знам. Нищо не смея да кажа против този, който държи маркуча и фунията и... А бе общо взето има пет ръце, с които държи, придържа и действа, щом става дума за клизма... :D

Хора, да ви кажа под секрет.. другата седмица май ще се включа в работническата класа  :ph34r:

вчера ми се обадиха - мотивация на кандидатите - демек сигурно ще ни предложат работа :}

ай дано, стискайте много палци :)

иначе напраих шарен бобец за довечера и ше отворим един буркан мариновани чушки :) охаа

и така...

пийвам си следобения чай :):D

Хора, да ви кажа под секрет.. другата седмица май ще се включа в работническата класа  :ph34r:

Ай, дано :)

Застъпвам набържи 2-3 бири, че ей го де е Ракиено време  :beer: 

Иди на масаж после :whist:

Иди на масаж после :whist:

Нещо не схванах за какъв масаж говориш.

Такааа... И какво ще се случи тогава с баланса... Кой ще почива и айлякчийства от другата страна на работническата класа... :D

Нещо не схванах за какъв масаж говориш.

Как къв? С щастлив край, разбира се :rolleyes:

па ли сменяш цвета, ве? 

Такааа... И какво ще се случи тогава с баланса... Кой ще почива и айлякчийства от другата страна на работническата класа... :D

баси макята, па ша го закъсаме :D

ама... нищо не се знае, Попинсссс... надеждата умира последна, нъл знайш :D

па ли сменяш цвета, ве? 

баси макята, па ша го закъсаме :D

Е, Доктора може да е доволен пък. Няма да сцепват само него.

Само дано да стане работата ти. Ще опрайм баланца. Ще се жертваме де, ако трябва... :D

Мисля, таз вечер да изляза пак.Нещо не ми са седи дома. Ще вечерям в некое закътано ресторантче, па след тва ще се размажа в некой бар, а може и да забърша некоя разпоретина.....

Ади, аз се наработих и се изнасям. Е, няма да ходя на масаж, а на доктор, ама тва е. Знам, знам... който не пие вино, а ближе фреш от портокал... :D

Опс - не беше масаж. На фризьор беше. Обърках рейса... Малко.

Е, Доктора може да е доволен пък. Няма да сцепват само него.

Само дано да стане работата ти. Ще опрайм баланца. Ще се жертваме де, ако трябва... :D

а, а, а! дано не е късмет да го оправяте по тоа начин, тва е кофти :D 

дайти да дърпаме везната на една страна и тва е... кво е тва .. курвенски номера и аз като мушкатото... 

ИЛИ .. ИЛИ! :D 

Ади, аз се наработих и се изнасям. Е, няма да ходя на масаж, а на доктор, ама тва е. Знам, знам... който не пие вино, а ближе фреш от портокал... :D

Опс - не беше масаж. На фризьор беше. Обърках рейса... Малко.

Има ощи 30 мин до 5, къде са разбърза?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.