Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Тука е мрачно .........  :(

При мене не зная кво е....не съм дигал щорите да видя, ама и не мисля :whist:

в темата имам предвид.... :(

Ъ? Чи де со видя, тва мрачното :ohmy:

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

остана ми да си оправя и маникюра и ще се съм в обичайното си перфектното състояние

Изпаднах в лека чуденка, как да прекарам следобеда....Не ми се спинка, не зная що, ама се чувствам бодър и пълен с енергия. Манджа за довечера, няма да готвя, щото съм решил да поизляза и аз като бял човек, ресторантче, после на нощен бар и квото там следва...Та имам някое и друго филмче за гледане, имам и бая романчета дет чакат на киндъла, да не говорим, че от кога се каня, да сменя влакната на въдиците....то не че ми са нужни сега - тия дни ще влезе забраната за риболов, щуката даже я забраниха вече, ама си е играчка и едва ли друг ден, ще съм толкова ентусиазиран....Също така, мисля, че е време да подготвя и скутерчето, да си го почовъркам, да му капна бензин и масълце, да го запаля. Въпреки, че май е още рано, да мине средата на март, викам....Имам и едни джибри, дето мисля да ги прая на матрял за ракия, ама май не ми се плеска днеска..

Както гледам, май ще избирам киндъла или филмите...а, въдиците също...

Уф, да зема си сипя още мастичка, а? Може докато я пия блажено да ми дойде прозрение

Наздраве :cheers:

остана ми да си оправя и маникюра и ще се съм в обичайното си перфектното състояние

Масажи, нови прически, маникюри....Има нещо, което премълчаваш.... :rolleyes:

• Автор
...

масажа със щастлив край ? :rolleyes: 

наздраве от мен :cheers:

сипах си малко ирландско, сметнах,ч е е подходящо за това време на деня

то това са стандартни ежемесечни и ежеседмични процедури и обикновено не ги споменавам :whist:

наздраве от мен 

пийни си, чадо :cheers:

масажа със щастлив край ? :rolleyes:

Имам подозрение, че е намерила G точката :whist:

наздраве от мен :cheers:

Одобрявам...Въпреки, че по това време, си е подходящо всяко питие, различно от любимото ти кафе :P

то това са стандартни ежемесечни и ежеседмични процедури и обикновено не ги споменавам :whist:

Мхм...потайна ми са правиш ;)

• Автор

Одобрявам...Въпреки, че по това време, си е подходящо всяко питие, различно от любимото ти кафе :P

Кафето е за следобед, в 4

Намалил съм ги на максимум 3 дневно - едно сутрин за събуждане, със закуската в 7, едно към 10 часа със сметана и бонбони, и едно в 4 следобяд за събуждане, със бисквитка .

Горе -долу се справям с абстиненцията, но е трудно ..... :lock:

Виж, ирландското влиза много добре в момента :cheers:

Някакъв Tyrconnell се води, син етикет е- 10 годишно.Не бях пил досега от него, но не е лошо.

Малко остър вкус, не много опушен, без плодови жилки, но определено ми се нрави и действа върху харда  :cheers:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Пробвай в 4 часа, да пиеш ром с кока кола. Или ако обичаш джин с тоник. Също така може и водка с някакво сокче. Ако много ти се пие кафе и не можеш без него, поне си капни едно малко коняче, покрай него.

Ай, за последно наздраве :cheers:

Ще хапна кисело зеле с мръвки от буркан, ще понарежа и луканка и сушена рибица, да си джвакам и да имам ищах за винцето

Пак ядене и пиене ! За вас коли и жени няма ли ?

Нямам повече, какво да коментирам...

И като се замислиш от къде тръгна всичко - аз цитирах съвсем друг човек, при това в смисъл, че адмирирам поста му, а "геният", разбрал недоразбрал, се намеси и направи панаир. Тегли му една наум и продължавай.

В такива случаи все се сещам за разказа Дърво без корен - толкова бяха различни дядото и сина и нямаха никакви допирни точки, че дядото в един момент изстена - "Аз ще цепя за Широка Лъка, а ти... ти карай за Багдад!" Нищо, че като го написах и тукашните философи не ме разбраха. Ми... нормално. Хората четат Хегел, Кант и Хусерл. За какво им е да знаят кой е Хайтов. :)

Пак ядене и пиене ! За вас коли и жени няма ли ?

Много ми се е приискало да те видя пиян. Като казвам да те видя, имам предвид - да прочета нещо написано от теб, докато си пиян, разбира се. Дори нямам идея в какъв аспект би било кривването ти на пияна глава... :)

• Автор

Детето е с вероятно грип.38 градуса температура, втрисане.От класа и са останали едва 10 деца на крак.Реленцата влезе в действие.парене краци, чай по моя настойка, мед, лимини и ибопром.Грипната ваканция за поредна година беше обявена тогава, когато нямаше грип.Аз пък утре трябва да ходя в РЗИ да ми бъркат в гърлото за секрет за да се види дали не съм се заразил с менингококи вчера от момчето.А съм цял ден дневна смяна, баси, как ще съчетая нещата -не знам.

лягам да спя,м събудете ме за кафенцето в 4, моля.

аз пък отивам на оглед и после ще пообиколя за оферти за паметници

В такива случаи все се сещам за разказа Дърво без корен - толкова бяха различни дядото и сина и нямаха никакви допирни точки, че дядото в един момент изстена - "Аз ще цепя за Широка Лъка, а ти... ти карай за Багдад!" Нищо, че като го написах и тукашните философи не ме разбраха. Ми... нормално. Хората четат Хегел, Кант и Хусерл. За какво им е да знаят кой е Хайтов. :)

Много ми се е приискало да те видя пиян. Като казвам да те видя, имам предвид - да прочета нещо написано от теб, докато си пиян, разбира се. Дори нямам идея в какъв аспект би било кривването ти на пияна глава... :)

Тия всичките автори къде си ги цитирала като попаднеш в месомелачката на живота може да ги отчетеш направо като изгубено време. Това е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.  Туй разтягане на локуми и богат речник и прочие с нищо не помагат.

Никога не съм бил пиян или леко замаян и подобни и аз лично нямам идея на къде ще кривна а и нямам намерение да проверявам. Нямаш идея колко ми е добре така.

Тия всичките автори къде си ги цитирала като попаднеш в месомелачката на живота може да ги отчетеш направо като изгубено време. Това е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.  Туй разтягане на локуми и богат речник и прочие с нищо не помагат.

:) Амиии... като погледнеш реално... за какво ти е Хусерл, когато можеш да си легнеш с някоя смугла и дългокрака амазонка... То е ясно, че ако се сложат на кантара философията и вагината - ще натежи последната... :P:D Тъй де...

Никога не съм бил пиян или леко замаян и подобни и аз лично нямам идея на къде ще кривна а и нямам намерение да проверявам. Нямаш идея колко ми е добре така.

За то и уважаю! Пиянството ме плаши. Честно.

:) Амиии... като погледнеш реално... за какво ти е Хусерл, когато можеш да си легнеш с някоя смугла и дългокрака амазонка... То е ясно, че ако се сложат на кантара философията и вагината - ще натежи последната... :P:D Тъй де...

Ам не-толкова-късметлиите-като-BMW Маниак, като не можем да се уредим с амазонки, кво ни остава а? Кант. Баси дискриминацията...

Ам не-толкова-късметлиите-като-BMW Маниак, като не можем да се уредим с амазонки, кво ни остава а? Кант. Баси дискриминацията...

Чем дольше нет секса, тем шире становятся категории прекрасного... :D

Сетих са един виц....Спира един катаджия, един човек леко почерпен и го пита - Пиян ли си ве?

Човека вика - Не!

- И ся кво ша речеш, че си трезвен ли?

- Не, не съм и трезвен.

-Ми къв си?

Таман съм си....

Та и аз така - Таман съм си :)

Чем дольше нет секса, тем шире становятся категории прекрасного... :D

Незнам дали ще живея толкоз, че и Хурерл да се се вмести тая категория ама.

(ако приемем че ми липсваше секс :P)

Редактирано от flare (преглед на промените)

Незнам дали ще живея толкоз, че и Хурерл да се се вмести тая категория ама.

(ако приемем че ми липсваше секс :P)

Ааа, аз не казвам, че ти липсва секс.

Казвам по принцип, че липсата на секс удря на философстване... Що се буташ при Хусерл... :wub::biggrin:

п.п. Тиху, тиху, че и аз си падам по локумите, книжовността и изящния изказ, та може някой да ме бутне и мен в кюпа... :P Надявам се поне да съм близо до Лютви Местан... :D

Снощи, или по-точно сабахлян у бара, ама баш си бях таман и един са прай на фокусник.....Мята там разни птички, карти разлиства и по едно време вади часовник, един такъв хубав и вика, дали някой си го познава. Е, познах си го, ама деба късмета и собственика си го позна..Не че нося часовници, ама......Та за малко да се скараме с оня, хубаво че съм добра душа и му го отстъпих. Ама ако бях малко по-настоятелен, ся щях да съм напред с един часовник. Как да е, това ще ми е за последно, да се правя на ларж...

лудата ни продавачка звънна да каже че си тръгва за Сф след час и повече няма да се връща :no-no:

а, ток, вода, предаване на имота ей все пофигу :no-no:

не знаела кой електромер е нейния и на кого се води партидата и на водомера партидата също не я знаела

колегите хукнаха да засичат, аз чакам да звъннат да търся партиди по енерго и ВиК

лудата ни продавачка звънна да каже че си тръгва за Сф след час и повече няма да се връща :no-no:

Дай и тела, да и звънна, че ще съм надиплил едни пари за имота и да видиш как бързо-бързо ще си дойде :lol6:

Аз се събудих .

Кафенце ? :newspaper:

Чуш ве :angry:

Ааа, аз не казвам, че ти липсва секс.

Казвам по принцип, че липсата на секс удря на философстване... Що се буташ при Хусерл... :wub::biggrin:

Знам че това имаше предвид, затова и говорех евентуално и затова евентуално се бутах при тоя. От зор тъй да се каже.

Надявам се поне да съм близо до Лютви Местан... :D

Тука не вдянах. :huh:

Кафенце ? :newspaper:

6-то за днес...

Тука не вдянах. :huh:

Ами Лютви Местан има прекрасен изказ - изящен, красив, брилянтен, дори когато не е академичен, а в най-обикновен разговор... Харесва ми. В този смисъл и казвам, че ако трябва да съм сложена в кюпа на философстващите и разтягащите локуми, ми се ще поне да ме праснат при него... :shy11::)

п.п. Мисля, че с него по-ще имам общи приказки, отколкото с Хусерл... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.