Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

аз пък се чух с катарската връзка

викам и Къде ти е вайбъра че ми звъниш от телефона? ми, де да знам, нещо е блокирал. И си лафим по телефона. После ми звъни от вайбъра - зет ми рестартирал телефона :D

бъзикай се ти, ама вече не мога да стоя на краката си.

чак сега сядам на хапна малко баничка, че от 2 часа имам лекция - как ще стоя прав и ще говоря -просто не знам .....

говори седнал, кво

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

всякакъв става.

трябва само да видиш накрайника какъв е и дали е с един или два маркуча.

Е, то накрайника мога да го извадя от стария...Начи може и маншон от ония простите, само да му навра накрайника на стария...Мерси :wors:

ПП Наздраве :cheers: 

Мдааа... Дойдох, за да се отчета, че и аз още дишам и видях написаното от Док... Ми... Мълча си.

Добро утро/ден/вечер... :)

Мдааа... Дойдох, за да се отчета, че и аз още дишам и видях написаното от Док... Ми... Мълча си.

Добро утро/ден/вечер... :)

не сме изобщо в категорията му

Редактирано от emmi (преглед на промените)

не сме изобщо в категорията му

Да ти кажа аз и нямам желание за там. Ще си глътна граматиката.

Виж ти можеш да си старша сестра на отделението. :P 

Имаш си и клизмарник... Хахаха...

Да ти кажа аз и нямам желание за там. Ще си глътна граматиката.

Виж ти можеш да си старша сестра на отделението. :P

Имаш си и клизмарник... Хахаха...

ма каквата съм нежна душевност има да ревъ и да хакам клизми щот ше ми е жал хъхъхъхъ

Таз вечер, мисля да поизляза....обаче се оказа, че е петък вечер и сигурно ще е пълно с работническа класа по заведенията....Много мразя, некви пролетарии да ми се мотат из краката. Баси :mad:

Ни па отиваме да се разходим малко :) 

Таз вечер, мисля да поизляза....обаче се оказа, че е петък вечер и сигурно ще е пълно с работническа класа по заведенията....Много мразя, некви пролетарии да ми се мотат из краката. Баси :mad:

чш, ало, големото добро утро?  :angry:

чш, ало, големото добро утро?  :angry:

Ко? Голямо съм, разбира се :rolleyes:

Направиха субките за викингите и даже изгледах серийката....Ся мисла, да почина малко, че след тва да се показвам на простолюдието. Нали за тва са спестявали цяла седмица, да могат да ме видят :whist:

• Автор

пффф- не се спряха да катастрофират днес -3 ПТП за деня, тъкмо река да пиша във форума и айде викат ме оттатък за следващото

пффф- не се спряха да катастрофират днес -3 ПТП за деня, тъкмо река да пиша във форума и айде викат ме оттатък за следващото

Де е то, края на смяната ти....има време, за още 3 поне :P

Ся да не земеш да надигаш пак тия кафета, ей :angry:

Ко? Голямо съм, разбира се :rolleyes:

Направиха субките за викингите и даже изгледах серийката....Ся мисла, да почина малко, че след тва да се показвам на простолюдието. Нали за тва са спестявали цяла седмица, да могат да ме видят :whist:

то с теби ни мож са говори ве,.........

ми ся като и влена и аз в работническата класа ко прайм ?  :mad:

то с теби ни мож са говори ве,.........

ми ся като и влена и аз в работническата класа ко прайм ?  :mad:

Как кво да прайш? Спестяваш парички, за да можеш да ме видиш на живо :clown:

Аморе, гледам пуснали пак по торентите Broen. Не знам дали си го гледала, ама ако не си, гледай го, докато не си почнала бач. Два сезона има, таз година чекаме трети, поне така обещаха. Ама си заслужава, де :whist:

Как кво да прайш? Спестяваш парички, за да можеш да ме видиш на живо :clown:

Аморе, гледам пуснали пак по торентите Broen. Не знам дали си го гледала, ама ако не си, гледай го, докато не си почнала бач. Два сезона има, таз година чекаме трети, поне така обещаха. Ама си заслужава, де :whist:

ша го видя щом си казал

а колкото до парите ... отварям дарителска сметка за среща с Мушкатото ... то толкоз пари..  :begging:

Те тоз http://www.imdb.com/title/tt1733785/?ref_=ttep_ep_tt

ша го видя щом си казал

Няма да казвам, за какви зрители е, че нали се сещаш :lol6:  Ама лично на мен, а и не само, ако се съди по високия рейтинг е хубав. Много ма кефи шведската полицайка, няма друга като нея :lol6: :lol6:

а колкото до парите ... отварям дарителска сметка за среща с Мушкатото ... то толкоз пари..  :begging:

Има едни лапертии, дето ги дразнело мушкатуту...Ку ги питаш, за кво, не могат да кажат, ама....Как да е, да не изпадаме в подробности....Та тия, да вземат да препикаят на бабите си мушкатата :D  Представяш ли си :wub:

Докато се бръснех, си мислех - що па да не си пусна брада, а :rolleyes:

и докато се усетя се нататрузих с два огледа за утре :mad:

е, мое ли да ми звъниш в шест часа в петък и да ми искаш оглед за събота, питам аз?!?!? Къде беше цял ден? Чопли си носа?  :mad:  Ама клиентите му на 90% щели да го купят. Бе, на кого ги дрънка тези? :mad:

прибрах динозавъра от автогарата, разходих тъпото куче, отидох до кауфланд да напазарувам, в шест отидох на оглед, прибрах се, метнах едно пиле с гъби във фурната и си препекох две филийки че ще се гътна от глад докато стане пилето.

изморих се

ко стана? Док оцеля ли и този път?

• Автор

още две промивки направих на девойчета, тровили се с хапчета от любов, и още три инсулта обработих, слава Богу по-леки от тези сутринта.

Ама днес беше е*ати смяната, просто не е истина.

чакам си смяната и изследванията на два подозрителни инфаркта.

ще видим какво ще излезе от тях.

един пияница със ожулено лице също седи.

още две промивки направих на девойчета, тровили се с хапчета от любов, и още три инсулта обработих, слава Богу по-леки от тези сутринта.

Ама днес беше е*ати смяната, просто не е истина.

чакам си смяната и изследванията на два подозрителни инфаркта.

ще видим какво ще излезе от тях.

един пияница със ожулено лице също седи.

аре, чакам те да долазиш до у вас за наздравето

п.п. фамотидина случайно да действа  и диуретично?

Изчетох , ами  , доктори , кво да ги правиш , все някой живот ще спасят , дет не им работа :P

А у нас дископатия , не не аз и кучето не е,, а кучето  взело , че изкопало дупки с форма на  сърце, не  не е разгонено , предполагам ,че причината съм аз по прозаични причини , наречени глад, но защо пък сърце, 

• Автор

Наздраве ! :cheers:

Най-сетне у дому

аре, чакам те да долазиш до у вас за наздравето

п.п. фамотидина случайно да действа и диуретично?

Долазих:cheers:

Не , не действа

Изчетох , ами , доктори , кво да ги правиш , все някой живот ще спасят , дет не им работа :P

А у нас дископатия , не не аз и кучето не е,, а кучето взело , че изкопало дупки с форма на сърце, не не е разгонено , предполагам ,че причината съм аз по прозаични причини , наречени глад, но защо пък сърце,

Защото е чело "50 нюанса сиво" :cheers:

Те тоз http://www.imdb.com/title/tt1733785/?ref_=ttep_ep_tt

Няма да казвам, за какви зрители е, че нали се сещаш :lol6:  Ама лично на мен, а и не само, ако се съди по високия рейтинг е хубав. Много ма кефи шведската полицайка, няма друга като нея :lol6: :lol6:

Има едни лапертии, дето ги дразнело мушкатуту...Ку ги питаш, за кво, не могат да кажат, ама....Как да е, да не изпадаме в подробности....Та тия, да вземат да препикаят на бабите си мушкатата :D  Представяш ли си :wub:

Докато се бръснех, си мислех - що па да не си пусна брада, а :rolleyes:

:lol6:

и докат си пуснеш брада, земи стани поп и така :)  :D 

Долазих

Не , не действа

ади :cheers:

животното бим е на фамотидин и от вчера сутринта му вдигнах дозата на половинка сутрин и половинка вечер. И точно тази сутрин гадината се събуди в шест без двайсе и се изпика на килима. не устиска. Е, скарах му се, избърсах. Прибирам се вечерта към пет - локва в коридора..............  та си викам дали не е от хапчетата.

• Автор

ади :cheers:

животното бим е на фамотидин и от вчера сутринта му вдигнах дозата на половинка сутрин и половинка вечер. И точно тази сутрин гадината се събуди в шест без двайсе и се изпика на килима. не устиска. Е, скарах му се, избърсах. Прибирам се вечерта към пет - локва в коридора..............  та си викам дали не е от хапчетата.

не, не е от фамотидина, ами от възрастта.

поверявала ли си го за диабет ?

възрастните кучета развиват такъв.

не, не е от фамотидина, ами от възрастта.

поверявала ли си го за диабет ?

възрастните кучета развиват такъв.

е, до вчера стискаше сега вече не стиска

просто ще го разхождам не два пъти на ден ами три-четири

• Автор

е, до вчера стискаше сега вече не стиска

просто ще го разхождам не два пъти на ден ами три-четири

правилно.

друго решение нямаш :)

наздраве :cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.