Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

6-то за днес...

6-то кафе ли ве :ohmy:  Баси алкохолика :no-no:

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
...

6-то за днес...

Аз ги намалих до 3.Пробвай -трудно е, но се чувстваш по-добре, като минеш абстиненцията :)

колегите хукнаха да засичат, аз чакам да звъннат да търся партиди по енерго и ВиК

Това са стресови ситуации, които изискват още една чаша вино довечера. :P

Аз ги намалих до 3.Пробвай -трудно е, но се чувстваш по-добре, като минеш абстиненцията :)

А какъв ви е проблема да минете на безкофеиново. Хем ви мирише на кафе, хем е кафяна вода някаква все пак, хем няма кофеин. Едно такова - хем нищо, хем начесва крастата.

• Автор

А какъв ви е проблема да минете на безкофеиново. Хем ви мирише на кафе, хем е кафяна вода някаква все пак, хем няма кофеин. Едно такова - хем нищо, хем начесва крастата.

Кафе без кофеин ?!?! :no-no: 

Алооууу - още малко ще ми предложиш да откажа тютюна, и след това - какво ? - Надуваема жена ли ?!?!?! :no-no:  :eek: 

Кафе без кофеин ?!?! :no-no:

Алооууу - още малко ще ми предложиш да откажа тютюна, и след това - какво ? - Надуваема жена ли ?!?!?! :no-no:  :eek:

Хахаха... Докторе, що реши, че е като степенно меню - кафето, цигарите и секса...

Щото аз съм минала двете степени с кафето и цигарите, та ме стряскаш де... :D

Баси плужека :no-no:

- Надуваема жена ли ?!?!?! :no-no:  :eek:

Надуваема мед. сестра :lol6:

• Автор

Хахаха... Докторе, що реши, че е като степенно меню - кафето, цигарите и секса...

Щото аз съм минала двете степени с кафето и цигарите, та ме стряскаш де... :D

Първо - да пиеш кафе, без да пушиш е все едно да биеш жена си, без да псуваш.Факт, който никой не може да отрече.

Второ - безкофеиново кафе-->електронна цигара-->безалкохолна бира-->надуваема жена.Също факт.Сурогати разни въобще не ми хвали.

Първо - да пиеш кафе, без да пушиш е все едно да биеш жена си, без да псуваш.Факт, който никой не може да отрече.

Второ - безкофеиново кафе-->електронна цигара-->безалкохолна бира-->надуваема жена.Също факт.Сурогати разни въобще не ми хвали.

Кога си прав - прав си :rolleyes:

Ми да ти кажа има резон в това, което казваш, защото кафето ми стана безинтересно след като спрях цигарите и ми беше все едно какво пия. За биенето на жена без псуване - и в това има резон. То му отива половината на кефа от боя. Баси. :D

Не ти хваля сурогатите, но не всички са щастливци, които да пушат, пият и да се радват на добро здраве едновременно. Идва момент, в който човек прави своя избор.

6-то кафе ли ве :ohmy: Баси алкохолика :no-no:

Е чак пък... кат почна да го пия с коняк, тогава.

Аз нямам зависимост (примерно като не съм на работа мога да не пия кафе хич) от самото кафе, но като работя трябва постоянно да пия нещо горещо и често. Пробвал съм с чайове, какаота, прясно мляко. Не става по-добре ако прекалиш и с тия. На мен специално на 7-ия билков чай взима да ми приизлява, дори и да редувам няколко. Кафето май има най-малко (забележими) странични ефекти. По-вредното е, че кафето е най-малкото в течността която пия, предвид безобразните количества захар и сметана към него. Приемам други идеи ама. Просто не мога без да пия горещи неща на работа... Баси странната зависимост.

п.п. Мисля, че с него по-ще имам общи приказки, отколкото с Хусерл... :D

Аааа, да ги нямаме такива, нали по дефиниция трябваше да е гадно, щом почнахме от без секс. Та никакъв Местан. Хусерл и толкова :D

Редактирано от flare (преглед на промените)

Дай и тела, да и звънна, че ще съм надиплил едни пари за имота и да видиш как бързо-бързо ще си дойде :lol6:

минахме сделката

офцата хукнала да си ходи за Сф. без да предаде имота

Е чак пък... кат почна да го пия с коняк, тогава.

Толкоз препил, че и кафето голо пий.....Аз кат ти викам, че си алкаш, ти ми говориш....

минахме сделката

офцата хукнала да си ходи за Сф. без да предаде имота

Недей споменава тва млекопитаещо преживно животно, че може да се обиди някоя си там.....

Аааа, да ги нямаме такива, нали по дефиниция трябваше да е гадно, щом почнахме от без секс. Та никакъв Местан. Хусерл и толкова :D

:D Хубу де. Ще го преглътна...

Само да не стане като в оня виц, дето умрели трима приятели и се срещнала оттакък. Двамата били с някакви грозотии, защото били наказани, а третият бил с Клаудия Шифър. Оказало се, че всъщност той е изрода, с който е наказана манекенката. :D Е, аз така го разказах, че да ти падне коня, но ако го намеря от някъде, ще го сложа да си го припомним...

Аз викам да си ходим вече. Хубава вечер.

ПП Ще се ходи на ресторантче семейно, а после поединично някои /зетя и щерката/ да спинкат, че утре са на работа, а някои/аз/ на бар...

Малкия вече доста добре казва "мама", е и някои други думички. В скоро време, трябва да се заема с обучението му, да подреди подходящи изречения с думата "мамата"...Все пак съм отговорен дядо. Не ли :rolleyes:

аз пък си сипах винце и мисля да не мисля повече 

мумент! И аз да си капна :cheers:

найш какво намерих  на дъното на куфара? Вестник Стършел от 72-ра. Сега съм си го отделила и след вечеря с кеф ще си го прочета :)

Недей споменава тва млекопитаещо преживно животно, че може да се обиди някоя си там.....

от 20 години не е плащала ток и вода

усещам че ще има напрежение

Аз викам да си ходим вече. Хубава вечер.

накълцах едно свинско бутче и го сложих да се прави на друсан кебап

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

мумент! И аз да си капна :cheers:

найш какво намерих  на дъното на куфара? Вестник Стършел от 72-ра. Сега съм си го отделила и след вечеря с кеф ще си го прочета :)

....

Бравос !

Аз имам само "Работническо дело" и "Отечествен фронт" :lock:

Бравос !

Аз имам само "Работническо дело" и "Отечествен фронт" :lock:

голяма пофта, а? :)

накълцах едно свинско бутче и го сложих да се прави на друсан кебап

Аз запекох едни месца с кашкавал, а зругата част на по едно шишче и салата айсберг. Сега съм заела позиция и гледам предаване за особени жилища и чакам Гордън Рамзи.

ПП Ще се ходи на ресторантче семейно, а после поединично някои /зетя и щерката/ да спинкат, че утре са на работа, а някои/аз/ на бар...

Малкия вече доста добре казва "мама", е и някои други думички. В скоро време, трябва да се заема с обучението му, да подреди подходящи изречения с думата "мамата"...Все пак съм отговорен дядо. Не ли :rolleyes:

Покрай теб ще научи първо пуретката, ракията, салатката ... не ли ?

• Автор

Ние с малко гледаме Hobit - 1 по HBO и си церим температурата -вдигнахме 38.5 градуса.Пием винце.Жената прави баница и кекс.

и чакам Гордън Рамзи.

среща ли имате?

Ние с малко гледаме Hobit - 1 по HBO и си церим температурата -вдигнахме 38.5 градуса.Пием винце.Жената прави баница и кекс.

ние вече похапнахме

аз съм без глас и вечерята мина в зяпане на новините

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.