Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

среща ли имате?

Като свършат новините, дистанционното попада у мен и аз решавам с кого да се срещам... :P

А бе у нас телевизора винаги работи, без това да значи, че някой го следи...

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

аз съм без глас и вечерята мина в зяпане на новините

от както си имаме безплатно ХБО новините в 7 ги пропускаме.

обикновенно от 5 следобяд до 6 и нещо има готино анимационно филмче, което на новото телевизор се гледа невероятно, а след това пускат някой касов филм до към 9 , та гледам късните новини в 23:30.

наздраве :cheers:

от както си имаме безплатно ХБО новините в 7 ги пропускаме.

обикновенно от 5 следобяд до 6 и нещо има готино анимационно филмче, което на новото телевизор се гледа невероятно, а след това пускат някой касов филм до към 9 , та гледам късните новини в 23:30.

наздраве 

телевизора не ми представлява интерес

иначе наздраве :cheers:

Като свършат новините, дистанционното попада у мен и аз решавам с кого да се срещам... :P

А бе у нас телевизора винаги работи, без това да значи, че някой го следи...

аз най-много да купя някой склад докато вечеряме........... и това ми е телевизията :shy11:

а какво ти представлява интерес ? :ph34r:

баси, бях го забравила този въпрос от сваляческия репертоар :D  :D  :D

не се офлянквай ами направи на детето куфарчето 

10805695_830008433728309_833918122736711

• Автор

баси, бях го забравила този въпрос от сваляческия репертоар :D  :D  :D

не се офлянквай ами направи на детето куфарчето 

10805695_830008433728309_833918122736711

Стига дава такива идеи, че верно ще ти пратя по еконта няколко куфарчета за преработване :D

Стига дава такива идеи, че верно ще ти пратя по еконта няколко куфарчета за преработване :D

е, кво? Тъкмо ще си изчистваш харда докато го майсториш. И детето ще се радва................ :shy11:

• Автор

е, кво? Тъкмо ще си изчистваш харда докато го майсториш. И детето ще се радва................ :shy11:

нямам търпение за такива дреболии аз.

трябвад а се лакира, след това украсява, рисува и т.н.

пипкава работа.

дай ми на мен грубите неща, и с нетърпение чакам да се стопли времето -замислил съм доста неща, с които да подобря жизнената среда у дома :cheers:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Петък , утро.

Последно дневно д-во за месеца.

Хайде

то и месеца свърши, де :whist:

аз днес първо ще мина да платя паметника

имам оглед в шест вечерта

в пет трябва да взема динозавър1 от автогарата

имам да вземам едни пари - едните ще ходя да си ги взема от пощата а другите ще ми ги донесат в офиса

а след вчерашната йога имам адска мускулна треска

10857998_785969228105450_585781436053240

• Автор

Колко ще ти излезе ?

Тук аз проверих в две агенции - "обиколка на гроба" с мозайка - 90 лв, пътеки - 100 лв, подпорна стена - 110 лв, покривна плоча ( мозайка) - 120 лв, паметник - 300 лв. Общо - 620 в най-евтиния вариант. Цените и в двете агенции са еднакви, с разлика +/- 10 лв.

Не ми е седмица на мене. Вчера освен ходенето пеша от центъра до Хаджи Димитър, се натрових и с риба. Нощес в 4 часа си изливах съдържанието на стомаха. Не ми е седмица....

Колко ще ти излезе ?

Тук аз проверих в две агенции - "обиколка на гроба" с мозайка - 90 лв, пътеки - 100 лв, подпорна стена - 110 лв, покривна плоча ( мозайка) - 120 лв, паметник - 300 лв. Общо - 620 в най-евтиния вариант. Цените и в двете агенции са еднакви, с разлика +/- 10 лв.

паметника - 250лв

пътека - 90лв

бордюр - 90лв

облицовка бордюр - 250лв

букви, ваза, нещото за свещите попълване на гроба, мозайка .... 810лв

но с 10% отстъпка защото тази агенция урежда погребението

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

паметника - 250лв

пътека - 90лв

бордюр - 90лв

облицовка бордюр - 250лв

букви, ваза, нещото за свещите попълване на гроба, мозайка .... 810лв

но с 10% отстъпка защото тази агенция урежда погребението

по-скъпо е определено.

добре, че не  погребвам роднини при теб.

Дбрутру :)

Снощи май попрекалих, ама пък за сметка на тва, днес ще продължа :clown: 

Шефчето яла риба фугу, баси :no-no: 

по-скъпо е определено.

добре, че не  погребвам роднини при теб.

ами аз искам изравняване на гроба, посипка с мозайка, вазички, тинтири-минтири..............

ами аз искам изравняване на гроба, посипка с мозайка, вазички, тинтири-минтири..............

Кремирахте ли го, или не можахте. Помня, че имаше некви спънки, ама ми убягна резултата....

ПП Даркооооооооооо, пущиха 3 сезон на Викингите....чекам да избачкат субтитри, ама нещо са моткат :huh:

Вижти, кво открих. Тва си заслужава да се дръпне :clap:

Пожелавам на всички малки и вече пораснали деца приятни мигове с приказките на Ханс Кристиан Андерсен!

Артисти:

Апостол Карамитев, Коста Цонев, Слава Рачева, Асен Ангелов Кисимов (Бате Асен), Маргарита Дупаринова, Люба Алексиева, Лиляна Апостолова, Илия Добрев, Иван Андонов, Лео Конфорти, Стефка Кацарска, Петър Пейков, Цонка Митева, Домна Ганева, Николай Бинев, Ицхак Финци, Михаил Петров, Александър Алексич, Илиян Марков, Николай Антонов, Николай Върбанов, Аделина Петрова, Савина Бързева, Станислава Николова, Жоржета Чакърова, Меглена Караламбова, Мария Пантева, Таня Масалитинова, Катрин Михайлова, Анриета Далова, Сивина Сивинова, Тодор Димитров, Георги Георгиев, Мила Парушева, Мирослав Миндов, Никола Анастасов, Итю Итев, Цветана Нешкова, Албена Вангелова, детски Музикален Театър Пиколо, Деляна Хаджиянкова, Лидия Стефанова, Бойка Велкова, Росен Белов, Йоана Буковска, Анриета Далова, Мими Йорданова, Николай Антонов, Стефан Мавродиев, Любомир Младенов, Александър Тончев, Петър Пейков, Георги Жеков, Георги Новаков, Ангел Георгиев, Александър Палиев, Галина Ганчева, Михаил Здравев, Радио театъра, Централен куклен театър, и други.

Съдържание:

ГАЛОШИТЕ НА ЩАСТИЕТО - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

ГЛУПАВИЯТ ХАНС - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

ГРОЗНОТО ПАТЕНЦЕ - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 1](Аудио).mp3

ГРОЗНОТО ПАТЕНЦЕ - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 2](Аудио).mp3

ДИВИТЕ ЛЕБЕДИ - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

КАКВОТО СТОРИ ДЯДО ВСЕ Е ХУБАВО - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ СЪМНЯВА В ТОВА - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

МАЛКАТА КИБРИТОПРОДАВАЧКА - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 1](Аудио).mp3

МАЛКАТА КИБРИТОПРОДАВАЧКА - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 2](Аудио).mp3

МАЛКАТА РУСАЛКА - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

МЕДНИЯТ ГЛИГАН - Ханс Кристиан Андерсен.mp3

НОВИТЕ ДРЕХИ НА ЦАРЯ - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

ОЛЕ ЗАТВОРИ ОЧИЧКИ - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 1] (Аудио).mp3

ОЛЕ ЗАТВОРИ ОЧИЧКИ - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 2] (Аудио).mp3

ПАЛЕЧКА - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 1] (Аудио).mp3

ПАЛЕЧКА - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 2] (Аудио).mp3

ПРИНЦЕСАТА И ГРАХОВОТО ЗЪРНО - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 1] (Аудио).mp3

ПРИНЦЕСАТА И ГРАХОВОТО ЗЪРНО - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 2] (Аудио).mp3

СВИНАРЯТ - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

СЛАВЕЯТ - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 1](Аудио).mp3

СЛАВЕЯТ - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 2] (Аудио).mp3

СНЕЖНАТА ЦАРИЦА - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 1] (Аудио).mp3

СНЕЖНАТА ЦАРИЦА - Ханс Кристиан Андерсен [Вариант 2] (Аудио).mp3

СНЕЖНАТА ЦАРКИНЯ - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

СТАРАТА КЪЩА - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

ТОРНИЯТ БРЪМБАР - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

ХВЪРЧАЩИЯТ КУФАР - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

ХРАБРИЯТ ОЛОВЕН ВОЙНИК - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

ЦВЕТЯТА НА МАЛКАТА ИДА - Ханс Кристиан Андерсен (Аудио).mp3

Кремирахте ли го, или не можахте. Помня, че имаше некви спънки, ама ми убягна резултата....

не, върнаха ми го от София

не, върнаха ми го от София

Уф.....верно че така беше...Напоследък много забравям, сигурно е от ЕГН-то :huh:

• Автор

баси -днес пак ме сцепиха.

досега : още сутринта, с идването - бабка, умряла докараха.ПО време на транспорта починала, от дома до мен.Няма какво да се прави.

Докато и направим документите, карат женичка с инсулт, кома, без дишане.Почвам реанимация, интубирах, изведох я и я настаних в реанимация.Вероятно ще живее, защото инсултът не е голям.

Тъкмо се върщам карат мъж , 53-ти набор, кома, инсулт.Не диша, има сърдечна дейност.Интубирам, закачам на апарата, жив е.Отивам на скенера - мозъчен кръвоизлив.Връщам се в залата - и с влизането карат друг мъж, също в кома, също не диша -оказа се, че е брат му.Родния брат на първия.Като разбрал, че брат му е зле, само казал " Оле боже" и паднал на земята.Интубирам, водя на скенер -също мозъчен кръвоилзив.Само че на единия брат от ляво, на другия-от дясно.И двамата вероятно до 24 часа ще починат, защото са с пробив във вентрикулите.Баси- за 15 години стаж досега за първи път и се случва двама братя, едновременно да получат мозъчни кръвоизливи.Докато орпавям документите карат момче на 16 години, гей, пил трелептал да се трови заради несподелена любов.Кома.Интубирам, промивка на стомаха, всички екстри, включително повърщано по панталона, туниката, и лицето ми.Ще живее, ама баси деня скапан.

това е защото ти е последния ден дневно

Док ве, та питам нещо по твойта част....Майка има един апарат за кръвно от тия с батерийките и одеве ми звъни, че и се е отлепил маркуча и не може да надуе маншона....Та питането ми е, да и купувам нов апарат или само маншон да търся. И ако търся машнон, всеки ли става или трябва да е точно за нейния модел....

Наздраве :cheers:

• Автор

това е защото ти е последния ден дневно

бъзикай се ти, ама вече не мога да стоя на краката си.

чак сега сядам на хапна малко баничка, че от 2 часа имам лекция - как ще стоя прав и ще говоря -просто не знам .....

Док ве, та питам нещо по твойта част....Майка има един апарат за кръвно от тия с батерийките и одеве ми звъни, че и се е отлепил маркуча и не може да надуе маншона....Та питането ми е, да и купувам нов апарат или само маншон да търся. И ако търся машнон, всеки ли става или трябва да е точно за нейния модел....

Наздраве :cheers:

всякакъв става.

трябва само да видиш накрайника какъв е и дали е с един или два маркуча.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.