Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

NEO MVox 1G някой да знае нещо повече

Featured Replies

Купих такова плеърче (купих го от 2ве ама големи тарикати са тия ей. На витрината цената 199лв. отидох даго вземам хареса ми ама цената била 219лв. (от тази сутрин Господине) ама ма...... им). Нали съм любопитен разтърсих се из нета за повече данни и програмки за упдейт и др. за този род техника, но почти нищо не намерих. И най-интересно ми е че с марката NEO има сума ти е техника. Тия с дръпнатите очи един сайт да не са направили!? Молбата ми е ако някой знае нещо повече да пише.

След като си дал парите значи си го изпробвал, харесало ти е и т.н. Смяташ ли че някой ще ти признае гаранция ако го ровиш, сменяш софтуера и други неща, изрично забранени в гаранционната карта?

Парите са си твои. Като го скапеш - плащаш.

• Автор
След като си дал парите значи си го изпробвал, харесало ти е и т.н. Смяташ ли че някой ще ти признае гаранция ако го ровиш, сменяш софтуера и други неща, изрично забранени в гаранционната карта?

Парите са си твои. Като го скапеш - плащаш.

Ей недей така ние се движим само в рамките на закона напр. искам да проверя дали има по нов фърмуер. В менюто си има специална опция за това. За мен по-странното е че не открих нищо за тази фирма.

Не се знае надписът NEO от коя фирма е използван. Просто се използва у нас. Надали на запад са чували за подобни марки. "Марки" като NEO се използват за популяризиране на даден продук в дадена държава. Телевизори Vestel, LG, Samsung, NEO и др. в днешно време са абсолютно еднакви, само са с различно име на марата. Иначе като техника са си еднакви. Така потребителят си мисли, че има някакъв избор. Да, ама не.

• 2 години по-късно...

До колкото знам NEO е марка на Техномаркет(поне така пи6е в сайта).Не си купувайте такива неизвестни марки хора.Малко повечко пари дайте ама поне да е марка кат марка.Самсунг,Панасоник,Сони.JVS,Филипс тфа са марки :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.