Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко мога да взема за....?

Featured Replies

Ами на 2те карти (GPU: NVIDIA GeForce GT 240 (1024 MB PCI-E GDD3) GPU: NVIDIA GeForce 6600GT (128 MB PCI-E) ) дали ще мога да взема по 30 и нагоре паунда на аукцион в е-бей?

Както съм писал за двете общо до 120лв. При положение че 240 има още гаранция и е семпъл от свестен производител 60 и повече паунда надвишават съответната сума...Хм, на теория всичко е възможно - балъци се срещат навсякъде... :rolleyes:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 243,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И какво, като го е постнал? Това е въртешен, фиктивен адрес, раздаден от маршрутизатора. Реалният му IP адрес никъде не се вижда...

• По десетина лева на компонент.   И да ти кажа последно като проверявах сайта е Български и в него се пише на Български от къде на къде ще ни учиш на английски правопис?

• Днешния компютърен пазар е много сложен и ако търсиш относително бързи пари, то трябва да си съгласен да свалиш цените на 50%. Иначе чакаш и след време пак стигаш до същата цена. Казвам ти го от личен

Публикувани изображения

Fortron 400W-PNF. Облепено е с черно фолио, "слийвнато" с термошлаух и изолирбанд за по-добър вид. Мисля 40лв да му искам. Много ли са?

Както съм писал за двете общо до 120лв. При положение че 240 има още гаранция и е семпъл от свестен производител 60 и повече паунда надвишават съответната сума...Хм, на теория всичко е възможно - балъци се срещат навсякъде... :)

Според мен 240-ката е от възможно най-свестния производител - Inno3D, а също и захранването се продава, ето го и него: Codegen 450W Model:350X

Fortron 400W-PNF. Облепено е с черно фолио, "слийвнато" с термошлаух и изолирбанд за по-добър вид. Мисля 40лв да му искам. Много ли са?

Зависи от годинките(П.П. и от условията, при които е работило). Захранващите блокове са склонни да си намаляват ефективността и качеството на работа с годините, а са важен тип компонент, който може да завлече и някоя друга джаджа от кутията на щайгата - в гроба заедно със себе си...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Зависи от годинките(П.П. и от условията, при които е работило). Захранващите блокове са склонни да си намаляват ефективността и качеството на работа с годините, а са важен тип компонент, който може да завлече и някоя друга джаджа от кутията на щайгата - в гроба заедно със себе си...

Хехе колега аз ще го продавам, няма да го купувам :) Сега -сериозно. Захранването е на 2 години и от 5-6 месеца е видеокартата от подписа преди това беше с 9800GT. В момента при тестове на процесора и видеокартата дори не загрява (верно, че и времето захладня), но мога да кажа, че е в добро състояние захранването.

Хехе колега аз ще го продавам, няма да го купувам :cheers: Сега -сериозно. Захранването е на 2 години и от 5-6 месеца е видеокартата от подписа преди това беше с 9800GT. В момента при тестове на процесора и видеокартата дори не загрява (верно, че и времето захладня), но мога да кажа, че е в добро състояние захранването.

Под условия имам предвид качеството на тока от доставчика, евентуално преживени токови удари от мълнии или колебания от некачествена мрежа и работещи под извънредни условия трафопостове(заради ново присъединени абонати, за които те не са пресметнати). Ако примерно компютъра няма, или тогава е нямал ЮПС, или някакъв друг уред за протекция преди захранващият блок, не е изключено виртуалната "възраст" на блока да е доста повече от календарната. Ако все пак всичко му е наред, което може да се провери като се направят съответните измервания на напреженията с мултицет, тогава може да му искаш спокойно тази цена.

Под условия имам предвид качеството на тока от доставчика, евентуално преживени токови удари от мълнии или колебания от некачествена мрежа и работещи под извънредни условия трафопостове(заради ново присъединени абонати, за които те не са пресметнати). Ако примерно компютъра няма, или тогава е нямал ЮПС, или някакъв друг уред за протекция преди захранващият блок, не е изключено виртуалната "възраст" на блока да е доста повече от календарната. Ако все пак всичко му е наред, което може да се провери като се направят съответните измервания на напреженията с мултицет, тогава може да му искаш спокойно тази цена.

Последният да затвори вратата. :cheers:

Разклонителя ми струваше доста пари и уж има защити, но не знам дали това имаш в предвид. Брат ми е ел. техник и не е проблем да замеря захранването, но не съм чак толкова съвестен. В момента си бачка на моя компютър - за мен това е достатъчно за да му търся тези пари- ако не ми ги дадат ще видим. Благодаря за обяснението и спирам вече с тая тема, че я оспамихме :)

Amd Athlone 2x2.7Ghz 4 Gb ram Kingston ddr II Ati radeon hd 3850 - 512 mb gddr4 hdd - 200gb samsung motherboard - Biostar (nf520-a2 te) Samsung - SyncMaster 931BW - монитор

Редактирано от vpkd (преглед на промените)

Amd Athlone 2x2.7Ghz

4 Gb ram Kingston ddr II

Ati radeon hd 3850 - 512 mb gddr4

hdd - 200gb samsung

motherboard - Biostar (nf520-a2 te)

Samsung - SyncMaster 931BW - монитор

450 (350-370 за компютъра, останалите за монитора) за всичко, но ако частите над монитора не са поотделно, а сглобени в състава на компютър заедно с кутия и захранващ блок, които не виждам описани, ако са в разглобен вид и няма кутия и захранване цената може да спадне с около 40-60лв.

Колко мога да взема за Acer Aspire One ZA3 ? Снимки можете да видите от линка.

http://www.album.bg/embolado/?page=1

200-230лв. в зависимост от това с какъв капацитет батерия е комплектован и какво и е състоянието. Ако е в гаранция, може да се поискат още 30-40лв.

Повече от 200лв. този компютър не струва.50лв. за монитора.

Моля те, кажи на Ванко, да не пише неподготвен. Действително ако го метне за части на някоя фирма занимаваща се да препродава техника втора ръка може и да не му дадат повече, но само при това условие!

Ако трябва ти да се бръкнеш а дай 450лв. да те видим.

Аз съм писал максималната постижима сума. Наистина като тръгне с оферта, нали трябва да се започне от някъде. Ще се търси поне в началото най-добрата цена в полза на продавача, ако тя не се приеме, офертната цена ще се понижи или ако има някой желаещ да закупи конфигурацията, но който не иска да заплати тази цена, ще се размени кореспонденция докато са достигне до цена, от която и двамата са доволни - това е пазарният механизъм. Какво си мислиш? Че това е магазин от бай Тошово време и цената е твърда - колкото пише на етикета - за толкова ще бъде продадена...

Аз съм писал максималната постижима сума. Наистина като тръгне с оферта, нали трябва да се започне от някъде. Ще се търси поне в началото най-добрата цена в полза на продавача, ако тя не се приеме, офертната цена ще се понижи или ако има някой желаещ да закупи конфигурацията, но който не иска да заплати тази цена, ще се размени кореспонденция докато са достигне до цена, от която и двамата са доволни - това е пазарният механизъм. Какво си мислиш? Че това е магазин от бай Тошово време и цената е твърда - колкото пише на етикета - за толкова ще бъде продадена...

Моля да се изтрият последните постове.Потребителят sliderum провокира конфликти.

Темата е почистена. Премахнати са остове на Alex&Vanko по негова молба, както и последният коментар на него и sliderum, защото са чисто заяждане и се излиза извън темата. Моля, спрете се! Спазвайте добрият тон на дискусията. Нормално е да има несъгласие в някои теми, все пак може да се обсъди културно всчко!

Kingston 9905403-011.A03LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM 9-9-9-24

Nanya M2Y2G64CB8HA9N-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM 9-9-9-24

По отделно колко мога да им взема!? Гаранция нямат.

Редактирано от kichuka (преглед на промените)

Процесор-DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Дъно-Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Чипсет на дъното - nVIDIA nForce 6100-405, AMD Hammer Рам- 2Х DIMM1: A-Data DQVE1A08 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Видеокарта - Radeon X1600/X1650 Series Secondary (256 MB) Звуков адаптер - Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 6100-400/405/420/430 (MCP61) - High Definition Оптично устройство - ATAPI DVD DC 16X8X5 Audio Controller Хард диск - ST3250310AS (250 GB, 7200 RPM, SATA-II) Мрежова карта - NVIDIA nForce Networking Controller (192.168.200.123) Кутията е някаква на Gigabyte. Ако пропускам нещо кажете. Благодаря предварително

Нека питам и аз :mad: Asus k8v-mx Amd Sempron 3300+ 2.0ghz 2x512 A-data ddr 400 Ati Radeon X1550 512mb/128bit Maxtor 30gb 7200RPM Excelstor 80gb 7200RPM

• 2 седмици по-късно...

MB AM2XLI-eSATA2 CPU AMD Semprom 3000+ Ram 2Gb DDR2 800mhz VideoCard GF8600GT 256Mb LanCard RTL8139 TV Tuner PixelViev 878+ HDD Hitachi 320Gb Card Reader DVD-SonyNec захранването е куча марка Godegen 400W Кутия http://www.kolko.bg/bg/n-a/p/1222719

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.