Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко мога да взема за....?

Featured Replies

Добър вечер.Колко мога да взема за този компютър: Intel Celeron D 330, 2666 MHz (20 x 133) Asus P5VDC-X (3 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) NVIDIA GeForce 6200 (256 MB) ST3120827AS (120 GB, 7200 RPM, SATA),WDC WD2500AAKS-00VSA0 (232 GB, IDE). Имам и една видео карта NVIDIA GeForce FX 5500, мерси предварително.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 252,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И какво, като го е постнал? Това е въртешен, фиктивен адрес, раздаден от маршрутизатора. Реалният му IP адрес никъде не се вижда...

• По десетина лева на компонент.   И да ти кажа последно като проверявах сайта е Български и в него се пише на Български от къде на къде ще ни учиш на английски правопис?

• Днешния компютърен пазар е много сложен и ако търсиш относително бързи пари, то трябва да си съгласен да свалиш цените на 50%. Иначе чакаш и след време пак стигаш до същата цена. Казвам ти го от личен

Публикувани изображения

MB:Asrock G31-S RAM:Kingston 2GB DDR2 800Mhz CPU:Dual Core E3200 @ 2.4Ghz VGA:nvidia 9500GT 512mb ddr2 128bit PSU:Fortron 400W кутия:Обикновенна cd/dvd: Lite-ON dvd-rw на това цяло без хард колко мога да му взема всичко без захранването има по още 1 година гаранция ?

За машината от подписа + кутия, захранване, записвачка и всички други работи, които не ги пише + един ЛСД 17 инчов Самсунг. 650-700 лв ще мога ли да взема?

Колко мога да взема на това ! :blink: 1.Дъно Asrock G31M-VS 2.Видео 7200GS 128mb 3.хард Seagate barracuda 250gb SATA 4.рам elixir 2gb ddr2 800mhz 5.ЗАхранване ISO 420W 6.Процесор intel 1.80ghz (не е при мен компютъра и не знам какъв е точно) 7.Кутия сравнително голяма с дръжка (незнам много за нея) Интересува ме цена цял и на части аз си направих груба сметка на части ,но да чуя и второ мнение! Весели празници

За целия компютър не повече от 150-180лв.

А кутията най вероятно е тази.

Публикувано изображение

1.Дъно Asrock G31M-VS - 40лв

2.Видео 7200GS 128mb - 30лв

3.хард Seagate barracuda 250gb SATA 35лв

4.рам elixir 2gb ddr2 800mhz 30лв

5.ЗАхранване ISO 420W + 7.Кутия сравнително голяма с дръжка - 25лв

6.Процесор intel 1.80ghz (не е при мен компютъра и не знам какъв е точно) 15-20лв

Здравейте.Искам да продам компютъра ми и да си взема нов :biggrin:

Но не знам как вървят цените 2-ра ръка и моля да ми кажете каква цена да му обявя.Конфигурацията е следната, продавам го заедно с монитор LG L1718S (17 инча LCD),мишка и клавиатура.Видеокартата му е чисто нова,давам я с гаранция до 21.10.2011 г.

Публикувано изображение

Видеокартата ми е нова и струва 80 лв.Да го продам без нея или да му искам направо 230 лв? А иначе смятам да отделя за нова конфигурация (без монитора) около 400-450 лв. и видеото не ми е най-важното,искам само да пуска HD видео (а мисля че сегашното би трябвало да се справи,при положение че има на помощ нов процесор) :wink12:

400лв за нова конфигурация,не.Щом е само да ти пуска филми,защо не потърсиш някой 2-ра ръка Athlon 64 X2 и да добавиш още малко рам памет.

Здравейте,

Искам вече да сменя компютъра ми с по-нов. Не че е толкова стар и бавен, но май ме е хванала предновогодишната "шопинг" треска.

Захранването и видеото смятам, че са добри и затова искам да подменя само дъното, процесора и паметта.

Ето това са те: Публикувано изображение

Та въпросът ми е колко пари мога да взема на тези части и ще добавя още малко за да взема нещо по-добро.

Благодаря и Весели празници! :)

400лв за нова конфигурация,не.Щом е само да ти пуска филми,защо не потърсиш някой 2-ра ръка Athlon 64 X2 и да добавиш още малко рам памет.

Колко поне трябва да отделя за нова конфигурация според теб?Все пак го ползвам само за покер (+ програма за статистиките на покера),музика,браузър,скайп едновременно и сегашния бъгва :)

Редактирано от achovd (преглед на промените)

Все пак го ползвам само за покер (+ програма за статистиките на покера),музика,браузър,скайп и сегашния бъгва :(

Сегашния ти процесор е доста слаб затова ти бъгва.Смени го с един двуядрен атлон и още малко рам и ще е съвсем друго нещо.Пък и с оглед на бюджета ти,за 400лв. не вярвам да вземеш нещо кой знае колко по-бързо.

ПП. Пусни си тема да не мажем тук.

Колко може да се вземе от това? Дъно - ECS 848P-A Процесор - Intel 1.80GHz видео - GeForce FX5200 128MB RAM - PQI 512 MB DDR 400 Захранване 420w +кутия

Колко мога да взема за тази видеокарта? ASUS EN8400GS/P/512M • Graphics Engine NVIDIA GeForce 8400GS • Bus Standard PCI Express 2.0 • Video Memory DDR2 512MB • Engine Clock 567 MHz • Memory Clock 800 MHz ( 400 MHz DDR2 ) • RAMDAC 400MHz • Memory Interface 64-bit • CRT Max Resolution 2048 x 1536 • D-Sub Output • DVI Output (DVI-I) • HDCP Support • Low Profile Bracket Bundled Yes ( 2 slots ) • CUDA Enabled

Колко мога да взема за тоя комп при два варианта с видео карта и без видео карта?Продава се без монитор а видеокартата е в гаранция! Публикувано изображение

Редактирано от trifon81 (преглед на промените)

• Автор

С видеокартата около 300лв (зависи и какво е захранването и кутията).Видеокартата ти на старо върви 80-110лв (зависи дали има гаранция , с какво охлаждане е......) .Това е без монитора ,за който не си казал дали ще го продаваш.

За колко мога да си продам PC-то със следната конфигурация: CPU:Intel Core2Duo E6550 Motherboard:Asus P5K-E Wi-Fi edition Ram memory:Corsair XMS2 2x1GB DDR2-667 CL 4 Video Card:MSI NX8800GT-T2D512E-OC HHD:Seagate Barracuda Sata2 500GB 32MB cash 7200rpm DVD/RW LG черно Case:Point of View Turbine AluLite PSU:Fortron FSP400-60GLN 400W В добро състояние ми е конфигурацията и си работи добре. Купувана е 29.12.2007г. И искам да знам колко мога да и искам само така и колко със монитор Samsung SM 730BF(17 инача е).

CPU:Intel Core2Duo E6550 70-80лв. Motherboard:Asus P5K-E Wi-Fi edition 80-100лв. Ram memory:Corsair XMS2 2x1GB DDR2-667 CL 4 2x25лв. Video Card:MSI NX8800GT-T2D512E-OC 90-100лв. HHD:Seagate Barracuda Sata2 500GB 32MB cash 7200rpm 40лв. DVD/RW LG черно 10-15лв. Case:Point of View Turbine AluLite 50-60лв. PSU:Fortron FSP400-60GLN 400W 40лв. Може да искаш около 450лв. за цялата конфигурация без монитора. Всъщност можеш да искаш много повече, но въпросът е за дали изобщо ще се продаде. :swear1: Samsung SM 730BF(17 инача е) 70-100лв. според състоянието.

Ми том щом толкос малко мога да му взема няма смисал. Аз безтова ще си взимам нова конфигурация тази в крайна сметка ще си я оставя. Защото частите са си добри поне едно време бяха и може да си изкара още доста. Пък и сърце неми дава да го продам като знам че за цялата конфигурация едно време дадох 1693лева. Lyudmil а да те питам то се е видяло че 450 са за човек който е наясно с нещата като теб. То и аз си мислех че повече от 500 немога да му искам в крайна сметка правилно съм си мислел. А на човек който неразбира и си няма голямо понятие от компютри за колко най-много мога да му спазаря PC-то.

Ми том щом толкос малко мога да му взема няма смисал. Аз безтова ще си взимам нова конфигурация тази в крайна сметка ще си я оставя. Защото частите са си добри поне едно време бяха и може да си изкара още доста. Пък и сърце неми дава да го продам като знам че за цялата конфигурация едно време дадох 1693лева.

Наистина, ако нямаш неотложна нужда от тези пари си остави конфигурацията. То винаги който продава му се струва, че му плащат малко, който купува пък му се струва, че плаща много. Тази конфигурация с малко пари може да се трансформира идеално в едно HTPC. Идеята е да го направиш максимално тих и да го ползваш в хола на телевизора(стига да си с голям LCD/Plasma TV) за филми и някоя по-стара игра на голям екран.

А на човек който неразбира и си няма голямо понятие от компютри за колко най-много мога да му спазаря PC-то.

Нали разбираш, че няма как да отговоря на този въпрос. :P

Наистина, ако нямаш неотложна нужда от тези пари си остави конфигурацията. То винаги който продава му се струва, че му плащат малко, който купува пък му се струва, че плаща много. Тази конфигурация с малко пари може да се трансформира идеално в едно HTPC. Идеята е да го направиш максимално тих и да го ползваш в хола на телевизора(стига да си с голям LCD/Plasma TV) за филми и някоя по-стара игра на голям екран.

Нали разбираш, че няма как да отговоря на този въпрос. :P

Ми аз за последното говорех чисто хипотетично. А HTPC какво точно означава? Ми той че е тих тих е ама заради това че 8800GT много грей имам една 120-ка отзад и острани 250-ката (която си има контролер за спира пускане). И заради нея и двата трябва да са пуснати и общо взето те правят шума. Иначе боксовото е много безшумно,захранването и то, на видеото вентилатора се чува чак след 45% а на дефаут е 29%.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.