Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот....и нямам оправия,но другите не го знаят!

Featured Replies

Кака ти без мъж е станала.....хм претръпнала е вече!Нема сърбежи! :D

Разочарована е от белгийците и сега  отново залага на родна продукция.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Лека нощ на Хорхи, Хухи, Мухи и Пухи! :bye1:

• Автор

Кака ти може е почнала да предлага некви услуги.Каратето е за самозащита при нужда. :D

Лека нощ на Хорхи, Хухи, Мухи и Пухи! :bye1:

ми на мен

:(

Кака ти може е почнала да предлага некви услуги.Каратето е за самозащита при нужда. :D

Масажи !

п.п.Чак ми се схвана врата, ех че не съм в татковината ...

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

лека нощ спете у кош

10614238_876712945719887_143180851003694

ади ставайте де сънлюфци

03.gif

А добър ден.

Кадаифчо па ял банана.Тоз изеде сичките банани на Доминикана.

той безсмъртен

:)

Разочарована е от белгийците и сега  отново залага на родна продукция.

Иска ти се. Такива красавци са фламандците, че бих ги заменила само за норвежци.

На всичкото отгоре са интелигентни и умеят да се обличат със стил. Пухи, ти с твойте джапанки и бермуди ша си кат един бесен доменикански селянин, ку застанеш до някой белгиец.

Иска ти се. Такива красавци са фламандците, че бих ги заменила само за норвежци.

На всичкото отгоре са интелигентни и умеят да се обличат със стил. Пухи, ти с твойте джапанки и бермуди ша си кат един бесен доменикански селянин, ку застанеш до някой белгиец.

Така е, душата!

Добро Утро! :rolleyes:

Прах при прахта. Ариел при ариелите. Банан при бананите.

Идиот при идиотите! :shy11:

Така е, душата!

Добро Утро! :rolleyes:

Идиот при идиотите! :shy11:

Ха ха, якоооооо! Изкефи ме!

А добър ден.

Кадаифчо па ял банана.Тоз изеде сичките банани на Доминикана.

Пухи брал, брал, а кадаифчо - ял, ял! :ph34r:

ми на мен

:(

Ти си Хухи! :P

Ха ха, якоооооо! Изкефи ме!

:*

Ти си Хухи! :P

дубре вече си знам новия пиздоним

:P

тва да не идва от хухавелка а

:lol6:

Скалата е подозрително мълчалив напоследък. Сигурно жена му му цеди силичките всяка вечер от щур секс и през деня е като зомби. Един постинг ни мое напише кат ората!

А Жоро същий Джеймс Бонд само мистериозно лайква някой и друг пост и потъва обратно в мистерия. Сигурно пак е на мисия, Мисията Лондон! :-)))

Де е вълчето, дето знае как да прави хубав секс?

Очаквах да си силно елементарна личност и не съм разочарован честно. Или как беше по дрехите посрещат по парите изпращат ха ха.

Нямаш си и на представа колко хора познавам де всичко де имат и е по тях. Говоря ти от сорта на златни часовници, дрехи, коли и подобни а си чакат с нетърпение аванса и живеят под наем или при родителите си в 45кв/м панелна кутия.

Хайде да не бъдеш викам много сигурна как точно ще изглеждам до някой твой льоло. Той и Бил Гейтс ходи с маратонки от 100 долара ако не си забелязала така че остави ги моите джапанки.

Кака мен единствено може да ме видиш в дрехи на puma с модната им линия на BMW ха ха останалите де ги считате за табели и ви капят лигите са за хора де им се пълнят очите от стари мерцедеси.

анадъмно ?

Очаквах да си силно елементарна личност и не съм разочарован честно. Или как беше по дрехите посрещат по парите изпращат ха ха.

Нямаш си и на представа колко хора познавам де всичко де имат и е по тях. Говоря ти от сорта на златни часовници, дрехи, коли и подобни а си чакат с нетърпение аванса и живеят под наем или при родителите си в 45кв/м панелна кутия.

Хайде да не бъдеш викам много сигурна как точно ще изглеждам до някой твой льоло. Той и Бил Гейтс ходи с маратонки от 100 долара ако не си забелязала така че остави ги моите джапанки.

Кака мен единствено може да ме видиш в дрехи на puma с модната им линия на BMW ха ха останалите де ги считате за табели и ви капят лигите са за хора де им се пълнят очите от стари мерцедеси.

анадъмно ?

Ми, от български си се превърнал в доменикански селянин. Не знам що се засягаш обаче и злобееш. И аз живея извън града и си ми е много добре. Само изискани и културни хора със стил има около мен. Може би не си избрал точната държава, от там и средата ти е една такава...селяндурска. Ма поне времето е готино, ку не друго и жените при теб са лесни и евтини.

....Кака мен единствено може да ме видиш в дрехи на puma с модната им линия на BMW ха ха останалите де ги считате за табели и ви капят лигите са за хора де им се пълнят очите от стари мерцедеси.

анадъмно ?

Въх, Пухи, много пяна, много нещо! Чак крашна сървъра!

Що не вземеш да се изтупаш за над 1000$ и сложи една снимка да те видим какъв си баровец?

Че тъй по чехли и шалвари, тез BMW-та много вървежни станаха! :D

Що не вземеш да се изтупаш за над 1000$ и сложи една снимка да те видим какъв си баровец?

Ма верно яко се е запенил, взел се е насериозно, а, уж, ноншалантен го раздаваше?

Май жена му пак си е вдигнала багажа и е отишла при мама и тате?

Ма верно яко се е запенил, взел се е насериозно, а, уж, ноншалантен го раздаваше?

то да беше само той - да си избива "мъжкото" у форума

е кренвирша и той яко комплекси избива

хахаха

Ми, от български си се превърнал в доменикански селянин. Не знам що се засягаш обаче и злобееш. И аз живея извън града и си ми е много добре. Само изискани и културни хора със стил има около мен. Може би не си избрал точната държава, от там и средата ти е една такава...селяндурска. Ма поне времето е готино, ку не друго и жените при теб са лесни и евтини.

Пак си в грешка както обичайно говориш колкото да не заспиш над клавиатурата. Около мен има само американци и канадци като изключим охраната едва ли се различават много от "културните ти фламанци".

Евтините и лесните са на гарата в Брюксел не се прави на разсеяна че не я знаеш къде е ... нямам предвид пероните за пътниците.

Цените на тия де ги смяташ за еФтини определено са над 30 и 40 евро така че при теб са още по евтини.

1000 $ Какво ?  Ми той телефона ми е толкова без дрехите а пък ако сложа и дребните за дневни разходи по джобовете може да ударим 3ка или 4ка ха ха , я марш в коневръза и не ме занимавай с джобни.

Жена ми е точно до мен и не е застаряваща лелка хванала паяжина на оная си работа да те успокоя.

то да беше само той - да си избива "мъжкото" у форума

е кренвирша и той яко комплекси избива

хахаха

Още не си му простила де те изтипоса със сисите и сантиметъра май.

Скалата е подозрително мълчалив напоследък.

Сигурно жена му му цеди силичките всяка вечер от щур секс и през деня е като зомби.

Един постинг ни мое напише кат ората!

А Жоро същий Джеймс Бонд само мистериозно лайква някой и друг пост и потъва обратно в мистерия. Сигурно пак е на мисия, Мисията Лондон! :-)))

Де е вълчето, дето знае как да прави хубав секс?

Зает съм да прая кинти-неам време за глупости.

Луд секс ти каам.

Те...пиша постинг.

Ми той докат та чака ша пометне горкия.

Дърви го за любопитни.

Пак си в грешка както обичайно говориш колкото да не заспиш над клавиатурата. Около мен има само американци и канадци като изключим охраната едва ли се различават много от "културните ти фламанци".

Евтините и лесните са на гарата в Брюксел не се прави на разсеяна че не я знаеш къде е ... нямам предвид пероните за пътниците.

Цените на тия де ги смяташ за еФтини определено са над 30 и 40 евро така че при теб са още по евтини.

1000 $ Какво ?  Ми той телефона ми е толкова без дрехите а пък ако сложа и дребните за дневни разходи по джобовете може да ударим 3ка или 4ка ха ха , я марш в коневръза и не ме занимавай с джобни.

Жена ми е точно до мен и не е застаряваща лелка хванала паяжина на оная си работа да те успокоя.

Още не си му простила де те изтипоса със сисите и сантиметъра май.

Бе, знаех си аз, че Пухи е много готино име за питбул.:-)

Зает съм да прая кинти-неам време за глупости.

Луд секс ти каам.

Те...пиша постинг.

Ми той докат та чака ша пометне горкия.

Дърви го за любопитни.

Бе, прекалено добре си информиран ко става с хората, дан бачкаш в ДС, ЦРУ, ЕмАй5 и т.н.?

Бе, прекалено добре си информиран ко става с хората, дан бачкаш в ДС, ЦРУ, ЕмАй5 и т.н.?

За КГБ бачкам, ма ку беше ми чела постовете по-назад щеше да знаеш!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.