Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот....и нямам оправия,но другите не го знаят!

Featured Replies

Тъй верно!  :D

Подържам написаното, докато ми е кеф! :tongue2:

Вярно, вярно не верно това първо. Учителката ти по БЕЛ определено не е била с нужната квалификация и сега се излагаш с дълги постове по форумите.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 80,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пише се  "вярно", а не "верно- това първо. Учителката ти по БЕЛ определено не е била с нужната квалификация и сега се излагаш с дълги постове по форумите.

Както каеш. :tongue2:

МиЖика, из Европа съм от как дойде още "демокрацията" вемой. През 1993-та година си смених паспорта понеже нямаше място къде да му бият печати повече.

Бях от тия връзкари, които  пътувахме по Европа с бежови паспорти.

/Че/ На мен ми се събира сигурно 6-7 години живяно по Европа и 500 000 км, изминати по европейски пътища. Когато там обаче бензинът беше 2-3 пъти по-скъп от цените в бг. и на всякъде по Европа можеше да плащаш с марки още. Не сравнявай хората по себе си, де си ходил само да най-близкия ти окръжен град, моля.

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

ляляля

:cheerleading2:

Както каеш. :tongue2:

Още кога те усетих че си нереализирана селска учителка по вина на пустата му демокрация! Сега имаше да чукаш с показалката по бюрото и да пишеш двойки и тройки.

такам армейците ги опрайхме с къръсъ

ся малко по баирите и хижите за вестник Ехо

:P

http://vbox7.com/play:0bd25239

ъхъ и Катюша има у къръсъто

и Пършинг и Пърл Харбър...

:)

"Към Съветския Съюз полетя ракета Круз" 

в интерес на истината повечето са все руски - самолети, оръжия....

ми майстори са братушките ко спор нема

в интерес на истината повечето са все руски - самолети, оръжия....

ми майстори са братушките ко спор нема

Як козак саби блисне

так москал в штани дрисне !!! 

:)  :)  :)  :)  :)

Някой от вас гледал ли е това филмче:

Много го плюят критиците, но от трейлъра онова, което виждам, е голям спектакъл.

Искам поздравителна картичка от Барса. Някой ша оди ли скоро ?

Кака как се справям с прафопиза ?

Някой от вас гледал ли е това филмче:

Много го плюят критиците, но от трейлъра онова, което виждам, е голям спектакъл.

Тая поне като я гледам носа и не е като на мозъчен хирург. Ще е яко значи. Закачай го на канелката да се тегли.

Мхм, щот кинтите въобще не са идиотска работа.

Бачкаш кат идиот и все не стигат, щот си женен! :tongue2:  И тва, ако не е пълен идиотизъм?! :D

Предпочитам да съм идиот с кинти, отколкото изкукал кат тебе дето амнайсе иляди пъти ти казах, че не съм женен и пак не запомни.

За домашно да напише 100 пъти ''Скалата не е женен''!

Анадънму?

Бог та обича и щи даде кинти. Ма не може, щото не си пущаш ФИШ !!!

Чак такъв идот не съм, че да вярвам в Тото-то :D

Предпочитам да съм идиот с кинти, отколкото изкукал кат тебе дето амнайсе иляди пъти ти казах, че не съм женен и пак не запомни.

За домашно да напише 100 пъти ''Скалата не е женен''!

Анадънму?

Ти…да не си от онези пророци, дето виждат бъдещето и затфа дан си се оженил? :tongue2:

Имате ли си вече партия тфа, неженените мъжове? :clown:

Кака 

За теп нали знаеш, че пу голу дупе таралежи мачкам?

мохинито ша пиши думашну

:lol6:

мохинито ша пиши думашну

Мхм, ша гу пиша с хуботъ на Скалътъ, а Пухи шми поправя граматиката.  :clown:

...Ти…да не си от онези пророци, дето виждат бъдещето и затфа дан си се оженил? :tongue2:...

Аз ни съ женя щоту у тъз простата главъ акъл има ша знаш!

мохинито ша пиши думашну

А не ве-чурапи ша плете.Койту нема акъл да помни - ша пиши!

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

За теп нали знаеш, че пу голу дупе таралежи мачкам?

А аз за теб влизам гол в банята нищу че си с изтекъл срок на годност. Нали си заможна кунг фу майсторка веднъж и аз ша се прежаля за пари.

Ша те клатя като пиратска гемия дорде се разпаднеш от резонанс.

Ти кажи ша ми пратиш ли картичка от Барцлоната ? Или го отложи за другата година ?

Мхм, ша гу пиша с хуботъ на Скалътъ, а Пухи шми поправя граматиката.  :clown:

Шти оправям аз на теб граматиката щот не си учила га трябва.

Няма такава в тоя форум де се е хванала с прафопиза ми и да не съм и показал че също не е чак толкова грамотна колкото си е въобразила.

Та за да правиш забележки на някой трябва да си перфектен в това в което му виждаш като кусур.

Ша те клатя като пиратска гемия дорде се разпаднеш от резонанс.

Дано чейнето ти не ме стресне изневиделица, докато сме в резонанс?

Пухи, след някоя и друга годинка, кат треснеш 50, ей такива романтични писма шми пишеш без граматически грешки, разбира се:

"Ваше Величество,ще окажете ли чест на мен, скромният капитан от Бананова република, да закотви бригантината си в топлата лагуна на Вашите териториални води?" 

:cool: 

Аз ни съ женя щоту у тъз простата главъ акъл има ша знаш!

Според мен си срамежлиф и затфа ни придлагаш на жинътъ брак.

Тук, в Белгия, разведен мъж означава много сериозно финансово обран. :D В този смисъл, предложение за брак от негова страна е буквално харакири - съгласие да поеме риск да загуби половината от всичко, което потенциално би могъл да генерира във финансов план. Което си е сериозна жертва, адски сексапилна дори. :inlove1: 

Докато българският мъж какво предлага да загуби? Някаква мижава издръжка, евентуално, и символичната си свобода. Ми то да те е срам да го предложиш това. :lol6: 

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Дано чейнето ти не ме стресне изневиделица, докато сме в резонанс?

Пухи, след някоя и друга годинка, кат треснеш 50, ей такива романтични писма шми пишеш без граматически грешки, разбира се:

Ам да ни те се фаля ама само с три коронки съм, нямам липсващи и всички са мои. За чинета има да чакаш. Явно лош опит имаш щом се застраховаш.

Аз като тресна 50 живот и здраве ти ще си като излязла от крематориум. Стига ми се прави на тийн че вече нямаш живи съученици.

Поне кажи защо ми отбягваш въпроса който ти задавам от 10 поста насам ? Ша имам ли картичка от Барцлоната ?

Според мен си срамежлиф и затфа ни придлагаш на жинътъ брак.

Тук, в Белгия, разведен мъж означава много сериозно финансово обран. :D В този смисъл, предложение за брак от негова страна е буквално харакири - съгласие да поеме риск да загуби половината от всичко, което потенциално би могъл да генерира във финансов план. Което си е сериозна жертва, адски сексапилна дори.

Ясно как си смъкнала кожата на белгиеца с френско потекло ! Направо си го занулила.  Мерцедеса ти е останал от подялбата.

Представям си те как си напуснала соца с едно сакче в чавдарката и вече след някой друг брак си бизнес лейди със стар мерцедес и джиткаш даже и със самолети. Пробивна си няма спор, не толкова голяма страна но пък баламите нямат свършване.

Браво.

Кажи само какъв ти е статута моля ? Разведена или овдовяла ?

едит: прафопиз

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Ам да ни те се фаля ама само с три коронки съм, нямам липсващи и всички са мои. За чинета има да чакаш. Явно лош опит имаш щом се застраховаш.

Аз като тресна 50 живот и здраве ти ще си като излязла от крематориум. Стига ми се прави на тийн че вече нямаш живи съученици.

Поне кажи защо ми отбягваш въпроса който ти задавам от 10 поста насам ? Ша имам ли картичка от Барцлоната ?

Ясно как си смъкнала кожата на белгиеца с френско потекло ! Направо си го занулила.  Мерцедеса ти е останал от подялбата.

Представям си те как си напуснала соца с едно сакче в чавдарката и вече след някой друг брак си бизнес лейди със стар мерцедес и джиткаш даже и със самолети. Пробивна си няма спор, не толкова голяма страна но пък баламите нямат свършване.

Браво.

едит: прафопиз

Брееей ти си по-добър и от Шерлок Холмс бре.   :D

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

Брееей ти си по-добър и от Шерлок Холмс бре.   :D

То много мозък не ти трябва за да се досетиш!

Омъжена. :tongue2:

Омъжена. :tongue2:

Баси ша си хвърля кристалната топка на боклука. Китайска работа щом не познава ! Аз мислех че само докато лапнеш паспорта ве кака. Ти ша ми смениш представите за света.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.