Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот....и нямам оправия,но другите не го знаят!

Featured Replies

Слънце ще огрее пак и нащтъ нива !

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да ви са оплача от днешния си идотизъм : събота е, хората са айляк, пият си бирата ядът си   :turkey5:  и салатата, пък аз одих на село, пръсках тревата да изсъхне и после рязах овошките  :crying10:  почвам и аз да пия че имам да наваксвам .

Аз пъ се сванах само от маса на маса, тази вечер дали да не отида малко да се разтъпча, че да слегне и храната.

И аз се схванах май, май да чета идиотизми и дали да не направя един кайт след малко !

Аз таз сутрин нарязаф другити дърва. Свършиха. Край. 

Ама съм много прост. Единия път налях маслото за веригата в резервоарчето за бензина. Ма се усетих и го излях. Не я зяносах убавата резачка.

• Автор

И аз се схванах май, май да чета идиотизми и дали да не направя един кайт след малко !

Двамата може ли да се качиме на кайта? :D

Двамата може ли да се качиме на кайта? :D

Колкото само за идеята и шоу за публиката. Естествено и як вятър ще трябва за да може да тегли двойно от предвиденото. Кайта е много чувствителен от към тегло де мъкне и трудно става ако си го избрал да е перфектен за себе си да го претовариш с още 50-60 килограма отгоре.  Но да изкараш някой на брега ако му се е случило нещо навътре става но определено вече не може да караш срещу вятъра а трябва да го пускаш по вятъра.

Аз таз сутрин нарязаф другити дърва. Свършиха. Край. 

Ама съм много прост. Единия път налях маслото за веригата в резервоарчето за бензина. Ма се усетих и го излях. Не я зяносах убавата резачка.

щот си умен

:D

Великден е

small_easter_054_zpsleeqigy4.gif

Честито Возкресение Христово!

N3139.gif

Лек ден и добро настроение....

https://www.youtube.com/watch?v=IBzscbhaZXs

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

добро утро

:)

p1080372.jpg

Споко ще ти пратя снимки от плажа да вдигна малко бойния дух на по младите в тая тема. По точно на тия де се чувстват млади.

• Автор

Споко ще ти пратя снимки от плажа да вдигна малко бойния дух на по младите в тая тема. По точно на тия де се чувстват млади.

Една нотариално заверена покана ми изпрати! :P

Плаж ли чух ?

Кадайфе днес паднах няколко пъти много лошо по врат и прецених че не ми е ден но вятъра беше на шест.

Легнах на един шезлонг под едни палми и запечатах момента.

https://farm9.staticflickr.com/8795/17100104196_7c2e5bfe52_o.jpg

Една нотариално заверена покана ми изпрати! :P

Тука е без покани ! Качваш се на самолета като европеец и кацаш в банановата република да разпускаш с кайт

• Автор
Тука е без покани ! Качваш се на самолета като европеец и кацаш в банановата република да разпускаш с кайт

Нали тря съм сигурен че ще ми поемеш разноските там.Сам ще умра докат си стъпя на краката.

Нали тря съм сигурен че ще ми поемеш разноските там.Сам ще умра докат си стъпя на краката.

Направо да те пиша в паспорта сине ! Ти добре че покани и ония твоите съученички че да имам стимул !

• Автор

Направо да те пиша в паспорта сине ! Ти добре че покани и ония твоите съученички че да имам стимул !

Аз като се настаня у вас ще ги водя спокойно! ;)

Аз като се настаня у вас ще ги водя спокойно! ;)

Ти свърши ли с ученето ? Много от рано подкара студентските години !

• Автор

Ти свърши ли с ученето ? Много от рано подкара студентските години !

Ще кажеш на жена ти че съм ти първороден син и ако не слуша ще припишеш всичко на мен! ;)

Ще кажеш на жена ти че съм ти първороден син и ако не слуша ще припишеш всичко на мен! ;)

Ще и прилошее. Тя  още не знае че имам дъщеря в Бг. сега и ти да се появиш ще и дойде в повече.

добро утро

айде излюпвайте се

:P

63bde3e533bac27c07992ac56c851f29.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.