Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабел с който мога да гледам от лаптопа на телевизора

Featured Replies

...Ще ми покажеш ли къде точно ти давам акъл къде да пишеш, конкретно на теб?...

Ето този ти пост ме провокира да ти отговоря по този начин:

... в теми от сорта на -аз съм идиот...тема 3456-та сезона на прегръдките...

Ползвам форума освен за взаимопомощ и за разпускане! Та...не виждам нищо лошо всеки да разпуска там, където му харесва, нали?

Е...извинявай, ако съм те засегнал.Просто така си отговарям като ме провокират.

Лека вечер!

пп.Извинявам се за офтопика, но исках да отговоря на въпроса.

• Автор

Извинявам се много , че не съм написал какви какъв е телевизора и лаптопа просто бързах много. Значи лаптопа ми е ACER ASPIRE 5738ZG , a телевизора е на Samsung не съм сигурен кой е моделът. 

Извинявам се много , че не съм написал какви какъв е телевизора и лаптопа просто бързах много. Значи лаптопа ми е ACER ASPIRE 5738ZG , a телевизора е на Samsung не съм сигурен кой е моделът. 

Лаптопа изглежда има изходи HDMI и VGA порт

Сега остава да разберем точният модел и на телевизора?

• Автор

Лаптопа изглежда има изходи HDMI и VGA порт

Сега остава да разберем точният модел и на телевизора?

Не съм сигурен , но ако снимам телевизора отзад ще види дали има такива портове. 

Телевизора има два HDMI порта значи работата става така ли? 

Не съм сигурен , но ако снимам телевизора отзад ще види дали има такива портове. 

Телевизора има два HDMI порта значи работата става така ли? 

Щом има трябва да стане, избираш си дължина на кабела, свързваш и тестваш.

• Автор

Има ли проблем ако и двата HDMI кабела работят или единият трябва да се махне? 

Няма да работят едновременно,защото от дистанционното на телевизора избираш кой входящ ХДМИ сигнал да е активен в момента.В този смисъл на думи,няма проблем и двата кабела да са включени в телевизора.

п.п.Снимка се прави за секунди и се качва тук за минута-две.Де е снимката ?

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Ами нямам против нищо но вместо да напиша две изречения по същество, защо да пиша двадесет встрани от темата, не всеки ежедневно влиза във форума,сега че не бил чел правилата, дай да го изгониме. Като му се наложи да търси помощ по няколко проблема все ще ги прочете и ще разбера как аджеба да пита.

Или трябва форума да се превърне в нещо като private чат в който ще пишат само стари пушки в теми от сорта на -аз съм идиот...тема 3456-та сезона на прегръдките :) а другите, новаците ще ги изритват и ще ги пращат в google.

Абсолютно точно казано, респект и уважение. И мен много ме дразни, когато "старите пушки" тежкареят пред новобранците и вместо да отговорят на поставения (дори да е наивен) въпрос започват  да доказват колко много е "тъп" питащия. В конкретния случай питащия се интересува първо принципно възможно ли е свързването на лаптоп с телевизор. Логично е да се отговори с ДА  и след това вече следват доуточняванията, подробностите и фотографиите. Който няма желание да помогне на питащия, абе продължавай си нататък по пътя, защо се спираш тук в темата, защо обиждаш по-слабите, малък ли ти е интернета, че няма къде другаде да се развихриш???

Аз останах доволен от този кабел. Но както ви казаха, вземете в предвид нужната дължина. Свързвате двата края към устройствата и настройвате телевизора да приема сигнал от съответния порт (във който сте вкарали кабела. например: HDMI2). Това е.

Като се сдобиете с подходящият кабел:

Само запомнете задължително изключвате (и от контакта) и двете устройства преди да свържете/включите HDMI, кабел.

Както и  двата уреда, да са включени в един контакт.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.