Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабел с който мога да гледам от лаптопа на телевизора

Featured Replies

Здравейте има ли някакъв начин с кабел , който да се вкл в лаптопа и после в телевизора и да гледам от лаптопа на телевизора? 

А какъв е лаптопа и какъв е телевизора или да гадаем?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Няма наин да няма начин. Всичко е въпрос на средства.

Най-просто казано може, но зависи и какви са моделите на лаптопа и ТВ-то (какви изводи има лаптопа и какви входове ТВ-то)

Здравейте има ли някакъв начин с кабел , който да се вкл в лаптопа и после в телевизора и да гледам от лаптопа на телевизора? 

Тук, най -малкото който първи трябваше да Ви отговори е..."Модератора" на този форум. А за кабел, разбира се че има, но преди да Ви кажат какъв е кабела, е препоръчително да прочетете правилата на форума и как се задават правилно въпроси. Защото, съгласете се, никой не може да знае ни с какъв модел лаптоп разполагате, най- малкото, с какъв телевизор. Не се ли досетихте, че се изисква, когато питате за даден проблем или как да го решите, да посочите устройствата, намиращи се във вашето жилище? !Учудва ме, че хора посещават даден форум или сайт и не могат да напишат елементарни подробности, които са важна част за да им се отговори. Каквито са посетителите на форума - такъв е и ТОЙ!

Е, публикуващият нали си знае характеристиките на машините.... Ние 'що трябва да ги знаем.

Каквито са посетителите на форума - такъв е и ТОЙ!

Аз бих казал-какъвто въпроса, такъв и отговора!

То бива тъпи теми и въпроси, ма чак пък толкуз....

Аз бих казал-какъвто въпроса, такъв и отговора!

То бива тъпи теми и въпроси, ма чак пък толкуз....

Еми, да! Както в оная тема за "нова" кола от...900 лева. Сещаш се, нали. Пълно е с тъпанари в тази България!

Еми, да! Както в оная тема за "нова" кола от...900 лева.

Всяка нова придобивка си е нова. И закупената 20-годишна кола е нова - за новия й собственик. :)

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Така е колеги, но това е тенденцията в момента. Мина онова време, когато някой му трябва помощ за нещо, което прави, навътре е в нещата и се нуждае от съвети или насоки.

В днешно време повечето хора си мислят, че всичко става с магическата пръчка. Нямат база за сравнение, не са образовани, а и нямат желание да го направят. Не са научени и да мислят. 

Въпроса на постващия е излишен. Няколко цъкания в google и сам щеше да си отговори на въпроса.

Знам колега LZ4JW, че се ядосваш на такива работи. Преди време и аз се ядосвах и дразнех много, докато разбрах, че проблема не е мой а на постващия и на този, който не желае да чете и да се учи или образова.

Не може да искаш форума да е перфектен, след като в него едно 80% не знаят какво точно искат или какъв и е точно проблема.

Така е колеги, но това е тенденцията в момента. Мина онова време, когато някой му трябва помощ за нещо, което прави, навътре е в нещата и се нуждае от съвети или насоки.

В днешно време повечето хора си мислят, че всичко става с магическата пръчка. Нямат база за сравнение, не са образовани, а и нямат желание да го направят. Не са научени и да мислят. 

Въпроса на постващия е излишен. Няколко цъкания в google и сам щеше да си отговори на въпроса.

Знам колега LZ4JW, че се ядосваш на такива работи. Преди време и аз се ядосвах и дразнех много, докато разбрах, че проблема не е мой а на постващия и на този, който не желае да чете и да се учи или образова.

Не може да искаш форума да е перфектен, след като в него едно 80% не знаят какво точно искат или какъв и е точно проблема.

За мен е по-важно ти да си ме разбрал или модератора на подфорума. А това, че някой си не е прочел даже елементарното - правилата на форума, което е много важно, защото си слага и "подписа" приемайки регистрацията, говори за самият него. Да не се отплесваме от темата на питащият. Аз само споделих. 

Ейй много сложно да се напише че става с HDMI кабел, май някои хора по цял ден се чудят с кого да се зачекнат в форума...

Кабел

Това разбира се при положение,че и телевизора и лаптопа имат HDMI изходи, може да се наложат и допълнителни настройки

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Eйй ти па как разбра, че има портове за HDMI?

Да не си врачка?

Ейй много сложно да се напише че става с HDMI кабел, май някои хора по цял ден се чудят с кого да се зачекнат в форума...

Кабел

Това разбира се при положение,че и телевизора и лаптопа имат HDMI изходи, може да се наложат и допълнителни настройки

Въобще не се чудят с кого да се заяждат"някои хора" а е редно, когато питаш, да питаш така, както трябва, за да ти се отговори.  Или имаш нещо против това, защото често питаш!

Ами нямам против нищо но вместо да напиша две изречения по същество, защо да пиша двадесет встрани от темата, не всеки ежедневно влиза във форума,сега че не бил чел правилата, дай да го изгониме. Като му се наложи да търси помощ по няколко проблема все ще ги прочете и ще разбера как аджеба да пита.

Или трябва форума да се превърне в нещо като private чат в който ще пишат само стари пушки в теми от сорта на -аз съм идиот...тема 3456-та сезона на прегръдките :) а другите, новаците ще ги изритват и ще ги пращат в google.

Ами нямам против нищо но вместо да напиша две изречения по същество, защо да пиша двадесет встрани от темата, не всеки ежедневно влиза във форума,сега че не бил чел правилата, дай да го изгониме. Като му се наложи да търси помощ по няколко проблема все ще ги прочете и ще разбера как аджеба да пита.

Или трябва форума да се превърне в нещо като private чат в който ще пишат само стари пушки в терми от сорта на -аз съм идиот...тема 3456-та сезона на прегръдките :) а другите, новаците ще ги изритват и ще ги пращат в google.

Някой да си забелязал да пита,"че ще го изгониме"? И защо да се пишат и питат по 3-4 страници, когато още от първият път може да спомене техниката и моделите, за които пита? Май си търсиш точно ти, какво да кажеш. Но не е този подфорума. Я да чуем твоето мнение по неговият въпрос. Ако не можеш да отговориш, си намери други развлечения, а не да филосовстваш .

Някой да си забелязал да пита,"че ще го изгониме"? И защо да се пишат и питат по 3-4 страници, когато още от първият път може да спомене техниката и моделите, за които пита? Май си търсиш точно ти, какво да кажеш. Но не е този подфорума. Я да чуем твоето мнение по неговият въпрос. Ако не можеш да отговориш, си намери други развлечения, а не да филосовстваш .

Значи, нито те имам за някакво мерило, нито за цензор, определено си доста далеч от позицията от която ще ми определяш дали да философствам или не, така че дали ще си намирам друго занимание си е лично моя работа. Или преди да напиша даден пост се нуждая от твоето одобрение? По темата съм казал каквото мисля в пост 16.

Аве пъпеш ти схвана ли изобщо защо така сме се отнесли към темата, или се правиш на остроумен.

И никой не те е спрял да пишеш където искаш нито теб, нито питащия.Така, че не ми давай акъл къде да пиша ако обичаш.

Сори за офтопика-това е последния ми пост в тая ''Тема''.

Аве пъпеш ти схвана ли изобщо защо така сме се отнесли към темата, или се правиш на остроумен.

И никой не те е спрял да пишеш където искаш нито теб, нито питащия.Така, че не ми давай акъл къде да пиша ако обичаш.

Сори за офтопика-това е последния ми пост в тая ''Тема''.

Ще ми покажеш ли къде точно ти давам акъл къде да пишеш, конкретно на теб? С обръщения от типа на пъпеши, дини и подобни ще те замоля да се обръщаш към обкръжението си у дома.

Значи, нито те имам за някакво мерило, нито за цензор, определено си доста далеч от позицията от която ще ми определяш дали да философствам или не, така че дали ще си намирам друго занимание си е лично моя работа. Или преди да напиша даден пост се нуждая от твоето одобрение? По темата съм казал каквото мисля в пост 16.

Майка ти, казвала ли ти е някога, че си умен? Ако не - помоли я сега!

Ми казвала ми е , за съжаление при теб това не се случвало, нали?:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.