Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Старите детски сериали

Featured Replies

лелееее нямаш си представа колко щастлива ме направи, благодаря ти много, бях ги търсила като звездните шерифи, рейнджъри, ездачи, само сърфисти не се бях сетила, хахаха, благодаря ти много още веднъж, а за другото детско - ще се опитам да го обясня по-добре: имаше един лош с желязна маска и черно наметало и говореше с много страшен глас , а тези които го спираха бяха един мъж и една жена, мисля че бяха репортери, но не съм сигурна; френско беше детското, даваха го по канал 1 някъде преди 4 години.

• Отговори 705
  • Прегледи 489,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сечено, Мазнислав беше, и наистина е епичен.

• Мисля, че се сещам за какво говориш - "Момчето от Андромеда". По Канал 1 вървеше около 93-та.       Имаше едно детско по Ефир 2, "Животните от старата гора". Може би за

• Сигурно отдавна вече си го открил, но все пак - ако не бъркам, това би трябвало да е пълнометражната версия на въпросния сериал.         Англоезичното

Публикувани изображения

Здравейте :P Как мога да си направя регистрация в Арена ? По- назад четох че трябва да имам покана от потребител на Арена , но кой може да ме покани и как точно става това с поканата ?

Доколкото зная, регистрациите в арена все още са свободни.Просто влизаш и се регистрираш.

Доколкото зная, регистрациите в арена все още са свободни.Просто влизаш и се регистрираш.

Регистрирах се , но нещо не става както трябва

Филмът за близнаците вървеше по българската телевизия под заглавието "История с близнаци" - тези с пръстена със знака на Ин и Ян. Може да се окаже от полза. Успех!

Понеже често пишете за детски сериали, ето от днес по Канал 1 започва повторното излъчване на сериала "Ласи" от 1965 г.

Аз, макар и доста по-голям от вас, навремето, когато го даваха и не бях никак дете, го гледах с огромен интерес. Той бе първата лястовичка на детските сериали по телевизията, която беше само една и далеч не излъчваше "западни" филми редовно. Може би в месеца най-много един...

Та "Ласи" "повлече крак" както се казва и за други неща от "дивия" Запад. Сега, дори носталгично си го записвам... ще го изгледам някой път наведнъж!!! Публикувано изображение

Филмчето,беше страхотно.Казваше се "Въртележка" и аз имам много сладки спомени от него ;)

Преведоха ли следващите 11 серии на "Синьо лято" :)

Аз поне не ги намирам никъде Публикувано изображение

Привет, някой може ли да помогне с линк към "Гардемарини вперед", аз също непрекъснато проверявам за субтитри за "Синьо лято"и "Чоки" - до момента без никакъв успех

Много искам някой да ми намери Инспектор Гаджет да видя доктор Кло как изглежда имам предвид детското. Публикувано изображение

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Здравейте :P Искам да ви питам дали се сещате...преди около 10-15 години :headphones: ...имаше едни анимационни филмчета, по 3, 4 минути, които ги пускаха по Канал 1 , като пауза м/у филмите и разните други предавания. Та филмчето беше с едно пате/пиле, което все беше сърдито...ходеше с един вестник в ръка и само се ядосваше и всичко му беше наопаки....Много бяха весели тези филмчета и страшно много ще се радвам ако някой си спомня за името на филмчето и ако може да ми отговори :P Мерси и до скоро!

Здравейте ;) Искам да ви питам дали се сещате...преди около 10-15 години :) ...имаше едни анимационни филмчета, по 3, 4 минути, които ги пускаха по Канал 1 , като пауза м/у филмите и разните други предавания. Та филмчето беше с едно пате/пиле, което все беше сърдито...ходеше с един вестник в ръка и само се ядосваше и всичко му беше наопаки....Много бяха весели тези филмчета и страшно много ще се радвам ако някой си спомня за името на филмчето и ако може да ми отговори ;)

Мерси и до скоро!

Патето се казваше Piaf. Но не мога да намеря линк за него... Публикувано изображение

Страшно много ти благодаря cekov :P

Ето една доста сполучлива рисунка на сърдитото пате ;)

Публикувано изображение

by Zeni

Ето тук е пълно с филмчетата за патето :)

Приятно гледане и още веднъж, благодаря на Cekov.....без теб, нямаше да ги открия

Много се извинявам, ако е малко извън или около темата, но...

Така карам направо търся си две анимета дето ги даваха по една от ефирните телевизий (мисля, че е БНТ) преди 4-5г. Може да не са сериите, а само малко инфо и картинчици.

В едното се разправя как в бъдещето някакво момиче е последния човек на Земята. Всички останали са избити от някаква нова раса насекомо подобни и едно момче от тях й помага - трансформира се, бие се и такива неща.

А, другото е за едно момче, което много прилича на момиче, поне на мен така ми мязаше Публикувано изображение То търсеше майка си, която зачезнала на някъде като бил малък. В сериалчето събираха с неговата банда едни магически кристали, които им даваха някакви сили (за разлика от повечето подобни детски външния им вид не се променяше). Не си спомням много добре сериите, но на края всички с герои умират, остава само едно малко момиченце, което ги обединява и побеждава злото.

Благодаря предварително!

Редактирано от the_sorcress (преглед на промените)

Колко търсих песента от Тайнсевените златни градове Публикувано изображение -много благодаря ,че сте дали и саундтрака -ТЕЗИ СЕРИИИ БЯХА НЕВЕРОЯТНИ ,по нтатък дори станха малко страшни :yanim: ,защото откриха един град с извънземни ако не се лъжа

Имаше едно детско ,което никога няма да забравя (търсила съм го без резултат и много ме е яд Публикувано изображение )-Това което си спомням е че беше нещо като куклено шоу с едни плъхове-единия плъх беше добър и повтаряше :"Малинии и капини"(това му беше лафчето,когато се сещаше за нещо щото беше умен) ,а лошия плъх беше много мърляв и живееше с майка си в една стара пералня в едно бунище и казваше вместо "по дяволите"-'Болест и зараза или Гадост и зараза"-нещо такова , а майка му само бучеше с истеричен глас -Това детско беше Суперско и много весело.Когато питам приятели дали си го спомнят -никой не се сеща за него ,понякога имам чувството че е плод на фантазията ми ама си го спомням ясно. Някой дали знае как се казва детското или поне си го спомня ? Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Колко търсих песента от Тайнсевените златни градове Публикувано изображение -много благодаря ,че сте дали и саундтрака -ТЕЗИ СЕРИИИ БЯХА НЕВЕРОЯТНИ ,по нтатък дори станха малко страшни :) ,защото откриха един град с извънземни ако не се лъжа

Имаше едно детско ,което никога няма да забравя (търсила съм го без резултат и много ме е яд Публикувано изображение )-Това което си спомням е че беше нещо като куклено шоу с едни плъхове-единия плъх беше добър и повтаряше :"Малинии и капини"(това му беше лафчето,когато се сещаше за нещо щото беше умен) ,а лошия плъх беше много мърляв и живееше с майка си в една стара пералня в едно бунище и казваше вместо "по дяволите"-'Болест и зараза или Гадост и зараза"-нещо такова , а майка му само бучеше с истеричен глас -Това детско беше Суперско и много весело.Когато питам приятели дали си го спомнят -никой не се сеща за него ,понякога имам чувството че е плод на фантазията ми ама си го спомням ясно. Някой дали знае как се казва детското или поне си го спомня ? Публикувано изображение

Казваше се 'Разследванията на Хлорофил' детското. И нашия човек казваше не 'малини и капини', а - 'Смокини и черници!'. :)

• 2 седмици по-късно...

Искам да ви благодаря за сайта, в който е филма "Паднала от облаците", но да ви призная от там не мога да разбера нито как се търси нито как се сваля филм. Ще се радвам, ако ми помогнете. Благодаря Ви предварително!

ТЪРСЯ ЕДИН СЕРИЯЛ СИНЬО ЛЯТО НАМЕРИХ ПЪРВИТЕ 8-ЕПИЗОДА С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКО ....НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЙЕ ОТКАДЕ ДА НАМЕРЯ ОСТАНАЛИТЕ ЕПИЗОДИ С ДУБЛАЖА НА БЪЛГАРСКИ

Моля Ви :P;):wors:

виждам, че има запитвания за Патето Яки.Никои не обръща внимание Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Кажете дали някой някъде е виждал нещо или няма никакви публикаций.Обърнете внимание моля :wors: Това си е жива класика от онова време. :offtopic_s: :offtopic_s: :speak: Много ще Ви обичам всичките ако някой ме опъти към някои саитове или даде линкче

виждам, че има запитвания за Патето Яки.Никои не обръща внимание Кажете дали някой някъде е виждал нещо или няма никакви публикаций.Обърнете внимание моля :) Това си е жива класика от онова време. Много ще Ви обичам всичките ако някой ме опъти към някои саитове или даде линкче

Можеш да ги гледаш он-лайн от ТУК или ТУК , а ако искаш да си ги свалиш във форума има тема как става това чудо ;) ! Успехи !

Здравейте, не съм прегледала всички страници по темата, само последните 2-3 но вие ме върнахте в невероятни години. Тайнствените златни градове, Буревестници от 2086, Пътешествие в Космоса, Стар Ком. Не мога да се сетя за една друга анимация, беше испанска, фантастика, спомням си само как някакъв кораб беше кацнал на една планета, имаше един младеж с едно извънземно животинче, и да же си тананикъм песничката, няма как да ме чуете ;) Моля помогнете да се сетя как се казваше и откъде мога да я намеря!

• 2 седмици по-късно...

Голямо благодарско сериала разбрах ,че се казва Хлорофил,но никъде не мога да го намеря ,може би защото не знам как е английското заглавие на детското плс heeelp .

Sunshine lady много трудно ще стане така ! Опитай да намериш заглавието на ангииски че да се опитаме да ти помогнем ! Успехи !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.