Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Старите детски сериали

Featured Replies

Можеш да го намериш в www.torrents.limkos.bg не знам дали има титри обаче

За сега с това мога да помогна enjoy Публикувано изображение

Благодаря ти приятелю за вниманието изтеглил съм от там вече доста отдавнарно все пак много ти благодаря. :offtopic_s::) :bye:
  • Отговори 705
  • Прегледи 489,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сечено, Мазнислав беше, и наистина е епичен.

• Мисля, че се сещам за какво говориш - "Момчето от Андромеда". По Канал 1 вървеше около 93-та.       Имаше едно детско по Ефир 2, "Животните от старата гора". Може би за

• Сигурно отдавна вече си го открил, но все пак - ако не бъркам, това би трябвало да е пълнометражната версия на въпросния сериал.         Англоезичното

Публикувани изображения

Сещам се за кое филмче става въпрос и до колкото си спомням се казваше Близнаци. Не е изключено и да греша обаче.

Писах по-долу, но съм още нов и не се справям добре, та затова отново Публикувано изображение , филмът за близнаците се казва "История с близнаци", в това съм сигурен, имаха разделен пръстен, защото накрая го съединиха с преплитане на ръцете :speak: , а случайно някой да има субтитри за барбароните и семейство Мезга, много ще съм му благодарен

Писах по-долу, но съм още нов и не се справям добре, та затова отново Публикувано изображение , филмът за близнаците се казва "История с близнаци", в това съм сигурен, имаха разделен пръстен, защото накрая го съединиха с преплитане на ръцете :speak: , а случайно някой да има субтитри за барбароните и семейство Мезга, много ще съм му благодарен

Семейство Мейзга можеш да го намериш в www.###### с БГ аудио превод. Публикувано изображение

Аз имам и 8-те серии, но незнам как да ти ги изпратя. Публикувано изображение

Ако ми обясниш как, ще ти го изпратя Публикувано изображение

Семейство Мейзга можеш да го намериш в www.###### с БГ аудио превод. Публикувано изображение

Аз имам и 8-те серии, но незнам как да ти ги изпратя. Публикувано изображение

Ако ми обясниш как, ще ти го изпратя Публикувано изображение

благодаря, видях този линк, но не мога да тегля от арена, за съжаление не знам и как се изпращат (вече се почувствах пълен идиот Публикувано изображение ), ползвам само линковете във форума, стига да не са от торенти, благодаря за отговора :)

И аз много искам да си го имам този филм в колекцията, но за сега имам само песничката :yanim:

мекса ас го имам този филм

благодаря, видях този линк, но не мога да тегля от арена, за съжаление не знам и как се изпращат (вече се почувствах пълен идиот Публикувано изображение ), ползвам само линковете във форума, стига да не са от торенти, благодаря за отговора :yanim:

Трябва да си инсталираш Bit Comet и ще можеш да теглиш торенти, а за арената е достатъчно само да се регистрираш Публикувано изображение

Редактирано от chuchulieva (преглед на промените)

Трябва да си инсталираш Bit Comet и ще можеш да теглиш торенти, а за арената е достатъчно само да се регистрираш Публикувано изображение

Благодаря, приятел! :)
  • 3 седмици по-късно...

Приятелю , помогни ако обичаш на един начинаещ индианец :hush: Къде по точно на този link мога да открия "войната на таралежите" !!! Ще ти бъда верен до гроб Публикувано изображение

Много мерси значи за линка , обаче като се опитах да се регистрирам в арена , получих съобщение че трябва да имам покана . Какво да правя ? Публикувано изображение

Опитай така: нека някой който има логин до арена ти дръпне торент файлчето то е малко като размер и да ти го изпрати, после го отвори през твоята торент програма и ще можеш да си свалиш филма. Аз вече няколко пъти така си свалям торенти от Арена. Като програма ползвам Bit Comet.

Опитай така: нека някой който има логин до арена ти дръпне торент файлчето то е малко като размер и да ти го изпрати, после го отвори през твоята торент програма и ще можеш да си свалиш филма. Аз вече няколко пъти така си свалям торенти от Арена. Като програма ползвам Bit Comet.

Mерси много ! Ще пробвам . Още съм начинаещ , но ще се боря ! :)

• 4 седмици по-късно...

Моля ви да ми помогнете да се регистрирам в арена бг!!! Няколко часа опитвам, но явно някой трябва да ме покани - поне така пише там. Целият този зор е заради трите линка за Семейство Мейзга БГ аудио. Толкова ми се гледат , а и малкото човече в къщи ще се забавлява много....

Някой може ли да намери Плодчетата!Помогнете маля ви

..от доста време и аз ги търся,ако някой има идея къде мога да ги намеря ще съм му страшно благодарен :)

..от доста време и аз ги търся,ако някой има идея къде мога да ги намеря ще съм му страшно благодарен :yanim:

И аз го търся но го няма никъде

Темата е наистина превъзходна ,поздравления :beer:

тук

намерих "Четиримата танкисти и кучето" дублиран е на руски. Ако някой намери субтитри ще черпя. Имам суб само на първите 4 серии

Редактирано от yogle (преглед на промените)

За всички фенове на "Плодчетата",макар че е само един епизод-умрях си от кеф.. :)

http://store3.data.bg/him/index/Walt%20Dis...20kaktysite.avi

благодаря ти поднасям ти мерси

А някои да може да даде линкче за Патето Яки, на колегата щерката е малко и това е тазмън като за нея.Благодарско на всички които са дали линкове аз тегля в несвяст ;) ;)

Абе имаше едни сериали-много яки, с Доналд дък , Мики маус и т.н.

П.П. Намерих "Чичо Скрудж" Публикувано изображение

http://free.linkos.bg/download.php/24849/D...of%204).torrent

Обаче без сийд Публикувано изображение

Редактирано от VANKATA_14 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.