Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Старите детски сериали

Featured Replies

А някой да си спомня "Приказки под шипковия храст" и "Джейми и вълшебното фенерче".Бяха много готини анимациики, даваха ги по "Лека нощ, деца".Ако има нещо из Нета за тях... ;)

• Отговори 705
  • Прегледи 489,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сечено, Мазнислав беше, и наистина е епичен.

• Мисля, че се сещам за какво говориш - "Момчето от Андромеда". По Канал 1 вървеше около 93-та.       Имаше едно детско по Ефир 2, "Животните от старата гора". Може би за

• Сигурно отдавна вече си го открил, но все пак - ако не бъркам, това би трябвало да е пълнометражната версия на въпросния сериал.         Англоезичното

Публикувани изображения

Здравейте, някой може ли да ми каже как се казват 3 детски филма? Даваха ги по Канал 1 навремето. В първото, което беше анимация се разказваше за състезатели от Формула 1. Мисля че беше френско. Другото филмче пак беше анимация и се разказваше за 2 червея/гъсеници (един син и един оранжев/червен), които бяха свързани в едно отзад и все се опитваха да се разделят. Третия филм е игрален. Името не го знам. Знам само, че беше руски филм и се разказваше за някакви вещици в настоящето и за някакви деца, дето ходеха в едни тунели и пр. И още нещо - Декстър знаете ли от къде да си го сваля? Благодаря предварително!

Редактирано от sexy_boy (преглед на промените)

Здравейте, някой може ли да ми каже как се казват 3 детски филма? Даваха ги по Канал 1 навремето. В първото, което беше анимация се разказваше за състезатели от Формула 1. Мисля че беше френско. 

<{POST_SNAPBACK}>

Това не е ли Мишел Ваян?

Здравейте и от мен, новичка съм, но изчетох всички постове от темата, част от филмите съм ги гледала сравнително скоро (просто част от тях имам), а за другите тепърва ще ги записвам. Бих искала да попитам дали някой се сеща за едно анимационно филмче, френско е със сигурност, спомням си, че се казваше (или поне така го бяха превели) "Господарите на времето", и май беше час и половина. Спомените ми са само дотук, освен че някво дете...по средата на филма май ставаше много възрастен, с метална плочка на главата, белег от нападение на гигантски стършели в младостта му...друго...спомням си и някакви безлики хора, които имаха крила, обаче бяха много зловещи с липсата си на лица...и наистина е само това в главата ми, ако някой съм го подсетила кой точно е филма, и как да го намеря, ще съм адски мноооооого благодарна.

с поздрави: Публикувано изображение

Темичката е страхотна. :) Като заглавия някой ги бях забравила, но сега си ги спомних. Обаче едно анимационно филмче невидях да сте споменали - Смехураните (Monchichis). :speak: А да - ами Пинко - розовата пантера, поне на мен ми беше от любимите...

Редактирано от мъркич (преглед на промените)

Смътно си спомням за него... но помня че беше сладко ...ама името му ми се губи Публикувано изображение

А на някой харесваше ли му фимчето Инч Хай - частен дедектив?

Спомням си , че като малка го гледах винаги.

Редактирано от мъркич (преглед на промените)

У меня в детстве любимым сериалом был "Ну, погоди!" Советская классика! Над некоторыми сериями смеешься до сих пор!!! :)

У меня в детстве любимым сериалом был "Ну, погоди!"

Советская классика! Над некоторыми сериями смеешься до сих пор!!! :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам за Ну Погоди,но ето ти нещо,което вероятно ще ти се види интересно,а е и по темата:

Белия Бим Черното ухо - CD1.

Спомня ли си някой анимационното филмче "Ферди мравката", беше ми едно от любимите. Много ще се радвам, ако го намеря!!! :wors::yanim:

Редактирано от chuchulieva (преглед на промените)

Много ми липсват патето Яки и Чопър :eek: Дали ще мога някога отново да ги видя :)

У меня в детстве любимым сериалом был "Ну, погоди!"

Советская классика! Над некоторыми сериями смеешься до сих пор!!! :)

http://torrents.bol.bg/details.php?search=...%E8%FF&id=17238

Мдам много дбори филмчета. а някой сеща ли се за "Буравестници от 2029г". Това е моето любимо детско филмче

На времето много се радвах на една анимация, чието име забравих. Ставаше въпрос за едни дребосъчета, които вадеха всевъжможни неща от нещо като ранички/чувалчета. Трудно е за обяснение. Живееха в стаята на едно момче ако не се лъжа. Всъщност, май анимацията се казваше Пумпалчетата, но може да се бъркам. Инч Хай частен детектив също ми беше от любимите. :)

Здравейте! :bye: Знае ли някой къде мога да намеря субтитри към чешкото филмче Арабела? Толкова ми се иска да го пусна на дъщеря ми и съм сигурна, че и тя ще се влюби в него, както аз навремето. Много моля, ако някой знае нещо по въпроса да ми отговори. :down:

Аз много обичах една анимацийка, мисля че се казваше "Плодчетата", имаше банан (Раничко), кактус (кактусите пък от кога станаха плодове Публикувано изображение ), ананас... Спомням си, че песничката беше много весела и много и се радвах. Обожавах (и все още е така) приказките, анимирани или игрални. И аз както всяко момиченце гледах филмчето за русалката Ариел, страдах и се радвах заедно с нея и мечтаех за своя принц... :down:

здравей,помня този филм и знам,че умирах да го гледам.харесвам също-арабела.гледал ли си го.случайно видях,че го има в торент линкос и се зарадвах,но уви той няма субтитри.е поне помним и пазим хубави спомени за тези филми.

Здравейте на всички фенове на класиките :down: Докато търсех някои филмчета и попаднах и на тази тема, се сетих за едно друго - ако някой си го спомни и се сети името му, ще му бъда много благодарен. Ставаше въпрос за едно момче и едно момиче близнаци, които са живяли разделени. Двамата имаха един пръстен (или медальон, но май беше пръстен...) разделен на две - по една половинка за всеки - пръстена беше символа "ин-ян". Имам само откъслечни спомени от него но много му се кефех едно време.... Иначе малко не точно по темата. Имам Чоки, Децата на Чоки, Шака Зулу (в момента ми е изтеглен до 6та серия, но до седмица-две ще го имам целия ако съм късметлия), Седморката на Блейк 1,2 и 3ти сезон DVD-Rip. Това ако някой се интересува де :) Всичките са без субтитри за съжаление.

Здравейте на всички фенове на класиките ;)

Докато търсех някои филмчета и попаднах и на тази тема, се сетих за едно друго - ако някой си го спомни и се сети името му, ще му бъда много благодарен. Ставаше въпрос за едно момче и едно момиче близнаци, които са живяли разделени. Двамата имаха един пръстен (или медальон, но май беше пръстен...) разделен на две - по една половинка за всеки - пръстена беше символа "ин-ян". Имам само откъслечни спомени от него но много му се кефех едно време....

Иначе малко не точно по темата. Имам Чоки, Децата на Чоки, Шака Зулу (в момента ми е изтеглен до 6та серия, но до седмица-две ще го имам целия ако съм късметлия), Седморката на Блейк 1,2 и 3ти сезон DVD-Rip. Това ако някой се интересува де :) Всичките са без субтитри за съжаление.

Сещам се за кое филмче става въпрос и до колкото си спомням се казваше Близнаци. Не е изключено и да греша обаче.

Здравейте на всички,моля ако някой знае откъде мога да си изтегля руския филм Тримата Мускетари или поне да ме насочи къде да търся.Вярвам че голяма част от този форум сте израсли с този филм,ще се радвам много ако може да ми помогнете.Благодаря ви :);)Публикувано изображение

Можеш да го намериш в www.torrents.limkos.bg не знам дали има титри обаче

За сега с това мога да помогна enjoy Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.