Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Старите детски сериали

Featured Replies

Да за него говоря филма е много хубав :).Ако някой знае откъде мога да го дръпна моля да ми каже.Благодаря :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Абе хора вие тъпи ли сте или само пишете по форумите без да четете ?! Ами на тая същата страница само няколко въпроса по нагоре съм писал линк-а, ама така е по лесно някой наготово да го даде,когато се присетим. Ами първо четете после питайте да не се напълни форума с едни и същи въпроси и отговори, а и вие да не заприличате на чукчата от онзи виц дето го питали преди да почне да пише чел ли е а той отговорил "Чукча не читател, Чукча -писател."
  • Отговори 705
  • Прегледи 489,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сечено, Мазнислав беше, и наистина е епичен.

• Мисля, че се сещам за какво говориш - "Момчето от Андромеда". По Канал 1 вървеше около 93-та.       Имаше едно детско по Ефир 2, "Животните от старата гора". Може би за

• Сигурно отдавна вече си го открил, но все пак - ако не бъркам, това би трябвало да е пълнометражната версия на въпросния сериал.         Англоезичното

Публикувани изображения

Абе хора вие тъпи ли сте или само пишете по форумите без да четете ?! Ами на тая същата страница само няколко въпроса по нагоре съм писал линк-а, ама така е по лесно някой наготово да го даде,когато се присетим. Ами първо четете после питайте да не се напълни форума с едни и същи въпроси и отговори, а и вие да не заприличате на чукчата от онзи виц дето го питали преди да почне да пише чел ли е а той отговорил "Чукча не читател, Чукча -писател."

<{POST_SNAPBACK}>

Ами аз не съм някакъв побъркан фен на руските филми, че да проверявам всички линкове (още повече, че ти си писал, че това е линк към детски сериали). Видях за тримата мускетари, спомних си колко ме кефеше едно време и съответно щеше да е хубаво, ако си го намеря.

ПП Между другото, много се накефих, че по Диема 2 дават "Тайнствените златни градове". Миналата седмица хванах една серия и си спомних колко ме кефеше тоя сериал. :clap:

ПП2 А за "Бенджи, Закс и зведния принц" загубих всякаква надежда да го дават отново по БНТ, тъй като се оказа, че нямали право да го излъчват повече от един път. Жалко, все се надявах, някой ден да го гледам пак. Бях много малък като го даваха и се чудех дали сега ако го гледам, ще ми хареса толкова много.

:bye: Ще чакаме с нетърпение Пипи :)

• 3 седмици по-късно...

Хора може ли да ми кажите защо не мога да отворя тези линкове от чужбина. Трябва ли да настроивам нещо на компа и какво. Живи и здрави

Хора може ли да ми кажите защо не мога да отворя тези линкове от чужбина.

Трябва ли да настроивам нещо на компа и какво.

Живи и здрави

<{POST_SNAPBACK}>

Опитай през български прокси сървър:

В настройките на браузъра който ползваш намери опциите за "Proxy"

и там напиши един от следните прокси адреси:

80.80.144.169 port 3128

213.91.206.184 port 3128

193.68.5.26 port 3128

213.91.206.184 port 3128

или някой друг (търси с Google: free proxy BG)

Имай в предвид че защитната стена пуска само port 80

или трябва да я изключиш или в настройките и да укажеш кои портове ще ползваш. Което стане трябва същото прокси да използваш и в програмата за

сваляне напр. FlashGet - Tools/Options/Proxy...

Дано да стане.

• 4 седмици по-късно...

Приятели,какво стана с "Летящият Чесмир"?

Някой има ли идея дали вече е готов.Някой щеше да му слага BG аудио,да го постне,не виждам нищо за него?? Публикувано изображение

Ще се радвам ако случайно в ровенето съм пропуснал нещо да ме поправите.извинявам се предварително ако е така. :bye:

Исках само да благодаря на този който е измислил темета страхотна е а и си намерих доста филми който търся от отдавна но ги няма почти никаде та благодаря :P:):yanim:

Преди да се регистрирам към този сайт обстойно прочетох 11 - те страници и почувствах огромно удовлетворение от написаното. Продължавайте момичета и момчета, майки и татковци, за да съхраним поне малко от психиката на нашите деца чрез старите дески сериали.

Здравейте! Бих искала да попитам защо не мога да изтегля за дъщеря си детското филмче "Синьо лято" от посочения адрес www. torrent.bol.bg и Васко де Гама от село Рупча? По скоро успявам да ги изтегля, но не са във формат avi и не мога да ги отворя. Благодаря предварително за отзивчивостта ви. Пишете ми на адрес [email protected]

Благодаря ви много, сладури. Може да прозвучи нахално, но бих искала да попитам дали някой е постигнал успешен резултат в търсенето на "Неочаквана ваканция". Ако някой има филма записан на видео, готова сам да си заплатя презеписа, за да дам възможност на дъщеря си да се наслади на истинските ценности. Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

а някой да си спомя АЛФ ? ако някой знае къде мога да ги намеря с превод на БГ моля да ми каже този сериал е срашна комедия (поне за мен де )

Редактирано от Neuton Gimic (преглед на промените)

... а някой да си спомня "Семейство Мейзга"? за мен това е култово детско филмче и ако има и линк...

имали някои филмчето арабела

<{POST_SNAPBACK}>

Поразрових малко и ето ти 2филма за Арабела

http://www.imdb.com/title/tt0175381/

http://www.imdb.com/find?q=arabela;s=all

само да ти кажа че първо трябва да се регистрираш Публикувано изображение

абе някой да има друг линк освен " http://warez.tv/Movies2/Na%20vseki%20kilometyr%20(1969)/ " за "На всеки километър" ?  Питанката ми е дали ги няма всичките 26 серии на едно място? (първата част са 13 серий и втората пак 13)

<{POST_SNAPBACK}>

http://www.######/browse.php?search=n...9.11&incldead=0 Публикувано изображение

... а някой да си спомня "Семейство Мейзга"? за мен това е култово детско филмче и ако има и линк...

<{POST_SNAPBACK}>

Сега уреждам излъчването на един анимационен сателитен канал за България с пълен дублаж на български.

КАнала се казва Minimax и ще излъчва освен всички серии на сем. Мейзга също и:

Лолек и Болек ; Кучето Рекс, Милко и Морко, приключенията на Румцайс, Кимба бялото лъвче да изреждам ли още?

Така че настоявайте пред вашия доставчик на кабелна телевизия да го предава. Не е от най евтините но е ГАРАНТИРАНА радост за децата с хубавите си филми БЕЗ насилие със забавните си приключения и др . положителни филмчета...

На когото му е писнало от тъпите Цартоон и Йетиь може спокойно да си отдъхне и да си остави децата перд този канал.

На тези които казват че ще мирише на мухъл и е остатък от комунистическото минало ще кажа че канала излъчва и съвсем нова английска продукция пак подчинена на този девиз (Без насилие "добрички" филми) както и класиката на българската анимация (доколкото я има.)

Не си мислете че това е реклама просто аз го правя защото ми е писнало от американски идиотизъм по телевизията и искам да предложа алтернатива. Зорлем ги навих ад го пуснат в БГ щот сме малко народ и не е много ефективно за тях. Ама засега кандисаха и от догодина може да тръгне и в БГ.

Привет, Търся "Войната на таралежите" и "Кит". Живея в Щатите и не мога да влеза в българските сървъри.

Христос воскресе!!

Темата е супер - и ако ще бъркаме издълбоко в любимите детски сериали, искам да ви припомня и френския анимационен сериал - "Ум белия делфин" - песента от него още я въртят по държавните радиостанции - ако и някой друг е живял по онова вре ме със сигурност ще се сети.. :)

<{POST_SNAPBACK}>

А някой намерил ли е вече - "Ум белия делфин", а сега се сещам и за страхотните "Татко Барба", страшно се кефихме като го гледахме едно време.

Ще съм ви страшно благодарна, ако го изровите за мен.

Вече видях "Ум"-чо, но ще има да го свалям точно 28 часа ????

А Барбароните не мога да ги стигна, някой знае ли друг линк?

:bye: :bye: :bye:

Редактирано от ili_ili (преглед на промените)

абе хора,супер сте и най вече създателят на тази тема. :) върнахте ми стари спомени.всичките филми,за които говорите са си класика в жанра.нека и аз да попълня колекцийката.сещате ли се за: лола и детективите-мисля, че беше френски сериал по високо от дъгата-руски островът на съкровищата

Много хубава тема и много хубава колекция от спомени се получи.Само Арабела липства,като че ли никаде я няма вече,преди време изтеглих 13 серий-на чехски.Моля ви ако някой знае ,къде има превод да каже Публикувано изображение

абе хора,супер сте и най вече създателят на тази тема. :hush: върнахте ми стари спомени.всичките филми,за които говорите са си класика в жанра.нека и аз да попълня колекцийката.сещате ли се за:

лола и детективите-мисля, че беше френски сериал

по високо от дъгата-руски

островът на съкровищата

<{POST_SNAPBACK}>

Моля ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!! четете съобщенията ПРЕДИ вашето.Иначе изпадате в положениетео на чукчата дето: а чукча не читател чукча- писател. Така много от въпросите ви ще отпаднат ПРЕДИ да ги напишете.

Дал съм линк към филмите които търсите САМО трябва да се разюходите по постовете в ТАЗИ тема !!!

Далка, благодаря за филмчето "Неочаквана ваканция", но можеш ли да ми уточниш къде точно да вляза, за да си го изтегля? регистрирах си акаунт, но така и не мога да се добера до филма. Благадаря предварително.

От доста време търся CRO -даваха го преди време по нова телевизия. Много сладка анимация.Още си спомниам лафовете които пускаха :) . Ще съм безкрайно щастлив ако някои го намери.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.