Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Старите детски сериали

Featured Replies

Публикувано изображение супер сте всички но аз търся откъде да си изтегля "ум белия делфин" защото децата ми биха го гледали с удоволствие но за съжаление само им разказвам за него
  • Отговори 705
  • Прегледи 494,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сечено, Мазнислав беше, и наистина е епичен.

• Мисля, че се сещам за какво говориш - "Момчето от Андромеда". По Канал 1 вървеше около 93-та.       Имаше едно детско по Ефир 2, "Животните от старата гора". Може би за

• Сигурно отдавна вече си го открил, но все пак - ако не бъркам, това би трябвало да е пълнометражната версия на въпросния сериал.         Англоезичното

Публикувани изображения

поздравления за добрата тема, накараме да се регистрирам във форума !

а и с облекчение установих, че не съм единствения, който си спомня "Децата на Сириус" :

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...390&st=270#

защото наскоро се виждах със съучениците си от гимназията и никой не го помнеше, което ме изненада и от части притесни, защото е едно от малкото неща, които помня от детството си.

след дълго търсене намерих оригиналното име на сериала - "Children of the Dog Star", повече може да се прочете тук:

http://en.wikipedia.org/wiki/Children_of_the_Dog_Star

за наистина голямо съжаление не може да се намери никъде, а и от това, което пише в Wikipedia: "Availability: New Zealand TV has stated this series is unavailable due to complex copyright issues." изглежда е невъзможно.

остава ми да се надявам, че БНТ го пазят и някой добър човек от /или с познати в/ БНТ, който чете това, ще съдейства това чудесно детско да бъде излъчено отново и по този начин да стане достъпно за феновете му ...

А аз искам да питам дали можете да ми дадете линк за всички серии на "GOGS".Ако си спомняте,това филмче се разказва за праисторията,героите му са пластелинови човечета. worshippy.gif Ще съм много благодарна. :wors::):hush:

За тези които имат достъп до арена още един линк за Арабела за съжаление отново без превод.

И аз чух за това, умирам от яд, защото нямам кабелна, а не мога да се преборя с хазяите, за да си пусна, разчитам на вас, има ли някой, който може да запише сериите на "Синьо лято"от телевизията :speak::):):):wors::wors::wors:

И аз чух за това, умирам от яд, защото нямам кабелна, а не мога да се преборя с хазяите, за да си пусна, разчитам на вас, има ли някой, който може да запише сериите на "Синьо лято"от телевизията :speak::):):):wors::wors::wors:

Цък!@evro.net

-> тук са 19 епизода + 4 преведени на български (за 19-те, ако ти тррябват събс кажи ще потърся)

Отдавна съм си свалил тези, но все пак благодаря, имам от първа до осма серия със дублаж, а останалите са си на испански. Обърнах света да намеря субтитри, но до момента нищо не успявам да открия, ако някой може да ми помогне, ще съм безкрайно благодарен :clap::rolleyes:

Здравейте, темата ви е страхотна. :clap:

За съжаление много малко хора от чужбина могат да теглят от бг торенти :nono:

След голям зор успях да се регистрирам в АренаБг, но сега ми иска 'покана от от съществуващ потребител' , а аз не познавам такъв. Публикувано изображение

Моля някой с регистрация да ми даде покана, ако не е проблем разбира се.

Имам 24 часа да довърша регистрацията :doh:

Благ :) oдаря ви предварително

Моля ви се търся "Закуска на тревата" ако някой знае нещо да каже :ill:

Здравейте,надявам се да съм уцелил темата.Значи помня преди години(мисля че беше през 1996-97г.) даваха едно игрално сериалче,казваше се Mirror Mirror(Огледалце Огледалце).Сериалчето беше от Нова Зенландия и го даваха по Канал 1,никъде немога да намеря серии намерих само Това.Някой знае ли от къде мога да намеря няколко серии?Много ще съм благодарен. :ill::P:P

С уважение:

TOM & JERRY

Това анимационно сериалче колко деца по света е веселяло не ми се мисли....

Да ако може някой да помогне за "Закуска на тревата" Публикувано изображение

А някой знае ли от къде да си сваля серийте на "Брейкър Хай" преди доста време го даваха по БТВ ;) И щото се изживявам като бебе, някой сеща ли се как се казваше една анимацийка за 3 принцеси, дето имаха някви камъни, слънце, луна и сърце, и там търчаха да се борят със злото, имаха 2 коня, и на главната коня беше с крила, много отдавна съм го гледала, ако някой се сеща за кво говоря и знае името нека сподели ;)

• 2 седмици по-късно...

Моля, помогнете ми. Нов съм в тия неща и много работи не са ми ясни. 1. Как става регистрацията за Арената? Пробвах, но не се получава! Покана ли ми трябва? 2. Как бих могъл да увелича коефициента си в torrents.bol.bg? Исках да сваля ДВД файл и не ми даде. 3. Някой знае ли къде може да се свали "Рицарят на бялата дама", ако може да не е в ДВД формат? Благодаря ви!

Моля, помогнете ми. Нов съм в тия неща и много работи не са ми ясни.

1. Как става регистрацията за Арената? Пробвах, но не се получава! Покана ли ми трябва?

2. Как бих могъл да увелича коефициента си в torrents.bol.bg? Исках да сваля ДВД файл и не ми даде.

3. Някой знае ли къде може да се свали "Рицарят на бялата дама", ако може да не е в ДВД формат?

Благодаря ви!

За арената задължително ще ти трябва покана за да завършиш регистрацията си там. Тази покана може да ти изпрати потребител който е със статут супер потребител в арена.

В почти всички торент сайтове които имат коефициент изискването е едно за неговото увеличаване е да сиидваш повече отколкото сваляш.

Колкото до филма не съм го срещала засега на друго място освен в бол.бг.

Надявам се да съм ти помогнала малко.

Почнаха излъчването на "Синьо лято" - всяка събота и неделя от 15 ч. по Евроком. Който го запише, може да бъде сигурен в едно - ще има нашата вечна благодарност ;)

• 3 седмици по-късно...

Спомня ли си някой анимационното филмче "Ферди мравката", беше ми едно от любимите. Много ще се радвам, ако го намеря!!! :yanim::whist:

Ферди Мравката

Публикувано изображение

Филма е на ЧЕШКИ език.

[email protected]

Искам и ас да попитам някой има ли Сабрина младата вещица много ми харесваше...

Тук има няколко серии от: Сабрина

Здравейте имаше детско филмче преди години "Фильо и Макензен" от доста време го търся но без успех,някой ако може да помогне с информация имали го някъде ще съм му страшно благодарен. :help wanted:Публикувано изображение:P

Моите любими филми от детството са Барбароните, Плодчетата, Том и Джери и имаше едно филмче - "Сладката Канди" мисля че се казваше. Ако някой може да намери линк ще съм му много благодарна. Също ме кефи и Ферди мравката ;)

Моите любими филми от детството са Барбароните, Плодчетата, Том и Джери и имаше едно филмче - "Сладката Канди" мисля че се казваше. Ако някой може да намери линк ще съм му много благодарна. Също ме кефи и Ферди мравката :handshake:

Линкове за тези филмчета вече са давани на предните страница.

Научи се да работиш с тьрсачката на форума.

Сорка ама когато написах в търсачката Сладката Канди нищо не ми излезе. Прочетох цялата тема и видях, че има линкове за останалите филмчета. Благодаря много на всички :lol6::hush::hush: А тва филмче за Канди така ли се казваше наистина и има ли го изобщо някъде качено в интернет? :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.