Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърска Конфигурация за/до 1050

Featured Replies

• Автор

Обща стойност - 1 063.69 лв. с ДДС

Цялата работа излиза 1078,26лв. и 1063.69лв. с отстъпките .
Ако тези 8лв над бюджета са ти проблем,не знам тогава.

Обща стойност - 1 014.90 лв. с ДДС
Тук имаш много по-добър процесор,но няма видео карта.Можеш да цъкаш с вграденото видео докато събереш пари за нещо по-добро

хмм 1-вата ми харесва но за 2-рата със вградено няма да мога да играя игри като Battlefied 4,Call Of Duty AW и други подобни нали?

Редактирано от Потребител №1 (преглед на промените)

и събери още 20-25лв. и вземи нещо добро, че с тая и3-ка.. бях със нея и минах на друг, който ти предлагам сега. Много по-добър е .

ASROCK 970 EXTREME3/AMD970/AM3

2X4G DDR3 1600 GEIL DRAGON

1TB WD Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX

EVGA 430W 80 PLUS 100-W1-0430-KR

SHARKOON VG4-S ATX MIDI TOWER

SAPPHIRE DUAL-X R7 265 2GB GDDR5

Обща стойност - 810.81 лв. с ДДС

+ http://m.emag.bg/procesor-amd-fx-x8-8300-3300mhz-16mb-socket-am3-box-fd8300wmhkbox/pd/DWTCMMBBM/ - 284,99лв.

Общо: 1095,80лв.

Поне да вземеш нещо смислено..

Ако искаш можеш да смениш картата със gtx 750ti, която е на същата цена.. щомто искаш да е енвидия.

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Хора,не му предлагайте да комбинира Вишерата с Асрок,

че после пак ще се появят теми за прегряващи и тротващи дъна и процесори.

Просто не си пасват и това е.

Гигабайта,даден в един от постовете е много по-добър избор.

Хора,не му предлагайте да комбинира Вишерата с Асрок,

че после пак ще се появят теми за прегряващи и тротващи дъна и процесори.

Просто не си пасват и това е.

Гигабайта,даден в един от постовете е много по-добър избор.

Прочел една тема и айдеее , коня отиде в ряката... Прочети малко по-подробно и тогава говори!

Асрок не е за подценяване, тва че във жар са съкати и неграмотни , не означава че ще стане така и при други! 95w процесор нищо неможе да направи на дъното или обратното.. асрок си е много добра марка , то ако беше за подценяване, досега нямаше да бъде толкова използвана за клокърски тестове и мн др.неща!

Само бъркаш човека със твоите неверни твърдения!

• Автор

хххххххххххххххххххх! Прочел една тема и айдеее , коня отИде в ряката... Прочети малко по-подробно и тогава говори!

Асрок не е за подценяване, тОва че във жар са сАкати и неграмотни , тОва не означава че ще стане така и при други! 95w процесор нищо неможе да направи на дъното или обратното.. асрок си е много добра марка , то ако беше за подценяване, досега нямаше да бъде толкова използвана за клокърски тестове и мн др.неща! хххххххх

утре като отида да кажа частите да ми се сглобят във един цял компютър ще видя някой сервиз (във добрич) и ще видя ако каже че нещо може да се подобри ще видя

Mod. edit by kokomil - Много моля, уважавайте себе си и останалите, които четат темата ! Опитайте поне малко да се придържате към книжовния български език ! Благодаря предварително !

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Дечко,ще те помоля да смекчиш тона!

Като те дразня - не ми чети постовете.

Изобщо не подценявам Асрок,просто казах,

че дъната им за АМ3+ не са доизпипани.

В този ред на мисли - Ти защо си с Гигабайт,

а не си взе някое клокърско Асрок АМ3+ дъно?

Asrock за AM3+ не бих предложил на никой,ако ще да са последните дънни платки на пазара!Евтините им платки са пълен боклук :)

• Автор

добре преди да си легна вижте този клип и ми кажете дали тези характеристики са добри

Intel Core i3 4150 3.5 GHz x4 cores
8GB RAM DDr3 1600MHz (2x4GB Dual Channel)
MSI Nvidia Geforce GTX 750 ti Twin Frozr OC 2GB
AsRock H81M-DGS

CoolerMaster GX 750W(too much for this build) 450W is enough!

Редактирано от Потребител №1 (преглед на промените)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Прочел една тема и айдеее , коня отоде в ряката... Прочети малко по-подробно и тогава говори!

Асрок не е за подценяване, тва че във жар са съкати и неграмотни , тва не означава че ще стане така и при други! 95w процесор нищо неможе да направи на дъното или обратното.. асрок си е много добра марка , то ако беше за подценяване, досега нямаше да бъде толкова използвана за клокърски тестове и мн др.неща! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ти би ли си купил дъно за АМ3+ на асрок?Аз не!В момента в ник*м има 4 дъна на асрок от 138лв до 210лв.Тези дъна (и 4-те) са с 4+1 фази,а за 214лв се взима GA 990XA-UD3 ,което е на светлинни години като качество от дъното за 210лв на камика.Да не говорим ,че GA 970A-UD3P струва 150лв и е по-добро и от 4-те платки на камика в този диапазон 138лв-210лв.

Изключение прави ASROCK Fatal1ty 990FX Killer ,което е интересно предложение,има 8+2 фази ,но е на цена от 313лв,а ако ще се дават толкова пари ,то по-добър избор е Sabertooth на Asus.И не е само една темата с проблеми с въпросните дънни платки(от евтините става въпрос Pro3,Xtreme 3,Xtreme 4).Я попитай Росен какви нерви и ядове бра с едно asrock-че ,мина на GB и забрави за проблемите си :)

добре преди да си легна вижте този клип и ми кажете дали тези характеристики са добри

8GB RAM DDr3 1600MHz (2x4GB Dual Channel)

MSI Nvidia Geforce GTX 750 ti Twin Frozr OC 2GB

AsRock H81M-DGS

CoolerMaster GX 750W(too much for this build) 450W is enough!

Моето предложение с i3 не ти ли харесва?Дъното в моята конфигурация има 4 слота за РАМ+HDMI изход,а това тука е без тези "екстри".Не знам какво толкова се мръщиш,колкото и да се въртиш,за тези пари получаваш толкова.

Аве взимай квото си искаш , мяма и да си правя труда да пиша по 30 мин един пост, като седна на комп след 1,2 седмици ще оспоря всичко.

Дечко,ще те помоля да смекчиш тона!

Като те дразня - не ми чети постовете.

Изобщо не подценявам Асрок,просто казах,

че дъната им за АМ3+ не са доизпипани.

В този ред на мисли - Ти защо си с Гигабайт,

а не си взе някое клокърско Асрок АМ3+ дъно?

Дечко ще викаш на някой друг.

Аз съм със гигабайт , защото имах определен бюджет за дъно , ако на човека му се дават още 20-30лв. , без проблем щях да сложа един гигабайт! Едно , че тоя процесор е 95w , друго че няма да има проблеми със това дъно.. Аз мисля че за този бюджет , това е най-доброто което може да се направи..

Asrock за AM3+ не бих предложил на никой,ако ще да са последните дънни платки на пазара!Евтините им платки са пълен боклук :)

Еми като са пълен боклук , нека вземе асус: http://nikem-bg.net/computer-components/ASUS-M5A78L-M-USB3/picture.html

И сега какво? Ще кажеш ,че и асус са боклук , със тея 4+1 фази? Ми то , ако е така , значи всички 4+1 фазови дъна за амд ,независиму че поддържа 140w фх процесори са боклуци? Айде още едно петно за асус? За тоя бюджет толкова! Да си седи със стоковите честоти и няма да има никакви тротвания.

Или http://nikem-bg.net/computer-components/ASUS-M5A97-PLUS--AMD970-AM3

AMD AM3+ FX™/Phenom™ II/Athlon™ II/Sempron™ 100 Series Processors

Supports AM3+ 32 nm CPU

Supports CPU up to 8 cores

Supports CPU up to 140 W

AMD Cool 'n' Quiet™ Technology ?

Ари ве , къде отидохте?

Неко поспорим по въпроса. :)

Много пропуснати пунктуационни знака.

Кви 4x core те гонят?

Бях със тоя процесор , справяше се със игрите , ама със тея 2 ядра.. по-добре вземи нещо ,което ще го ползваш по-дулго време , например виш това , което съм ти предложил , но със друго дъно. :)

Аз пък имам точно такова и съм много доволен

Те гледат как да се заядът , за този процесор ,който е 95w , не мисля че ще има проблеми.. но нека се набутват там със старите и3-ки ,които са на цената на един 8-ядрен фх и ги мачка като нищо..

Правила за ползване на форумите

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

7954001o.jpg

Количка. Зарежи предразсъдъците и вземи R9 270, която ще ти предостави 10-15 кадъра повече от GTX750TI.

Мисля,че с този пост темата е изчерпана...

И така става ;)

Ама виш цените ,защото постоянно се менят.

И като гледам , дъното е изчерпано ,така че още не е приключила темата.

• Автор

добре вече си поръчах компютър и избрах подобен на този със и3 4160 но със по добра РАМ и Захранване

до колкото разбрах Рам е Kingston 2x4 VRAM Palit Nvidia Geforce GTX 750TI дъното не запомних какво но човека ми каза че е добро във понеделник Казвам цялата конфигурация !!! сега не ми казвайте защо съм избрал тази питах Специалиста От Адрес фирмата е човека и му казах със какво е по добра тази конфигурация от тази която ти ми предлагаш (тези които вие ми предложихте) той ми каза некви неща за дъното че във бъдеще ще може да се ъпдейтват частите затова вече няма връщане назад във понеделник-вторник ще ви кажа точните характеристики.

Е тва е , само едно мога да ти кажа .. Бъди жив и здрав! ;)

Mod. edit by kokomil - Много моля, уважавайте себе си и останалите, които четат темата ! Опитайте поне малко да се придържате към книжовния български език ! Благодаря предварително !

Абе малко ми прилича на фейк тая тема , ама ще видим.. дано пак да не се окажа прав .. :D

• Автор

Е тва е , само едно мога да ти кажа .. Бъди жив и здрав! ;)

Абе малко ми прилича на фейк тая тема , ама ще видим.. дано пак да не се окажа прав .. :D

много благодаря че прилича на фейк но във понеделник ще го снимам даже със моето име на един лист и ще му снимам характеристиките :D

Сирини,дъната на асус, специално от към биос са много по-добри от камъка и GB, то за това и се предпочитат за тази платформа пред останалите.И не ми хвали асрок.Виж при интел нещата са други,там асрок се представят много добре,но при АМД не е така.И дъното,което предложи ти не си заслужава парите защото,както казах,970a-ud3p е много по-добро,а разликата в цената е много малка :-) и няма да имаш главоболия

Аз предложих , най-доброто за тея пари , сравнявайки се донякъде със и5 , процесора харчи много малко и не мисля че ще има тротване.. а отностно цената на гигабайт , която нямала голяма разлика , не е така! Както гледаш човека не иска да дава повече от 1060-1070лв. Т.е. и 20-30лв да се сложи над бюджета , пак няма да му хареса... а вие ще сложите дъното на гигабайт и някой си фх 6300 ...

Може да се мине и със http://www.plesio.bg/danni-platki-c-69977721/msi-970a-g43-am3-970-ddr3-p-310416.html?orderSource=3&utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.