Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера IP-то на някой?

Featured Replies

Здравейте, един приятел ми се похвали с това, че може да разбере IP-то ми само от скайп. Попитах го, но той не иска да ми отговори. И търся помощ тук , как да разбера Ip-то на някой?

Здравейте, един приятел ми се похвали с това, че може да разбере IP-то ми само от скайп. Попитах го, но той не иска да ми отговори. И търся помощ тук , как да разбера Ip-то на някой?

И за какво ви е да знаете ИП адреса му?

• Автор

Четох в други форуми и нищо.Повечето казват с cmd-netstat -b -n . Затова питам тук, ако може някой да ме упъти как да го направя и инструкции ще е супер.
А иначе искам да знам как да го правя това. :)

Четох в други форуми и нищо.Повечето казват с cmd-netstat -b -n . Затова питам тук, ако може някой да ме упъти как да го направя и инструкции ще е супер.

А иначе искам да знам как да го правя това. :)

И като знаеш ай пи адреса какво? Ще го кажеш на някой и с това ще го впечатлиш ли?

• Автор

Не разбирам защо всички ме "нападате".Просто искам да се науча да правя това.Искам и да знам как да правя тези DDos работи, но всичко с времето си.

Не разбирам защо всички ме "нападате".Просто искам да се науча да правя това.Искам и да знам как да правя тези DDos работи, но всичко с времето си.

Надявам се сте прочел точка 2.10 от правилата. Защото тук няма да получите подобна информация!!!

Нападат те, защото всеки е положил усилия да прочете и научи нещо...някои от нас дори с години, а ти искаш отговор на конкретен въпрос без дори да имаш базови познания просто защото така ти е щукнало.  Ето например, аз ще ти дам съвет - прочети изцяло една хубава, интересна и обогатяваща книжка на име "TCP/IP". Преди да се захванеш с каквото и да е е необходимо да имаш основни познания... Останалото ще дойде от самосебе си с търсенето на проблемите, които ще ти изникнат.

П.П. Наблягам на частта, че всички тези експерименти е хубаво да ги правиш в контролирана среда в собствената си мрежа, за да не си навлечеш сам неприятности. Нали се сещаш, че ако случайно разбереш как се прави DDoS и решиш да го приложиш, няма да е като да си изял банана на сестра си...

О ти искаш да  спамиш на някой мрежита :) И случайно тоя човечец вижда кой му спами мрежата и се обажда на тия пичове дето ти дават нета и ти  ей така без да си искаш оставаш без интернет . Или може да дойдат едни лоши чичковци в униформи и тогава може и с компютърчето   дето са ти го купили мама и тати да се разделиш.

не го плаши, ще мине под графа вирус

айде и ти ДДоС атаки сложни

http://en.wikipedia.org/wiki/Low_Orbit_Ion_Cannon

Е, не всички можем да сме script kiddie като теб

@ dido00 - цитирах това, което автора е посочил в предходен коментар...

.....Искам и да знам как да правя тези DDos работи.....

Аз няма да си губя времето с подобни инструменти, ако целта ми е само да "съборя" някоя машина...Не се познаваме, но ако имаш познания ще знаеш, че това са за прохождащите script kiddies...

П.П capnemo всъщност вече го е казал :) В този ред на мисли, ще използвам възможността да се обърна директно към него:
@capnemo - абе точка 2.10. е с много широко тълкувание... Всъщност въпросът даже не попада в тази графа...(wink)

Редактирано от LinKuei (преглед на промените)

...

П.П capnemo всъщност вече го е казал :) В този ред на мисли, ще използвам възможността да се обърна директно към него:

@capnemo - абе точка 2.10. е с много широко тълкувание... Всъщност въпросът даже не попада в тази графа...(wink)

Всъщност попада, подобни действия са криминализирани в България

• Автор

Не искам да го правя, но тези хакерски работи са доста интересни затова питам някакви съвети, искам да се науча да хода , едва ли не.

Не искам да го правя, но тези хакерски работи са доста интересни затова питам някакви съвети, искам да се науча да хода , едва ли не.

ПО-горе ви препоръчаха една добра книга. Започнете с нея, след това изучете надълбоко какво прави едно ядро в операционната система, след това, изучете 2-3 защитни стени. След това се опитайте да намерите бъгове в разни програми

@capnemo - не, аз говоря конкретно за точката от правилника, която цитира. Иначе относно криминалните действия, описани в НК и НПК ми е пределно ясно как стоят нещата :)

@Автора - по-горе посочих като съвет да прочетеш една книжка "TCP/IP" ...

Тъмната страна винаги е била като магнит

Хакер звучи гръмко и г*зарско. Това ти е подхода. Налегай здраво... :D

п.п. Първо се учиш да лазиш, а после да ходиш.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Не ти трябват тези неща, какво му е интересното, на всичкото отгоре нещо което е криминално деяние според закона ? Едва ли ще ти е хубаво и теб да те "хакнат", та после да оревеш по форумите и доставчика да ти филтрира злонамерниците ?!? Образовай се на по-хубави теми...

• Автор

Знам но примерно ядоса ме някой и само да го стресна, не говоря за неща който да му навредят на машината или на него.Да му кажа IP адреса му и улицата на която живее ще ми е достатъчно да го стресна :D .

Не е верен IP адреса който ми дава за абоната.

Ех, едно време хората се впечатляваха на MiTM атаки с credentials harvesting и ssl striping (преди Moxie да пусне официално sslstrip), а сега IP адрес и улицата са достатъчни...Остаряваме...
Един жокер - улицата няма да успееш да и я кажеш (да, предполагам, че става въпрос за впечатляване на женски индивид)...

Наистина се захвани с нещо креативно, докато решиш какво точно искаш да знаеш. После ще настъпи времето да четеш, да учиш...да запишеш висше образование...курсове за специализация и квалификация.... и така. То не е с една тема тая работа...

• Автор

Момче е, и е просто за шега.Но както и да е, явно не му е мястото да питам тук.
Ще питам за сериозни въпроси не за такива лапешки едва ли не.

Програма за целта има и в каталога на сайта, но не е за начинаещи и не препоръчвам да се ползва за нерегламентирани действия...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Не е верен IP адреса който ми дава за абоната.

Да не би в момента абонатът да ползва скайп от мобилно устройство, защото преди да дам линка, го пробвах за свой абонат и резултатът беше коректен. И по кой начин ще използваш ip  адреса?

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.