Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"'Геймърски'' компютър втора употреба

Featured Replies

Здравейте, един приятел си е наумил да си дава парите за ето този ''геймърски'' компютър за невероятните 400 лева ---> http://olx.bg/geymrski-kompyutr-samo-za-400leva-i69112736Въпроса ми е дали има вероятност да го метнат и да му пратят някаква кошница? От снимките всичко се вижда, но само не и тази видео карта. :) Има 400 излишни лева и иска ''да играе най-новите игри на макс''.  :no-no:  Дали тази видео карта е строшена от копаене?! Процесора му казах, че е слаб ама той е дебелоглав и все неговата си знае.  :mad:  Какво е вашето мнение за обявата? 

П.П.:Извинявам се, ако темата не е в правилния раздел.

Редактирано от Пенчо Хакера (преглед на промените)

Кажи му , че има още много хляб да яде! Освен , ако твоя приятел не се окаже , че си ТИ.

• Автор

Ами не, не съм аз не съм чак толкова глупав да си купувам ''супер мощни геймърски'' кошници от набутвалника. :)

Тея 400лв ,му кажи да си ги похарчи със здраве.

Ако ме разбираш кво искам да ти кажа де ;)

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

• Автор

Освен да се правиш на много мъдър нищо полезно не каза.Разбирам те, че си заядлив, но 2 поста подред без нищо а само колкото да правиш мнения а не да помагаш просто не са нужни на никого.Ако ме разбираш де! :)

Редактирано от Пенчо Хакера (преглед на промените)

Ok!

Значи ,1- този компютър не става за нищо! Нали така ? ;)

2- Вероятността да го метнат , е голяма , нищо не може да се очаква от този "продвалник" най-добрия варянт е да се отиде на място и да се пробва.. макар че няма смисъл , но аз бих му купил само рамта и харда, а за захранването дори и модела не мога да му видя.

3-Най-новите игри , за да ги подкара на макс му трябват поне 2-5хил.лв.

4-Тая карта незнам кво е правено със нея , ама във интернет цената и е около 700лв (или нещо е бъгнало или кезнам..):O не съм запознат със тая карта и нищо не мога да ти кажа за нея.. може и да е копано със нея.. като гледам на какъв слаб процесор са я сложили..

Със една дума казано : Аз не бих си и помислил да я купя. :)

5-Кажи му да събере още 200лв. Поне да се направи една нормална конфигурация , за да може да цъка повечето заглавия на нормална резолюция и настройки :)

П.п Може да се каже , че съм малко заядлив , но не и че трупам постове! Нали ме разбра? ;)

П.п А да , видях и захранването .

И само виж кога са правени снимките , затова не се надявайте на тоя "кашон"

• Автор

Всъщност изобщо не бях се загледал в датата на снимките(сигурно ми трябват цайси). :) И все пак можеше да напишеш всичкото това в един пост нали така? :D

Виж много хора плакаха от подобни оферти от там, кажи му да бяга далеч, в най-добрия случай ще получи компютър, чийто части не струват и 150 лв. Ако иска да си харчи парите за глупости, негова си работа, после да не съжалява. 

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

4-Тая карта незнам кво е правено със нея , ама във интернет цената и е около 700лв (или нещо е бъгнало или кезнам..):O не съм запознат със тая карта и нищо не мога да ти кажа за нея.. може и да е копано със нея.. като гледам на какъв слаб процесор са я сложили..

Тази цена, която си видял е "Последна известна" и е от 2012 година. Картата я няма на пазара.

Това е таралясник  на маса години бе  пич :)   Че той за още 200 лева ще си купи чисто нов   компютър със съвременни части.

Ok!

Значи ,1- този компютър не става за нищо! Нали така ? ;)

2- Вероятността да го метнат , е голяма , нищо не може да се очаква от този "продвалник" най-добрия варянт е да се отиде на място и да се пробва.. макар че няма смисъл , но аз бих му купил само рамта и харда, а за захранването дори и модела не мога да му видя.

3-Най-новите игри , за да ги подкара на макс му трябват поне 2-5хил.лв.

Със една дума казано : Аз не бих си и помислил да я купя. :)

5-Кажи му да събере още 200лв. Поне да се направи една нормална конфигурация , за да може да цъка повечето заглавия на нормална резолюция и настройки :)

П.п Може да се каже , че съм малко заядлив , но не и че трупам постове! Нали ме разбра? ;)

П.п А да , видях и захранването .

И само виж кога са правени снимките , затова не се надявайте на тоя "кашон"

Това е таралясник  на маса години бе  пич :)   Че той за още 200 лева ще си купи чисто нов   компютър със съвременни части.

1. И да и не...

2. Опция преглед и тест при доставка... Ако не работи добре - връща се компа и сме готови...

3. Трябват му 800-900лв... Не 5000...

4. Тая карта е горе доло на нивото на 260Х/GTX750. Не е прекрасна, но не е и лоша...

Машинката реално не е толкова лоша, но не и на тая цена... 250 си е калпав процесор отвсякъде. Беше нискобюджетен суперевтин процесор още 2009-2010, когато излезе, ако не се лъжа... Видеото не е толкова лошо, хората и сега си купуват толкова мощни горе доло видеокарти с надеждата да играят нови игри... Но в общи линии не си струва 400лв...

3. Трябват му 800-900лв... Не 5000...

Имай предвид една думичка в поста на колегата, а именно "макс". Как ще играеш Watch Dogs, BF4, COD AW, FC4 и още много други заглавия на ultra settings с такъв бюджет? Няма как да стане.

Редактирано от Defused (преглед на промените)

Здравейте, един приятел си е наумил да си дава парите за ето този ''геймърски'' компютър за невероятните 400 лева ---> http://olx.bg/geymrski-kompyutr-samo-za-400leva-i69112736Въпроса ми е дали има вероятност да го метнат и да му пратят някаква кошница? От снимките всичко се вижда, но само не и тази видео карта. :) Има 400 излишни лева и иска ''да играе най-новите игри на макс''.  :no-no:  Дали тази видео карта е строшена от копаене?! Процесора му казах, че е слаб ама той е дебелоглав и все неговата си знае.  :mad:  Какво е вашето мнение за обявата? 

П.П.:Извинявам се, ако темата не е в правилния раздел.

400 .лв за геймърски комп , я виж другите теми за конфигурации какви пари се искат там над 1000 2000 лв и му удари едно дърво на авера ти сто процента има нещо бъгнато в тази машина която си е харесал той не знае ли за техномаркет , технополис , емаг там да види ...

400 .лв за геймърски комп , я виж другите теми за конфигурации какви пари се искат там над 1000 2000 лв и му удари едно дърво на авера ти сто процента има нещо бъгнато в тази машина която си е харесал той не знае ли за техномаркет , технополис , емаг там да види ...

то да пазаруваш от там си е жива набутвация ,компютър от продавалник се купува само след тест

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.