Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възстановяване firmware Samsung Young 5360

Featured Replies

Лаптопито има батерия, която държи около 20 минути. Освен да пусна ODIN и да заредя файловете, нещо друго трябва ли да инсталирам допълнително?

най-добре  флаш с один  другото е вятър работа. После всичко ще трябва да си инсталирате наново. като го правите не забравяйте да спрете процесите на киес в таск мениджъра.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-S5360/GBL/

тук има официални ромове и линкове към один.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Не вкарвате телефона в download mode както тук е показано на видеото  .Ето видео и за вашия модел трябва е като за моя .Препоръчвам да спрете антивирусни и всичко възможно което имате ,като защита инсталирано на системата си.

https://www.youtube.com/watch?v=1LMr3Ej4oP8

Не вкарвате телефона в download mode както тук е показано на видеото  .Ето видео и за вашия модел трябва е като за моя .Препоръчвам да спрете антивирусни и всичко възможно което имате ,като защита инсталирано на системата си.

Във видеото е показан само 1 файл в архива. Ти ми даде архив с 3 файла. И трите ли се добавят в ODIN, като не се пипа PIT и не се дава репартишън опцията и флашвам като съм вкарал телефона в Install/Download режим? Ще стане ли архивът, който по-рано ми даде? Антивирусна инсталирана нямам.

най-добре  флаш с один  другото е вятър работа. После всичко ще трябва да си инсталирате наново. като го правите не забравяйте да спрете процесите на киес в таск мениджъра.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-S5360/GBL/

тук има официални ромове и линкове към один.

Иска ми регистрация.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Тук е показано погледнете внимателно колко файла има в архива предполагам 3 ,че не съм го теглил и не знам какво е архивирано.Погледнете добре файловете същотака и менюто на один после видеото и ще ви стане ясно на видеото са 5 файла ,но пак казвам вашите мисля са 3 за вашия модел 

Във видеото е показан само 1 файл в архива. Ти ми даде архив с 3 файла. И трите ли се добавят в ODIN, като не се пипа PIT и не се дава репартишън опцията и флашвам като съм вкарал телефона в Install/Download режим? Ще стане ли архивът, който по-рано ми даде? Антивирусна инсталирана нямам.

Иска ми регистрация.

отнема секунди все пак не е като да иска цепене на кубик дърва. има и едно файлови и много файлови флашове, 

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Добре, ODIN ми намери телефона на COM3. Ще стане ли тоя флаш, който беше даден по-рано? Бавен ми е нета в момента и не мога да тегля флашове по 100-200мегабайта по няколко пъти.

Тоя архив къде го посочвам - всеки файл отделно или целият архив, че гледам във видеотата не бяха ги разархивирали файловете и боравят с някакви md5

Добре, ODIN ми намери телефона на COM3. Ще стане ли тоя флаш, който беше даден по-рано? Бавен ми е нета в момента и не мога да тегля флашове по 100-200мегабайта по няколко пъти.

изтегли си оригинален 

Благодаря много, телефона тръгна.

Би трябвало да става, стига да не е за операторска модификация. Но най сигурният начин да разбереш е да пробваш. След като телефонът така или иначе е брикнат, не губиш нищо.

ПП. Желателно е да слагаш ROM за България не заради езика, а за да си сигурен, че ще е съвместим с GSM мрежите в страната. Че ако сложиш някой филипински например - може и да не ги разпознае.

Това според моя опит зависи от радиото, не от ROM-а - а в общия случай флаш на ROM не би трябвало да пипа радиото.

Оправил си се Браво 

Версията на один също е от значение за моя стар самсунг трябва да е S5570_Odin Multi Downloader v4.38

И се оказва че ми трябва и един допълнителен файл "TASS_v1.0.ops" дето едвам го намерих. Иначе самата процедура отнема десетина минути, но е играчка докато намериш всичко нужно, телефоните са стари и повечето линкове неактивни.

Това според моя опит зависи от радиото, не от ROM-а - а в общия случай флаш на ROM не би трябвало да пипа радиото.

Принципно е така, но - за всеки случай ;)

Версията на один също е от значение за моя стар самсунг трябва да е S5570_Odin Multi Downloader v4.38

С v1.85 го оправих.
  • 1 година по-късно...
на 6.03.2015 г. в 16:36, simtech написа:

Има.

7964355c.jpg

Здравей.Имам същия модел и проблем като твоя :) .Работеше си телефончето нормално,но реших да му дам заводски настройки и започна да се рестартира постоянно ,коя версия на firmware сложи че си има и български,дано да си активен още 

преди 10 часа, rosenrt написа:

Здравей.Имам същия модел и проблем като твоя :) .Работеше си телефончето нормално,но реших да му дам заводски настройки и започна да се рестартира постоянно ,коя версия на firmware сложи че си има и български,дано да си активен още 

Ще потърся тоя, който сложих и ще го ъплоудна!
п.п Мисля, че беше този! http://d-h.st/FhE

Телефона тръгна като му сложих sim карта и трябваше да влезна в google акаунта,без карта се рестартира ,странна работа

Редактирано от rosenrt (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.