Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Здравейте, търся ето тази песен http://video.gong.bg/?vid=169782 ако някой може да ми я каже ще съм много благодарен ! :(

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 501,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте, търся ето тази песен http://video.gong.bg/?vid=169782 ако някой може да ми я каже ще съм много благодарен ! :(

Тук я има,но незнам изпълнителя:....

Редактирано от capnemo
2.10 (преглед на промените)

Някой с идея коя е песента?

PS:

Заповядай :) :

[media=]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=bNEVL-eOxJQ

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте.Искам да попитам как се казва песента и изпълнителя от последното изпълнение "Магическа феерия "на Метин Енимехмедов в "България търси талант".

Здравейте.Искам да попитам как се казва песента и изпълнителя от последното изпълнение "Магическа феерия "на Метин Енимехмедов в "България търси талант".

Art Of Noise-Moments In Love :)

Здравейте търся песента от наградите на БГ радио...на Мария Илиева и Васко Кец.....хм но не помня как се казваше....Хелп кажете откъде да я дръпна... :wink12:

Здравейте търся песента от наградите на БГ радио...на Мария Илиева и Васко Кец.....хм но не помня как се казваше....Хелп кажете откъде да я дръпна... :wink12:

Кликни ме! : )

Линкът ще бъде активен до Петък. /08.06.12./

Намерих песента само в изпълнение на Васил Найденов, дано ти свърши работа. Дуетното изпълнение с Мария Илиева или е било само за наградите, или пък тепърва ще бъде издавано като песен.

Редактирано от Spellbinder (преглед на промените)

Кликни ме! : )

Линкът ще бъде активен до Петък. /08.06.12./

Намерих песента само в изпълнение на Васил Найденов, дано ти свърши работа. Дуетното изпълнение с Мария Илиева или е било само за наградите, или пък тепърва ще бъде издавано като песен.

Благодаря ти много...дръпнах го....и ще изчакам да я качат и в дует :)мерси още веднъж

Търся песента на Кауфланд България, ако някой я има или знае къде я има да я сподели, припева на песента започва: Кауфланд, моят свят.... Благодаря!

Търся една песен от началото на това видео http://vbox7.com/play:59c634dd6f#commentTop от 4-та секунда започва за малко.Чува се нещо като "mame". Същата песен я имаше и на рекламата на Истински измамници по Discovery channel.

Благодаря

Значи знам само клипа как представлява не е българска значи в клипа някакви жени играят футбол такива по къси гащета и сутиени кайи речи и по някой път в клипа се чува звукът на свирката. Моля ви помогнете търся я близо 1 година вече.

Здравейте, Търся една песен от албума " Безнадежден случай" на Стефан Димитров. Песента се казва " Жената на 50 " в изпълнение на Стефан Димитров и Васил Найденов. Благодаря Ви предварително!!!!

• Автор

Здравейте, Търся една песен от албума " Безнадежден случай" на Стефан Димитров.

Песента се казва " Жената на 50 " в изпълнение на Стефан Димитров и Васил Найденов.

Благодаря Ви предварително!!!!

Здравейте Търся една известна българска песен просто не мога да се сетя за име а сам я слушал доста пъти. Чух я вчера по Бг радио мисля пее се " Разбрах че не мога / или не искам / да бъда сам". Може би е нещо на Д2 БТР Графа... Благодаря много

Здравейте

Търся една известна българска песен просто не мога да се сетя за име а сам я слушал доста пъти. Чух я вчера по Бг радио мисля пее се " Разбрах че не мога / или не искам / да бъда сам". Може би е нещо на Д2 БТР Графа...

Благодаря много

Да не би да е на Авеню-Бягство

Здравейте, търся името на този трак.

Edit: Не търся вече !

Редактирано от GOGO  (преглед на промените)

Някой знае ли коя е песента от рекламата, която върви по TLC за новите серии на "Кралят на тортите" (Cake Boss). За съжаление даже не мога да открия самата реклама някъде в интернет. Латино парче е, звучи като на испански, но е е, може би е португалски...

Значи знам само клипа как представлява не е българска значи в клипа някакви жени играят футбол такива по къси гащета и сутиени кайи речи и по някой път в клипа се чува звукът на свирката.

Моля ви помогнете търся я близо 1 година вече.

Тази ли е

Здравейте,колеги!Пак моля за помощ!Търся песен от по-старо време!Мисля,че е рап,звучи доста дискотечно според мен!В припева жена пее give me your love..,по нататък не се справям,а мъж в основната част пее като рап...Намерих доста неща в vboxса,но явно е по-стара или не се казва както я пиша!Сигурен съм,че беше дискотечен хит преди...Моля отново вас,защото просто всичко,което съм ви помолил,ми е било открито!

Здравейте, търся този трак. Благодаря !

Редактирано от GOGO  (преглед на промените)

Здравейте, приятели! Търся една песен Ще ми помогнете ли? Става дума за една яка песничка, изпълнителите са българи. За жалост не знам песента, нито групата, но помня припева на жената, а той е (ние сме динамик, отново сме пред вас. Уловете този ритъм и танцувайте с нас).

Здравейте, търся една песен която е много стара.Можеби 60-70год от времето на диското.Самата песен започваше с мъжки глас,който наподобяваше ироничното: Хе,Хе,Хе, Хе Хе.Нещо ми се върти в главата от рода на TOP Collection,ма пусто не мога да се сетя.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.