Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Здравейте, търся една песен която е много стара.Можеби 60-70год от времето на диското.Самата песен започваше с мъжки глас,който наподобяваше ироничното: Хе,Хе,Хе, Хе Хе.Нещо ми се върти в главата от рода на TOP Collection,ма пусто не мога да се сетя.

Magazine 60 - Top connection

Здравейте, търся този трак. Благодаря !

Качи го другаде, че тук иска задължителна регистрация.
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 501,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Мисля че от тук всеки ще може да го прослуша онлайн без проблеми, харесва ми накрая.

Да и аз търся една песен. Не и знам името, но е стара градска (поне така си мисля). Започва така: "Бавно пада вечерта, аз отново съм сама" и припева: "любовта, любовта само миг ли е тя? Не искам аз да вярвам във това" За съжаление само това си спомням, но ако някой може да даде повече иформация ще съм много благодарен. Със здраве и дано преживеем и жегите :)

Да и аз търся една песен. Не и знам името, но е стара градска (поне така си мисля). Започва така:

"Бавно пада вечерта, аз отново съм сама"

и припева:

"любовта, любовта само миг ли е тя?

Не искам аз да вярвам във това"

За съжаление само това си спомням, но ако някой може да даде повече иформация ще съм много благодарен.

Със здраве и дано преживеем и жегите :)

....въпреки че не е градска, съвпаденията са твърде много за да съм сигурен, че става въпрос точно за тази песен:

Бавно вдига се нощта, чезне синкава тъма,

а аз отново съм сама, без тебе аз безкрайно съм сама.

Накъде,накъде тръгна сам във нощта

и защо моя сън грабна ти.

Любовта,любовта, само миг ли е тя

не искам аз да вярвам във това.

ла,ла,ла....

Бавно пада вечерта, аз отново съм сама

бягай моя самота далеч от мен, далече във нощта.

Любовта,любовта само миг ли е тя,

само нощ ли живей любовта?

Не тъжа, не тъжа този път, не тъжа

а може би не искам да тъжа.

О, накъде,накъде тръгна.....(повторение)

Емилия Маркова - Не искам да вярвам (б.текст: Д.Стойчев, З.Радоев)

песента е издадена от Балкантон на малка плоча през 1974 год.

Благодаря ти от сърце RumenK. Да това е песента. Е, малко съм и позабравил думите, но ствоя помощ си ги припомних. Като се знае заглавието и изпълнителя по-лесно ще се намери из необятното пространство. Още веднаж благодаря и със здраве.

Благодаря ти от сърце RumenK. Да това е песента. Е, малко съм и позабравил думите, но ствоя помощ си ги припомних. Като се знае заглавието и изпълнителя по-лесно ще се намери из необятното пространство. Още веднаж благодаря и със здраве.

Такива сме русенци ... :wink12:

Здравейте ! Търся една песен но не знам нито името нито какво се пее в нея. Мисля че я пее мъж и в нея има много яки моменти когато се свири на китара ( ако това ще помогне ) Често я пускат по радио Витоша. Ако някой може да помогне МЕРСИ ;)

Здравейте търся една песен, която започва с пиано акорди и в началото с мелодията върви само "МммммММММ" и има леко RnB звучене :)

Здравейте търся една песен, която започва с пиано акорди и в началото с мелодията върви само "МммммММММ" и има леко RnB звучене :)

Е,кажи нещо повече де.Кой я изпълнява,мъж,жена,какво пеят...? :) Да не е тая? Alicia Keys-Empire State Of Mind.

Редактирано от miroslavm (преглед на промените)

Е,кажи нещо повече де.Кой я изпълнява,мъж,жена,какво пеят...? :) Да не е тая? Alicia Keys-Empire State Of Mind.

Не е тя :) Тази, която търся е по лирична и звучи сякаш я пее черен (може би) мъж. А за текста не мога да кажа. защото я слушах по радиото на работа и не се чуваше много много :)

Мисля че от тук всеки ще може да го прослуша онлайн без проблеми, харесва ми накрая.

http://soundcloud.com/dj-emo-www-djemo-ovo-bg-1/dj-e-m-o-tnn

Здравейте! :) в Събота бях на диско и там пуснаха една песен и тя звучеше малко като метал (или рок) и се пееше в припева нещо от сорта на aaaa you should me look :D... едва ли е точния израз ама г/д беше нещо такова :) Благодаря! :P

Абе това сякаш е някакъв фалшификат но благодаря.

Редактирано от GOGO  (преглед на промените)

Здравейте! Търся една песен, която чух от заведението до нас. Изпълнява я мъж и се свири на пиано, бавна е. Сигурна съм, че е българска (и май е от тази година), но за съжаление не успях да чуя какво се пее. Благодаря предварително! :)

Здравейте ще направя request с повишена трудност :) бях го пускал и в предишната тема която вече я няма ,но без успех, ще пробвам пак,кой знае времената се менят.Става въпрос за едно парче което чух преди около 7 или 8 години,тип инструментал филмова музика можеби.Чух го по ринг бг даваха откъси като реклама на италианското калчо,така и повече никога не го чух това парче, но още се варти в главата ми. От рода на Rob Dougan е но не е негово и от рода на Paul Oakenfold но също не е негово Публикувано изображение

нещо подобно на това

,в парчето което търся има 3 звука които са нещо като пиано

също така има и ето този звук от този клип който започва от 30тата секунда

Случайно може някой да познава парчето което търся,все пак тук са се сабрали много хора с много различни предпочитания за музика,за това пак се обръщам към вас за помощ :)

Здравейте хора ! и аз търся една песен която започва на 1:20 ето тук http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tWRp2N90Yic .

Ами аз като слушам това си е Lambada. :D

Здравейте, Търся една песен,която слушах на концерта "Глас към небесата",в летния театър в Бургас на 16.06 2012.Песента се изпълняваше от Тони Димитрова и мисля-Теди Генев,но не съм сигурна в последното.Запомних само,че в припева се пееше "не мога Бургас да забравя" и накрая:"отново съм малко дете".

Здравейте, търся една стара сръбска песен. Мисля, че е доста популярна. Пее се от руса жена, която не прилича много на Лепа Брена, но може и да е тя на младини. Припевът е нещо от сорта на "за ти, за ти, за ти... живота бих дала за тебе". Нещо такова. По едно време май се пееше и нещо от сорта на "кори кори". Бавна мелодична песничка. Не знам как да я опиша по друг начин. Дано някой се сети. Ако има почитатели на сръбската музика със сигурност би трябвало да я знаят, мисля че е класика. P.S. Мисля, че това е изпълнителката, или поне прилича на нея:

(3 секунда)

Редактирано от forza_juve (преглед на промените)

Здравейте! Търся една песен, която чух от заведението до нас. Изпълнява я мъж и се свири на пиано. Българска е (и май е от тази година), но за съжаление не успях да чуя какво се пее. Благодаря предварително! :)

Никой ли се сеща как се казва?

Да допълня, че и един рапира до към средата на песента, бийта има поп звучене, пее се за любовта. Бих я записала, но не се чува достатъчно силно. Ще съм благодарна, ако някой успее да я намери :)

Търся песен,в поп стила, в която мелодията е от тромпет или саксофон и се повтаря,а вокалите са тихи изпълнявани от жена.Пускат я от време на време по радиата,всеки я е чувал...много зарибителна мелодия :) Благодаря предварително !

Здравейте,

Търся една песен,която слушах на концерта "Глас към небесата",в летния театър в Бургас на 16.06 2012.Песента се изпълняваше от Тони Димитрова и мисля-Теди Генев,но не съм сигурна в последното.Запомних само,че в припева се пееше "не мога Бургас да забравя" и накрая:"отново съм малко дете".

...може да си я чувала в изпълнение на Тони, но няма гаранции че е нейна...и понеже е дуетна, имам съмнения и те насочвам да потърсиш и прослушаш: Дует Бургас - "Завръщане в Бургас"

Припев: Не мога Бургас да оставя,

притихвам до тебе море,

пясъкът бръчки заравя,

отново съм малко дете.

Песента е излязла през 1996 год на касета: Дует Бургас (Мария Черняева и Владимир Спасов) - Бургаски вечери

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.