Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Този певец или състав ми попадна от преди повече от 20 год.на аудио касета и записът на всичките и песни не беше чист.Сега е още по отвратителен.Не ми прилича на Depeche mode но не ги и отхвърлям-не знам.Моля за помощ! :huh:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Merry,ако трябва да съм честен бих ти дал хиляда целувки и хиляда харесвания.За съжаление ще трябва да се огранича само с едно голямо БЛАГОДАРЯ! :inlove1: Имам и една стара гръцка песен която ще трябва да я изровя от архивите.Ако получа и за нея верен отговор просто...нямам думи. :help:

• Автор

Здравейте търся гръцка песен пее се  ,,за двама братя които пускат дърва от върха на планина,,  Благодарско предварително.

Здравейте!Търся една песен house стил,въртят я из радиата ,на няколко пъти я засичам без да разбера коя е.Та,хаус е,има женски вокал,като на няколко пъти се чува гласът на каката да изрича :"day by day" ,като е малко бавен ритъма на моменти,мен лично ми блъска малко на chillout,от тия клубните,без да претендирам,че съм много наясно със стиловете,разбира се.Това е "изчерпателната" информация.Помагайте,добри хора

Моля за помощ да ми кажете кой изпълнява тази доста стара гръцка песен.Може да се каже че ми е може би най любимата.Ще съм много благодарен на този който успее да ми помогне. http://dox.bg/files/dw?a=b4bf5aa801

Търся една песен.Току що я слушах по радио Fresh.Пее се - ''in a moment you are so far/away'' (far или away се пее ) и постоянно се повтаря ''my love''.Предварително благодаря ! :)

Редактирано от MaRk0 (преглед на промените)

Здравейте ! Значи и аз чух една песен по радио фреш, но не знам името и... :X Пеят 2 или 3 гласа. 1 женски и 2 или 1 мъжки, пее се нещо като We So Like the Motherfu*king music.. :D Някой да знае името и ? Предварително благодаря :)

Търся една песен.Току що я слушах по радио Fresh.Пее се - ''in a moment you are so far/away'' (far или away се пее ) и постоянно се повтаря ''my love''.Предварително благодаря ! :)

да не е тази ? :)

Здравейте ! Значи и аз чух една песен по радио фреш, но не знам името и... :X Пеят 2 или 3 гласа. 1 женски и 2 или 1 мъжки, пее се нещо като We So Like the Motherfu*king music.. :D Някой да знае името и ? Предварително благодаря :)

да не е тази ? :)

Повече клони към dubstep песента,която търся.  :)

Редактирано от MaRk0 (преглед на промените)

Моля за помощ да ми кажете кой изпълнява тази доста стара гръцка песен.Може да се каже че ми е може би най любимата.Ще съм много благодарен на този който успее да ми помогне. http://dox.bg/files/dw?a=b4bf5aa801

Shazam казва, че песента е  Notis Sfakianakis -  Erotiko 

Shazam казва, че песента е  Notis Sfakianakis -  Erotiko

Браво...песента е същата и съм ти много благодарен.Съжалявам и ти се извинявам за темата за папките.Като гледам по нея вече роман може да се напише от коментарите.Човек споделя мнение а от долу се изписаха още хиляда излишни коментара.Надявам се да не ми се сърдиш.Още един път БЛАГОДАРЯ за песента. :yanim:

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Здравейте!

Търся една песен ,която изпълнява Тони Димитрова,но не знам заглавието и.Много бих се радвала,ако някой ми помогне.А част от припева е:"Но болката в мене няма как да замълчи".

http://www.zedge.net/ringtone/1478108/avengers-theme/ Здравейте търся този трак,пише че е avengers ама кои отмъстители незнам прегледах всички тракове от филма а този не е там,та някой ако случайно се сеща,ще се радвам да каже :)  

• 2 седмици по-късно...

Гледах едно клипче на песен, но забравих как се казва. В клипа има една жена пее под душа нещо такова.

Блаодаря предварително! :)

Редактирано от the_ghost (преглед на промените)

Гледах едно клипче на песен, но забравих как се казва. В клипа има една жена пее под душа нещо такова.

Блаодаря предварително! :)

:shower::whist:

Нещо такова :D

Дай малко повече подробности...за кво пее, какъв стил, на какъв език пее, с големи гърди ли е.....

Дай малко повече подробности...за кво пее, какъв стил, на какъв език пее, с големи гърди ли е.....

Намерих я:

Редактирано от the_ghost (преглед на промените)

Значи търся една песен,чувал съм я в няколко сериала,за любовни сцени е песента,знам че я пее някакъв мъж,в припева мисля че се повтара "desire",нядявам се някой да се сети за коя песен става на въпрос.

Здравейте!

Търся една песен ,която изпълнява Тони Димитрова,но не знам заглавието и.Много бих се радвала,ако някой ми помогне.А част от припева е:"Но болката в мене няма как да замълчи".

Баш това не намирам, като текст. Но все пак виж това: http://tekstove.info/browse.php?id=13122

Значи търся една песен,чувал съм я в няколко сериала,за любовни сцени е песента,знам че я пее някакъв мъж,в припева мисля че се повтара "desire",нядявам се някой да се сети за коя песен става на въпрос.

Дай имената на тия сериали. Кажи също какъв е стила: хаус ли е, транс ли е, чалгия ли е...

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Баш това не намирам, като текст. Но все пак виж това: http://tekstove.info/browse.php?id=13122

Дай имената на тия сериали. Кажи също какъв е стила: хаус ли е, транс ли е, чалгия ли е... Вчера я чух в един сериал по FOX,"Красавицата и звяра" така се казва сериала.Стила е американса поп-музика.

Редактирано от Otogai (преглед на промените)

Колеги,здравейте!Търся една песен на Маргарита Хранова.Знам само,че в припева се пееше "Лятна нощ,блажено съвършенство,мъжки говор подир женски смях...".Благодаря предварително!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.