Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

the_ghost, интересно обяснение си дал .. :D Дали ще може още малко от нотите и мелодията да дадеш? :D П.С - ако имаш файл, откъс от песента, или някоя думичка.. в краен случай запиши се нейде и качи записа тука....

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте, търся една песен, чувала съм я по The Voice или Сити, ако не се лъжа се казва Akon, пее жена. Когато я потърся ми излизат само песни на Akon, а всъщност песента се казва така. Помагайте!

Здравейте, търся една песен, чувала съм я по The Voice или Сити, ако не се лъжа се казва Akon, пее жена. Когато я потърся ми излизат само песни на Akon, а всъщност песента се казва така. Помагайте!

Нещо от текста чул ли си?

За съжаление не съм много по текстовете, но беше една класация, не я пускат често тази песен. В припева последната дума е Akon.Мисля, че певицата е с къса коса.

За съжаление не съм много по текстовете, но беше една класация, не я пускат често тази песен. В припева последната дума е Akon.Мисля, че певицата е с къса коса.

Кажи какъв стил е песента и певицата бяла ли е, чернокожа ли е, нещо от клипа...

Ти направо ме разби с тая мелодия,само че съм малко глух,и ако можеше по-силничко :lol6: Да не е тази? :singer:

Май един път я слушах по БГ Радио и ритъма е някак си спокоен :D. Коя тази?

the_ghost, интересно обяснение си дал .. :D Дали ще може още малко от нотите и мелодията да дадеш? :D

П.С - ако имаш файл, откъс от песента, или някоя думичка.. в краен случай запиши се нейде и качи записа тука....

За съжаление нямам откъс и не знам текста само мелодията. Май е българска и са я давали по БГ Радио.

Редактирано от the_ghost (преглед на промените)

Кажи какъв стил е песента и певицата бяла ли е, чернокожа ли е, нещо от клипа...

Певицата е бяла, мисля - руса. Стила не съм сигурна - поп, R n B...Клипа не е тематичен, дават певицата на различни фонове...

Певицата е бяла, мисля - руса. Стила не съм сигурна - поп, R n B...Клипа не е тематичен, дават певицата на различни фонове...

Това би трябвало да е

Това би трябвало да е

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48

Мерси за усилията, но не е. По-бавна е, а и доколкото видях песента се казва Akon. Освен да съм в пълна заблуда за името.

Аз не мога да намеря песен която да се казва така. Да не би Akon да е продуцент на песента или нещо подобно?

Аз не мога да намеря песен която да се казва така.

Да не би Akon да е продуцент на песента или нещо подобно?

Аз също я търся, но я няма. На вторият ред, където пишат името на песента, пишеше Akon, освен това да е бил изпълнителят... Ама Ейкън не пееше...

Нищо, благодаря ти!

ТЪРСЯ ЕДНА НАРОДНА ПЕСЕН НА СЛАВКА КАЛЧЕВА - БЕЛИ ГЪЛЪБИ РЕМИКС МНОГО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ НЕКА ЧУЯ ОТНОВО ТОЗИ ЗЛАТЕН ХИТ! ТЪРСЯ ЕДНА НАРОДНА ПЕСЕН НА СЛАВКА КАЛЧЕВА - БЕЛИ ГЪЛЪБИ РЕМИКС МНОГО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ НЕКА ЧУЯ ОТНОВО ТОЗИ ЗЛАТЕН ХИТ!

Тва ли?

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=xPzZ7XJb0vc

значи, разбирам че искаш да ми помогнеш но аз сам мога да си напиша в гооглето или ютуйба името на песента. вапроса беши друг аз тарсех уникалния ремикс който си слушах в касетофона модел сони един сив страхотен звук имаше та тъй поувлякох са малко та на въпроса след оригинала на тая песен следваше ремикс който имаше модерно звучене нали така към техно биеше на едно място мерси все пак де бог да те благослови

Редактирано от greatwhiteshark (преглед на промените)

Търся една песен дето я пускаха по БГ радио така звучи мелодията:

"ту тъ ну нъ, ту тъ ну нъ, ту тъъъ ну нъъъ ну нъ" и това се повтаря още 1 път.

Ако я знаете пишете тук!

Търся една песен дето я пускаха по БГ радио така звучи мелодията:

"ту тъ ну нъ, ту тъ ну нъ, ту тъъъ ну нъъъ ну нъ" и това се повтаря още 1 път.

Ако я знаете пишете тук!

Абе пич, кажи мъж ли е, жена ли е, група ли е, някоя дума нещо, да ти прилича на някой, съвременна ли е или стара...?

С тва тутукане няма да стане

Сега аз да си чакам ли Бели Галабе Ремикс или няма да стане номера момчета и момичета помогнете де моля ви са бог да ва благослови само да намерите тая песен стигате с тоя дето търсел тут ту ну ну оставете го тоя да се оправя аз търся класика в народния жанр стегнете се вие тука форумци ли сте или кво аз ако не чуя за галабете няма да ми е сладко нито мезето нито яденето нито пиенето моля ви се от сърце и душа

Здравейте!Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще може ли да ми препоръчате някакви такива забавни песнички като

Благодаря предварително!!!

Можем само да гадаем така.Да не би да е тази въпреки,че никъде не се пее "akon" ,а се чува нещо подобно. :)http://youtu.be/6cfCgLgiFDM

Можем само да гадаем така.Да не би да е тази въпреки,че никъде не се пее "akon" ,а се чува нещо подобно. :) http-~~-//youtu.be/6cfCgLgiFDM

Е, тази певица я знам...Онази в песента, която търся не ми е известна, затова не я откривам.

Абе пич, кажи мъж ли е, жена ли е, група ли е, някоя дума нещо, да ти прилича на някой, съвременна ли е или стара...?

С тва тутукане няма да стане

Май е жена и мисля, че песента е стара и са я пускали по БГ радио.

Търся една песничка, бятото съм я чул и ми е останала в главата.Пее я мъж, припева беше нещо от сорта на "I don't mind what you do to me" няколко пъти, много свежа песен... някой да се сеща?

В момента по Diva Universal върви реклама на сериала "Отчаяни съпруги". На заден фон звучи една песничка, изпълнявана от жена. Песента е мелодична, небрежна ... Моля за помощ да я открием.

Аз търся една песен още от малък ,но все не мога да я намеря...Значи единственото което съм запомнил от клипа ,който случайно го гледах по телевизора ,когато бях на 4 години ,запомнил съм ,че в началото- едно момчето влиза в гаража на къщата ,от там насетне заварява колелото върху някаква техника и майстори ,и създава космически кораб и след това се качва и излита. Със кораба полита и отива във космоса ,заедно с кучето си и там разбирават някакви галактики и се връщат вкъщи ,като майка му и баща му го прегръщат и го поздравяват... Както виждате ,много глупаво е описанието на клипа ,но точно такова беше...Мене клипа ми е все-тая ,ама песента много ми харесва...

Аз търся една песен още от малък ,но все не мога да я намеря...Значи единственото което съм запомнил от клипа ,който случайно го гледах по телевизора ,когато бях на 4 години ,запомнил съм ,че в началото- едно момчето влиза в гаража на къщата ,от там насетне заварява колелото върху някаква техника и майстори ,и създава космически кораб и след това се качва и излита. Със кораба полита и отива във космоса ,заедно с кучето си и там разбирават някакви галактики и се връщат вкъщи ,като майка му и баща му го прегръщат и го поздравяват... Както виждате ,много глупаво е описанието на клипа ,но точно такова беше...Мене клипа ми е все-тая ,ама песента много ми харесва...

Приятно гледане и да имаш само шестици на училище ... :wink12:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.