Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

XP SP2 , задръсти се системния диск

Featured Replies

Който също ще ползва ofline преоразмеряване, за да е отключен файловата система.

А и ако си забелязал GENZLAT има проблем със свободното място на C:

belivakov, решил си да трупаш бройка постове ли, що ли?...  :speak:

Преоразмеряването на дяловете с EaseUS е извън операционната система, изисква рестарт. И какво от това?...

И съм сигурен, че на C:, колкото и да е запълнен, биха се намерили едни 80MB да се инсталира една допълнителна програмка.

• Отговори 59
  • Прегледи 3,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

1- нали ставаше реч за това -https://www.kaldata.com/forums/topic/227048-форматиране-и-разделяне-на-твърдия-диск-на-дяло/

2 вече има 0 , ама ето още пиша

4 това има ли БГ

5 как да го разширя?

Не, че нещо, ама обясни как авторът би инсталирал на системния дял нещо.

Нечетенето води до неуважение. Поскоро твоят последн пост е бройкотрупащ! А само ако знаеш колко ми пука за изписана под аватара ми бройка. Ако си забеляза случайно, в тоя ресърс пиша основно, когато мога да съм полезен!

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Не, че нещо, ама обясни как авторът би инсталирал на системния дял нещо.

Аз съм обяснил, във втория пост от темата. Сигурен съм, че след като авторът влиза в Интернет, вече е натрупал 80MB ненужни Temp файлове. 

А дори и да не е така - да пише, ще му кажа кое може безболезнено да се деинсталира.

То по тази логика - къде ще сложи Rufus, дето му го предлагаш?...

https://www.kaldata.com/forums/topic/240243-xp-sp2-задръсти-се-системния-диск/?p=3091386

Като пиша в този форум, че има много словослагатели и малко читатели, се сърдите.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

https://www.kaldata.com/forums/topic/240243-xp-sp2-задръсти-се-системния-диск/?p=3091386

Като пиша в този форум, че има много словослагатели и малко читатели, се сърдите.

А ти видя ли на скрийншота малко по-долу, че има 2.4GB инсталирани програми? Сигурен съм, че сред тях могат да се намерят излишни.

А на следващия скрийншот - че са освободени 800MB?... Най-вероятно временни файлове. 

Така че отнеси горния коментар към себе си.

• Автор

Леле, докато аз се бях развихрил с баданарката, тука какъв диалог се е завихрил :)  Моля спазвайте максимата, че в спора се ражда истината- и докато тя се израждала ето какви ги баданосах...

1- явно такива деликатни интервенций не са за Абсолютно начинаещи като мен

2- омазах всичко- не ме питайте как! , дял ""Д"" изчезна някъде, като зарежда от "Ц" изкарва син екран,сега пиша през  Хиренса-----ще трябва преинсталация през флажка, няма цд/двд -ром

Най-вероятно дял D: си е още там, само му е изчезнала буквата. Пробвай да му зададеш през Disk Management. Освен ако не си го изтрил по някакъв начин.

Инструментите, които са ти препоръчали, могат да нанесат вреди в ръцете на начинаещ, при неправилно боравене. Затова смятам, че EaseUS PM щеше да е по-подходяща. Има графичен интерфейс, елементарна е за работа, и впечатленията ми са, че създава много по-малко проблеми.

• Автор

"Д" наистина си е там, а само буквата му я няма- но аз и не държа вече на него, така да се каже- проблема е че не мога да върна папката ПРОГРАМ ФАЙЛС в ""Ц"", дава някаква грешка 13

Ако не ти зарежда операционната система, нямаш много полза от тази папка, дори и да си я върнеш.

Какво е състоянието на компютъра в момента?

• Автор

Ако не ти зарежда операционната система, нямаш много полза от тази папка, дори и да си я върнеш.

Какво е състоянието на компютъра в момента?

Компа не зарежда, дава син екран,защото съм бързото ''Миче'' -изтрих ""Ц""

За преинсталация може ли да се използва ''СД" на друг комп., през ланмрежа и какви настройки трябват?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.