Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

! Внимание ! 0875318052 ... Има много потърпевши със заплахи от този номер !

Featured Replies

:help wanted3:Здравейте!    Д

Моля за сериозно отношение към зададената Мисля че това е правилния раздел да бъде пусната.

Всякакви коментари от рода на - нямаш право да питаш, питай ДАНС, оплачи се в полицията СА ИЗЛИШНИ!!!!  :no-no:

Защото темата е от съществено значение. Има много потърпевши.  :eek: 

448x336xhelp_3470310.jpg.pagespeed.ic.1Y

понеже вкъщи обхвата на виваком чезне от време на време, изведнъж днес получих съобщение че имам 1 пропуснато повикване от 0875318052 . търсих в гугъл номера  :magnifier:  и ми изписа линк към тази отметка . Открих че няколко имена (2) са посочили този номер ... Със Сигурност има и други пострадали!....  :ohmy: 

При опит за свързване след пропуснато повикване от този номер, резултата при потърпевшите (вкл. и при мене) резултатът е един и същ - НЕ ВДИГА!!!  :huh: 

:questions:  Може ли някой да ми каже каква е ЗАПЛАХАТА ????  :huh:  :help wanted3: 

Редактирано от дяволчето Фютко (преглед на промените)

Да звани, има ги много такива психично болни, няма се притесняваш. То всеки по телефона/интернет се прави на "мъж", а всъщност в живота е пълна отрепка ;)

Може да е от онези телефони с добавена стойност - 2.40лв на минута! Но и горните възможности са доста възможни.

Вие сериозно ли ?? Имате пропуснато позвъняване от непознат номер и веднага го проверявате в търсачката.

И от какво сте потърпевши ? Кой Ви е заплашил, как Ви е заплашил, с какво Ви заплаши?

Всеки ден ми звънят непознати номера понякога вдигам друг път ако съм зает не.

Често от подобни номера звънят кабелни оператори или търговски представители да си рекламират стоката. Мобилният ми оператор също звъни от време навреме да ме офертира от разни страни номера който не могат да се наберат. И кво да изпадам в паника и да се обаждам в полицията при всяко позвъняване на телефона? 

Или да прасна една тема в калдата то и без това там е като в боклукчийска кофа всичко има.

• Автор

П.е.т.ъ.р

Публикувано Преди 42 минути

Вие сериозно ли ?? Имате пропуснато позвъняване от непознат номер и веднага го проверявате в търсачката.

И от какво сте потърпевши ? Кой Ви е заплашил, как Ви е заплашил, с какво Ви заплаши?

Всеки ден ми звънят непознати номера понякога вдигам друг път ако съм зает не.

Често от подобни номера звънят кабелни оператори или търговски представители да си рекламират стоката. Мобилният ми оператор също звъни от време навреме да ме офертира от разни страни номера който не могат да се наберат. И кво да изпадам в паника и да се обаждам в полицията при всяко позвъняване на телефона? 

Или да прасна една тема в калдата то и без това там е като в боклукчийска кофа всичко има.

да. СЕРИОЗНО!  :huh:

Проверих номера - защото не ми изписа име от телефонния указател. А телефонния ми номер не е публично достояние. 

Проверих го - защото чаках обаждане. 

НЕ ВИНАГИ ПРОВЕРЯВАМ В  GOOGLE за номер. 

При положение че и други са пострадали - пуснах тази тема... защото може да има "пострадали" и тук! и някой може да каже - каква е заплахата.

А тази тема я "праснах" във всички форуми, в които имам достъп! 

П.е.т.ъ.р, - Не мисля че съм направила нещо нередно, за да реагирате така. :ohmy:

Редактирано от дяволчето Фютко (преглед на промените)

Реагирам съвсем нормално за разлика от вас.

В гугъл излиза вашата тема плюс още една плюс една огромна тема в БГ мама.Всички теми са с общи приказки. 

Та никои не е казал как точно са го заплашили и в какво точно се състой опасността.

087 е кода на VIVACOM звъннете им и ги попитайте, оплачете си, или пък направо блокирайте въпросния номер щом толкова ви е страх.

Ако беше пинг номер щеше да е с някой от кодовете за добавена стойност. Колкото до това че вашия номер не е публичен жестоко се лъжете мобилният ви оператор вече го е продал и е включен в списъците на поне няколко тв. игри, големи търговски вериги и политически партии. 

Аз на непознати номера много рядко дигам зависи на каква тема ще си говорим ако е за работа да но ако е за благотворителни цели с цел измама не .По принцип преди време бяха алармирали глобул и мтел за някаква анти спам кампания някакви номера извън бг се обаждат с цел дигане на сметката дори и да не вдигнеш пак ди се дига сметката нагоре . Така че питай твоите приятели да не би някой да си е купил нова карта с номер и да ти звънка . Но ако беше нещо свързано с шашма щяха да те търсят до дупка

087 е кода на VIVACOM звъннете им и ги попитайте 

Номера може да е на всеки оператор, ако е пренесен и кода е без значение чий е бил преди това.

Не разбрах в какво се състои измамата и с какво са пострадали потърпевшите?

Не разбрах в какво се състои измамата и с какво са пострадали потърпевшите?

Сигурно половината жертви са били пенсионери и не са могли да изтърпят някоя по-яка псувня.

Звънят подред и от една купчина съседни номера, рекламират "бяла карта". Не се връзвайте! Долнопробна лихварщина, маскирана като "кредитна карта".

И по-полека с тъпите и гръмки заглавия все едно че не знаете за какво става дума. Къде са тия много потърпевпи? И с какво точно? И не ми пробутвай линкове към "сурат тефтер" - просто не ползвам. Нещо за спам не сте ли чували?

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.