Премини към съдържанието

Мими Димитрова

Потребител
 • Публикации

  39
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

10 Добра репутация

2 Последователи

Всичко за Мими Димитрова

 • Титла
  Потребител

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Ми изчистих кеша... Пак същото...
 2. Здравейте. Имам проблем с паметта на телефона. Махнах всички клипове, песни и всичко с размер МВ... Снимките са ограничени до минимум в папките... Деинсталирах месинжъра. Въпреки всички усилия парчета е 94% фулл (беше 99.5%). Въпроса ми е как без преинсталиране да си върна реалните %памет. Има ли recycle bin и как да го изпразня. Благодаря за помощта
 3. Е, спрях-ме се...Какви ти лични - човечето си търсеше внимание, дадох му го... сега виждам (и без мъмрене) малко прекалих, признавам си. В такива случаи често го правя. Извинявам се.... А друг дуел изникна без да се изяснява на лични...
 4. Господине! Усещам, че търпението ми е на предела вече .... и Усещам, че целиш да се конфротираме. и в словесния дуел помежду ни липсва закачливия тон... а онзи, който провокира конфронтация. окей - нека така да е... Доколкото ми е известно - интернет е публично пространство - и след като комуникираме в теми, които нямат за цел виртуални запознанства и реални срещи, които да се превърнат в интимни такива - не мисля че е чак от такава важност какъв пол пишело и какъв аватар имало. не ми казвай, че ако видиш аватар на Камелия и пише Камелия - женски пол и ще се "объркаш" че това е Камелия. Доколкото знам интернет и форумите са свободна зона и всеки може да си измисля образи - стига тези образи да не се припокриват с известни личности или неизвестни такива - защото в този случай, явно човечеца с измисления образ страда от комплекси и още по-зле от раздвоение на личността. В моя случай нито страдам от комплекси, нито от раздвоение на личността- тъй като ника е нереален в действителността. Доколкото паметта ми помни - ти първи заговори за "пръчката му"... както и сега обръщаш внимание на рзмера... все темички, които явно вълнуват съзнанието ти.иначе немаше да ги споменаваш. защото аз не съм ги споменавала първоначално. относно обръщението "мъжлето" - то е по-скоро умалително. ... защото по размери е като мечок, по душа е като коте... ама като се раздразни - може да бъде я глиган, я тигър... а всъщност аз не съм педофилка - бързам да уточня и това, защото както забелязвам "объркванията" много лесно се създават в съзнанието ти. Човечето другата година ще стане на 30, с 9 години е по-малък от мен. ... и предвид разликата в годините, мисля че е нормално да кажа мъжлето .... и спирам дотук с уточненията, за да не задълбая в характеристиките за мъжлето, и за нас двамата ... защото не мисля че тази тема е важна за публично обсъждане. и в заключение - понеже за трети път ме поучаваш - искам да ти напомня да си спестиш уроците какво да правя, как да пиша и т.н. пак ще напомня - интернет е свободна зона и всеки има право сам да определя начина си на изразяване и на писане. а не друг да му налага рамки - от онези, които го рамкират в реалността. С уважение! Лек ден!
 5. ами селфи-стика ми е донесен от Мадрид.caмия lenovo s850 е с следните параметри: System: android 4.4 Processor: MT65825V/W quad-core 1.3 GHz Camera: CMOS Pixels: back - 13.0 megapixels + 5.0 megapixels (front) Akо трябват още данни, кажете и ще дам. не за пръчката, а затова което тук ми е зададен въпрос - какъв е телефона: андроид, айфон или айпад. Ето вече знаеш: )
 6. В интерес на истината - не съм блондинка, немам силикон,нито съм манекенка. Смея да твърдя, че съм по- умна от Барбалесите. От 10годишна съм на компютъра - тогава имаше само DOS на Правец (ако помните). ... но с най-новите технологии не съм в час, тепърва се уча. За толкова много години, неизбежно е, съм овършала форуми и сайтове. И модератор 2pо ниво съм била - демек над мен са авторите на форума на сайта. Няма да цитирам имена - не е от значение. Но казвам всичко това, за да не мислите че съм новак. Преди бях " таралеж в гащите" - вадех бодлите дори на една дума, и направо ставаше ад. После се завъртях на 180 градуса и изказа ми стана закачлив и веселяшки - разтоварващ демек. Хем аз се разтоварвам, хем и четящите ме. Но в мене си е останала следа от предишния стил. Ако някой ми рекне нещо, веднага вадя бодлите и подхващам словесните битки. Също като Кихот с мелниците. Хем иронично, хем хапливо... Сега съм двойно трогната - за първи път ме титулуват за бисер. И за първи път получавам похвала за закачливия стил. Благодаря ви! Селфи-стика със сигурност нема да мога да го използвам. Но поне ме накарахте да се усмихвам и ме разсеяхте от разочарованието, че стика нема да ми влезе в употреба! Още веднъж - БЛАГОДАРЯ ЧЕ МЕ УСМИХНАХТЕ! За мене беше ЧЕСТ И УДОВОЛСТВИЕ, да попиша тук. ЛЕКА ВЕЧЕР!
 7. действа действа ... и тая за селфито, и другата... ама ако му прочета препоръките ти, съм сигурна че ще прояви желание да ти покаже и да изпробваш лично (сещай се по какъв начин) как работи пръчката му п.с.: ше ме прощават модераторите за изказа и правилата на форума че нарушавам - ама по принцип подобен род иронични коментари не ги подминавам мълчаливо ... аз не съм наясно с техниките и нарицателните, затова моля всички да извинят моето невежество не се обиждам, че съм "бисер" - дано моето невежество те е развеселило
 8. не си прочел/а внимателно ... казах че на айфона на мъжлето ми - ПРЪЧКАТА Р А Б О Т И !!!!... значи не е дефектна! А неговия айфон не е Леново като моя ... и в настройките на моя няма същите настройки, които трябваше да намеря като разгледам линковете! Но, благодаря за вниманието и за коронясването ми в темата с бисерите! Трогната съм!
 9. еми... тъпичко съм - не умно като тебе... както дете пита учителката си как да реши трудна задача... така аз питам вас, какво да направя че да отстраня проблема ако не питам - как ще го оправя? споменах вече че преди да пиша тук, опитвахме... не разбирам какъв ти е проблема? и защо се чувстваш длъжен да пишеш ... като не ти изнася не чети, не пиши... п.с.: инсталирано е ... не тръгва. тези също са изпробвани ... липсва в списъка VOLUME KEY явно без туй волуме кей не мой се настрой нищо за употреба на камера чрез селфи-пръчка offtopic: Благодаря за вниманието, че съм включена в темата за бисери във форума ви. Трогната съм!
 10. знаех си аз че ще има идеи тука ... ще вляза през айфончето сега и ще пробвам дали ще стане ... щото мъжлето опитва, опитва и накрая го заряза и отсече "не става"
 11. Всезнайковци, помагайте... Имам ново айфонче - Lenovo S850. Имам селфи-пръчка (която действа на айфончето на мъжлето). Оказва се че употребата й е проблемна ... Проблема е че при мене изобщо не действа. (при мъжлето си действа без да е била настройвана) Камерата си е окей - прави кристални снимки ... но без пръчка. С нея, айфончето изобщо не реагира даже, че е включена към него.... камо ли да щрака камерата. Мъжлето се мъчи сега да отстрани проблема - чете из нета, на английски и руски. Но подробна информация как да я подкараме да бачка на моето - НЯМААА. Някакви настройки трябвало да се направят. . Пробва, пробва ... какви ли не начини да я подкара. ама ефект никакъв. Докато се мъчи, се сетих че тука са всезнайковците и винаги като имам проблем, тука питам и получавам отговори ... и проблема е решен. Някакви идеи и предложения как да подкараме пръчката ????
 12. Водолей Славей Разбойник Кротичка, ленива и дружелюбна нечиста сила, за която човек би предположил, че по цял ден се полюшва на някое клонче и си свирука. Все пак ви гризат съмнения - и правилно. Не се полъгвайте, че е кръстен на пиленце - той е гигантска птица, която поразява и най-силните герои с кошмарната си пронизителна славеева песен. Творческа личност е, но е вечно в търсене. С лекота съгражда въздушни замъци и също тъй лесно ги събаря пред очите на изумената публика.

 13. Една тема, която не е свързана с домашни любимци - с котки,кучета, зайци, пернати и т.н. Реших, че мястото на темата е тук - защото не видях подфорум за диви животни. Ако мястото не й е тук - моля за извинение. Ако ви дразни самата тема и затова че задавам въпроса си - моля за извинение Но една тема, която пускам поради: 1. Това че това е форум с голяма посещаемост - и разчитам да се включите с обективни знания по зоология, относно половете на чайките и гларусите. А дано се намерят потребители със знания по зоология (наука за животните) 2. Защото тази тема и въпроса ми в нея е породен от един спор - Мъжка чайка или Гларус? Значи аз твърдя че няма мъжка чайка, а само женска. А мъжкия пол на чайката е наименован ГЛАРУС Отсрещната страна - вече 2 мнения има относно това твърдение - е на мнение че дгларусите са отделен животински вид в 2 пола, чайките - отделен животински вид в 2 пола. Търсих в гугъл, търсих инфо във форуми за птици (но в животинските форуми не намерих). В гугъл и в уикипедия се загатва малко инфо - че чайките са в мъжки и женски пол. но никъде не пише че гларусите са в мъжки и женски пол - или поне аз не намерих. И така, базирайки се на базата на познанията по зоология - какво знаете? Мъжка чайка или мъжки гларус (като пол на чайката); или чайката и гларуса са 2 различни животински видове с 2 пола - мъжки и женски.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...