Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Препоръчан отговор

Версия 2 на темата можете да откриете тук.

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Други теми свързани с някоя от ключовите думи: Fps, no lag, състезание, екшан

това е от тук : https://www.kaldata.com/forums/topic/189546-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B8-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ма...голяма селения брадче.След 3 часа вече освен чалга друго почти не пускаха.Имах чувството че сите селяндуре са се изсипали и само салфетки фърляха кат шантави.А един бастун как са изцепи на сервитьора ''Имате ли ракия" напрау щях да омра.Викам си на акъла тоз простак сигур и шкембе чорба ша иска после :D (кумай от краварника направо на дискотека бе отишъл за първи път)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е странно - така ли почиташ родителите си? Но не е чак толкова странно - почти всички хора така почитат родителите си.

Аз на моите никога не се прекланях и никога не ги слушах, защото така изразявах почитанието си към тях - те могат да ми помагат, може и аз да им помагам, но задължения не съществуват, никой на никого не е длъжен за нищо.

Само, като си помисля - някой да ми се прекланя .... че няма ли си друга работа, по този начин унижаваш самия мен, ако иска някой да ми се преклони, редно е първо да ме попита: може ли - защото все пак това пряко засяга и мен, нямаш право да ми се прекланяш, ако не съм ти позволил, от къде на къде ще ми се прекланяш, само защото съм бил бог, буда или чичо сам. А ако ти позволя да ми се прекланяш, то това значи, че и аз трябва да сторя същото- а аз не искам, какво ме грее, че си бил бог, нямаш право нито да ми се прекланяш, нито да ми изискваш да ти се прекланям. Няма кумири, няма идоли - само при изрично и доброволно съгласие на двете страни са позволени такива неща, всичко останало е в сферата на манипулативните трикове.

Изключителен бисер - бисер на бисерите! :giggle1:

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Темата е: Джапанки подходящи за хлъзгави повърхности - баня?

И отговора:

Ние ползваме едни за 3 лв. Купени от магазин за 1 левче 

Няколко човека ползват едни джапанки от 3 лева, купени в Магазин за 1 лев.  :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Темата е: Джапанки подходящи за хлъзгави повърхности - баня?

И отговора:

Няколко човека ползват едни джапанки от 3 лева, купени в Магазин за 1 лев.  :speak:

:doh:

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уф, добре, че няма база на НАТО наблизо. Дано имам късмета семейството ми да остане незасегнато. Обичам си дома и не ща да го напускам.

Ох, защо просто не бомбардира Киев, се чудя?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направих си клип копирах го в клипове нанай висока резолюция и така и стана.

Обаче във "фейсбук или ю туб" - нанай

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ааа, това, че чат-пат те лейквам не значи нищо. То и аз съм глупав, ама понеже често цитирам казано от умни хора, познатите ми ме имат за начетен

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виждал ли си и срещал ли си сериозна фирма, да прави "колонки" от...наилон?

Как да срещне човек фирма ?

Особено сериозните не се разхождат по улиците.

Редактирано от Ken (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все по-често се срещат заглавия на теми от този вид :

FOX Bulgaria ?

Lenovo A859 - зарежда много бавно?

България се готви за война?

Само аз ли не разбирам, какво се пита в тях ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все по-често се срещат заглавия на теми от този вид :

FOX Bulgaria ?

Lenovo A859 - зарежда много бавно?

България се готви за война?

Само аз ли не разбирам, какво се пита в тях ?

Темите може да са за дискусия, не е задължително да представляват въпрос...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Темите може да са за дискусия, не е задължително да представляват въпрос...

Аз говоря за заглавията.

Ако не представляват въпрос, защо е необходим въпросителният знак ?

Ей ги още :

Да не ме пита повече кой Windows да стартирам? Немога да премахна начална страница в браузърите ?!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

абе я се дръж па ти по-културно

И да се върнем пак към псевдо-въпросителните заглавия :

Проблем със ВСИЧКИ игри.. не ми тръгват? HELP!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само гледай скоростта на шината да не е под 128 бита

Що се мъчите. Те бисерите сами изтичат по скоростните шини.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лошо пиянство

Извадки от написаното до момента:

Снощи се напих много и днес ми е много лошо...Не ме боли глава и не ми се вие свят но ми е много отпаднало а пък след два часа тряа пътувам някакви съвети за да се подсиля малко направо много ми е лошо на корема ..... 

мисля че няма защото ходих по голяма нужда до тоалетна и ся пак ще ходя дали ще повърна ? аз не мисля или ... 

аз няма да карам та аз съм на 16 ... според теб защо тази тема е в тийн зона  :D сега пих айран и почна едно парене по как да кажа половия член това нормално ли е и кога ще спре защото е много дразнещо... 

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как да срещне човек фирма ?

Особено сериозните не се разхождат по улиците.

Напиши поне от кого е цитата бе Тропчо! Аз не се засягам от такива , като Теб! Повечко чети, а по- малко пиши.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Китай, Индия, Северна Корея, Беларус, Куба, Бразилия, Аржентина, Еквадор, Венецуела, Гърция. Вярно, не известни държави, но за сметка на това - независими.    

Не_известни, но за сметка на това независими.  :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...