Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Препоръчан отговор

Мадона била по - стойностна от Преслава.............е, Преслава поне не се съблича!  

:ohmy:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

:ohmy:

Аз познавах едно време една Преслава, знаеш ли как бързи се събличаше ? :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дъното обезателно от "Асус" или "Гигабайт", на което трябва да мога да вкюча задължително 6 диска ( 5 броя по 2 гига и един за операционната система SSD) Освем посочените ще има твърдо записвачка а в последствие и Bly Ray такава. Бих желал да е интелско дъно а процесора най малкото i5 с вградено видео на първо време.

Освем не се дължи на грешен бутон при писането.

И да говориш за 3 -ят град по големина във България и освем това ни е морската столица.

Никой от Нас, не е у Вас, за да знае с какво раполагате, освем , че сте на Мтел!

Сам сте написал, че освем на вашият, на всички останали драйверът успешно го качвате.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

се намира точно до Н... и да, може да е по погрешка.

Ако беше един-два пъти - може, но след толкова много повторения не ми се вярва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уитнес понякога има жестоко кефещи ме попадения... Бисер и бой по канчето с финес! Три в едно...

Ти си поредният богоборец, който сякаш с тоя Господ става и ляга, и фобия някаква го гони.

Господ това, Господ онова - ами ако, не дай си Боже, има Господ? - ще го намериш, или Той ще те намери.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уитнес понякога има жестоко кефещи ме попадения... Бисер и бой по канчето с финес! Три в едно...

То това е проблемът на този раздел "Религия, мистика, езотерика" - че в него пишат лица със, как да се изрзая по-тактично, силно психическо разстройство. То не са пишман рел. фанатици, неориентирани псевдо мистици, чалга будисти - истински тюрлюгювеч.

Редактирано от Поли Пантев (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Освем не се дължи на грешен бутон при писането.

Не ми се занимавай с бате Стефан! Да не набараш анакондата, откъм стомаха.  :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не сте ме разбрал. Аз адмирирам поста на Уит.

То това е проблемът на този раздел "Религия, мистика, езотерика" - че в него пишат лица със, как да се изрзая по-тактично, силно психическо разстройство. То не са пишман рел. фанатици, неориентирани псевдо мистици, чалга будисти - истински тюрлюгювеч.

Не, че Вие сте написал нещо смислено в раздела, освен досадното парадиране на това колко много сте чел, демонстрирайки точно обратното, с непрекъснатите си квалификации на хората и нелицеприятните Ви постове...

Винаги съм казвала, че това са случаите, които асоциирам с червената нишка на филма "Покаяние" - защо е този път, щом не води към храма... За какво ви е това четене /на Вас и на други като Вас/, щом сте на нивото, което демонстрирате...

Хубав и усмихнат ден Ви желая!

Редактирано от Merryl (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако беше един-два пъти - може, но след толкова много повторения не ми се вярва.

Aма от един и същ потребител ли са? Ако е от един и същ, да може.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Винаги съм казвала, че това са случаите, които асоциирам с червената нишка на филма "Покаяние"

Та като говорех за това до какво води образоването от филми и интернет сайтове...

П.П. Продължавайте да се комплексирате, че някои са действително знаещи и след като им спрат компютъра. Докато, опасявам се, не мога да кажа същото за Вас. Виждате ли, когато един индивид е ерудит в дадена област, той притежава инструментариума, с който да разбере кой е от неговата порода. От прочетеното в раздела ми се изясни, че никой от вас не е прочел и една книга по темата, която разисквате в конкретния случай. Само се публикуват ни в клин, ни в ръкав разни цитати, копи-пейстнати от други сайтове. И оттам картинката ми става пределно ясна. Всичко това съм го казвал и преди и ставам вече банален. Но явно говоря на себе си. Преди време предложих на единия модератор да се срещнем лице в лице и да си премерим знанията. Естествено, въпросният модератор си направи оглушки и не прие предизвикателството. Което потвърди за пореден път моите думи: "В интернет мнозина пишат, а твърде малко четат". Така че като ви спра нета, и Васил Левски няма да можете да ми кажете кой е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

П.П. Продължавайте да се комплексирате, че някои са действително знаещи и след като им спрат компютъра

...

Преди време предложих на единия модератор да се срещнем лице в лице и да си премерим знанията.

И защо толкова държиш да е лице в лице? Ако само един компютър с достъп до интернет е достатъчен да неутрализира твоите знания, умения и опит, значи 40% от световната популация е по-добре от теб...

(извинявам се, ама как мразя подобна аргументация. Все едно да си много як и да се дразниш, че всеки може да мести големи камъни с лост. Еми да, ама има лостове. И компютри. Хората не са оцелели, защото се справят само естествените си дадености, ами защото използват всичко, което им е под ръка)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тая тема се превърна в някво поле за междуличностни нападки. В част трета няма НИТО един бисер !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И защо толкова държиш да е лице в лице? Ако само един компютър с достъп до интернет е достатъчен да неутрализира твоите знания, умения и опит, значи 40% от световната популация е по-добре от теб...

(извинявам се, ама как мразя подобна аргументация. Все едно да си много як и да се дразниш, че всеки може да мести големи камъни с лост. Еми да, ама има лостове. И компютри. Хората не са оцелели, защото се справят само естествените си дадености, ами защото използват всичко, което им е под ръка)

Не исках да разводнявам темата и за това се въздържах от отговор на господина, който държи сам да си пише директно в бисерите... И му се получава. :)

Кой да му каже, че на този свят има и филми, които са правени по оригинален сценарий и не всички са адаптация по литературни произведения. Според неговата логика трябва да не гледаме филми. :)

Второ - не прави разлика между образование и самообразоване. А за второто човек може да използва /и е длъжен/ всички ресурси на съвремието си. Той си живее някъде в миналия век, когато общата култура се повишаваше със задължителната литература по извънкласното четене. :D

Трето - това дали ще се копира и пейства или ще се осмисли прочетеното, няма никаква връзка с това човек от къде получава информацията си. Същото визираш и ти в твоя пост и с което съм напълно солидарна.

Ясно е, че сам по себе си броя прочетени книжки никого не превръща в ерудит. Виждаме ги големите ерудити във форума как дори не осмислят написаното от опонентите си.

Иначе - самочувствие бол! :D

Тая тема се превърна в някво поле за междуличностни нападки. В част трета няма НИТО един бисер !

Прав си! Но бисерите са и за да се научим на нещо и да си направим изводите, а не само да се смеем и забавляваме.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами много по естествено е в темата да има личностни нападки, дори да гъмжи от личностни нападки, 

защото като пуснеш на някой поста, че уж е бисер, какво по естествено от това, след това да те нападне личностно на принципа каквото повикало, такова се обадило.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами много по естествено е в темата да има личностни нападки, дори да гъмжи от личностни нападки, 

защото като пуснеш на някой поста, че уж е бисер, какво по естествено от това, след това да те нападне личностно на принципа каквото повикало, такова се обадило.

Всъщност всеки пише бисери - аз имам много добри попадения, но не ми ги хващат... Да "атакуваш" аргумент, цитат или пост, който съдържа невярна или подвеждаща информация и логически грешки, не е лично. Пак казвам, всеки може да направи грешка или да каже глупост, особено в по-разгорещен спор. И значи трябва да си премълчиш, като я видиш, иначе става лично? Правиш ли разлика между "това, което казваш е глупаво" и "ти си глупак" - 'щото има и то много голяма. Проблемът става, когато някой го приема лично, като посочиш грешка или още по-лошия вариант е когато, някой директно напада човека който е казал нещо с което не е съгласен, вместо да посочи защо не е съгласен с изказването му

Аз поне гледам никога да не правя изказвания насочени към този, с който споря и винаги се старая да нападам аргументацията на му, не него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност всеки пише бисери - аз имам много добри попадения, но не ми ги хващат... Да "атакуваш" аргумент, цитат или пост, който съдържа невярна или подвеждаща информация и логически грешки, не е лично. Пак казвам, всеки може да направи грешка или да каже глупост, особено в по-разгорещен спор. И значи трябва да си премълчиш, като я видиш, иначе става лично? Правиш ли разлика между "това, което казваш е глупаво" и "ти си глупак" - 'щото има и то много голяма. Проблемът става, когато някой го приема лично, като посочиш грешка или още по-лошия вариант е когато, някой директно напада човека който е казал нещо с което не е съгласен, вместо да посочи защо не е съгласен с изказването му

Аз поне гледам никога да не правя изказвания насочени към този, с който споря и винаги се старая да нападам аргументацията на му, не него.

Ами нали за това си има тема, където се води полемиката. Ами гледната точка. Ами "субективната" преценка. Не че има обективна преценка де. И да има, никой не е женен за нея. 

Хайде от теми за техника, както и да е. Но от теми за политика, философия или религии, то не е сериозно. За да пуснеш нещо за бисер, значи трябва да си мислиш, че знаеш истината от последна инстанция.

Няма лошо де. И аз чета от време на време. Човещинка. Да видя кой кого е изтипосал.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами нали за това си има тема, където се води полемиката. Ами гледната точка. Ами "субективната" преценка. Не че има обективна преценка де. И да има, никой не е женен за нея. 

Хайде от теми за техника, както и да е. Но от теми за политика, философия или религии, то не е сериозно. За да пуснеш нещо за бисер, значи трябва да си мислиш, че знаеш истината от последна инстанция.

Няма лошо де. И аз чета от време на време. Човещинка. Да видя кой кого е изтипосал.

По 1 - Темата дето се води полемиката се посещава от хора които имат интерес от съответното нещо. Темата за бисерите се посещава от хора, искащи да четат бисери. Мисля че разликата в аудиторията е много съществена. Т.е. постваш бисер тука, защото искаш да го видят и други.

По 2 - Важно е какво е написано, не от коя тема е взето. Няма граници за човешката изобретателност, вкл. и да прави бисери. Иначе си прав, че много "бисери" са субективни - но то си е до разбиранията на постващия.

По 3 - А, сегаааа, какво имаме тукаааа... "И аз чета от време на време." - защо? -  "Да видя кой кого е изтипосал." Дали ще се изненадаш, че някои я четат, за да се позабавляват с натвореното. Не ги интересува, кой го е "изтипосал" и кого е цитирал. Къде е белята, как мислиш? Темата или подхода към нея? Лично. Не лично. Нямам повече, какво да коментирам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По 1 - Темата дето се води полемиката се посещава от хора които имат интерес от съответното нещо. Темата за бисерите се посещава от хора, искащи да четат бисери. Мисля че разликата в аудиторията е много съществена. Т.е. постваш бисер тука, защото искаш да го видят и други.

По 2 - Важно е какво е написано, не от коя тема е взето. Няма граници за човешката изобретателност, вкл. и да прави бисери. Иначе си прав, че много "бисери" са субективни - но то си е до разбиранията на постващия.

По 3 - А, сегаааа, какво имаме тукаааа... "И аз чета от време на време." - защо? -  "Да видя кой кого е изтипосал." Дали ще се изненадаш, че някои я четат, за да се позабавляват с натвореното. Не ги интересува, кой го е "изтипосал" и кого е цитирал. Къде е белята, как мислиш? Темата или подхода към нея? Лично. Не лично. Нямам повече, какво да коментирам...

Не ми ги разправяй на мене тия.  

Не съм вчерашен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търпение, търпение, ама колко и защо е нужно да се хаби енергия за една прескачаща грамофонна плоча.

Кефи... :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има писателска дарба. Като иска може. Рядко си отпуска така перото обаче. В последно време има сякаш някакво вдъхновение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прав си! Но бисерите са и за да се научим на нещо и да си направим изводите, а не само да се смеем и забавляваме.

Това не са бисери. Бисер е когато някой се изцепи нещо ,което остава във времето. Не е бисер когато някой кръстил темата " H1Z1 въпросче? " ,каквито са 95% от постовете в трета част.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Намирането на древните писанията на есейте пък в Наг-Хамади в средата на 20в. е огромен шамар за Църквата,постарала се да укрие и почти унищожила над поне 100 евангелия! - Факт!

...от Евангелие на Тома" и намерено в Наг-Хамади/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...