Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Препоръчан отговор

Кое около кое се върти и изобщо върти ли се.

Науката всъщност не се различава от творчеството и религиозните практики.

Ето затова този форум е велик!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Всички слънчеви богове били родени от девици на или около 25 декември. Имали по 12 последователи или по някакъв друг начин се свързали с числото 12 – като 12-те подвига на Херкулес, например. Вършели чудеса, били преследвани, застигнала ги смърт и възкръснали. Това да ви напомня за една добре позната история? Тази на Исус, нали? Той също е персонификация на слънцето.

Митовете за слънчевите богове по цялата земя си приличат, защото са символна интерпретация на движението на дневното ни светило през знаците на Зодиака. За древния свят небесните тела, странстващи по небето, били богове, а най-могъщият сред тях – Слънцето.

Християнският празник, оказва се, е универсален празник от зората на човечеството до ден днешен на възраждащия се живот, на обновяващия се бог, на връзката ни с природата, на синхрона ни с нейните цикли, на изумлението ни пред величието на небесата.

http://www.edna.bg/horoskopi/slyncheviiat-bog-na-hristiianite-4626362с

С риск да се самоцитирам - пропуските в образованието не прощават!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Зарядно за лаптоп - не прави нужния ампераж
Moга ли да си увелича ватовете на захранването?

Термините много са се променили, откакто ги учех аз тия неща.

П.П. Може ли някой да ми каже, как да си увелича метрите на хола, че масата е много близо до дивана?

Редактирано от flare (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Правиш нищо друго, освем късо съединение на зарядното.

и още

Токът се мери - през консуматор момче.

през консуматор момиче не е същия ефект.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Овърклок на UE32D6000 с Asus Maximus VII Hero

Ако се чудите, така написано без съмнение човека иска да си оверклоква телевизора! :D Тотално напушен. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Светъл пример оборващ тези, които твърдят че вече няма проблеми с новините на индекса:

На свой ред, Snapdragon 620 изглежда по-мощният от двата модела и представлява осемядрен чип, чиито две ядра Cortex-A72 вървят на 1.8GHz, а към тях са добавени още четири ядра Cortex-A53 на 1.2GHz.

Коментара отдолу:

На свой ред, Snapdragon 620 изглежда по-мощният от двата модела и представлява 
осемядрен
 чип, чиито 
две ядра
 Cortex-A72 вървят на 1.8GHz, а към тях са добавени още 
четири ядра
 Cortex-A53 на 1.2GHz

2+4=8?!? Иво, Ивоо! Чета те и sobbing.gif

Коментара естествено е от мен  :D Имам чувството, че бившата новинарка Мая(извинявам се не помня фамилията й) се е възродила в личността на г-н Цеков.

П.П. Цитатът е от тази новина!

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А атеизма какво е донесъл на света, освен хитлер и сталин  :D  :D  :D

Поредният "гениален" проблясък.

Отдавна спрях да обръщам внимание на полуграмотните драсканици. Не съм водил статистика, но надали и 5 процента от пишещите тук са запознати с бълг. правопис и граматика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

става дума за тв самсунг уе32ц4000 2010 от можеби 1 година изклиу4ва се сам по4ети всеки ден, наи-ве4е след обед  и се вклиу4ва през 4-5 дни на канал 1 винаги сутрин ,има един троен таимер  тои ме самнява изклиу4вам го гася тв пускам и таимера пак е активен .ИДЕИ!!!

това какво е,бе братче........... :crying10:единственото,което ме радва е,че накрая на е писал ИДЕЙ!!!

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна спрях да обръщам внимание на полуграмотните драсканици. Не съм водил статистика, но надали и 5 процента от пишещите тук са запознати с бълг. правопис и граматика.

Понеже не им обръщаме внимание и те се множат.

Лошото е, че утре ще спрем да обръщаме внимание и на по-значими проблеми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако ип-то ти е статично тоест реално и се връзваш директно с лан кабел без модеми и други глупости за нет трябва да се звънне за да засекът новия мак .За мене най-добре си е Статик ип никога не съм ползвал модеми статик ипто си е най -стабилна връзката и имам достъп навсякъде .

Да не се връзвате на доставчици, които се опитват да ви лъжат с разни динамични и измислени IP адреси, че с тях може да нямате достъп навсякъде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здрaвеите скaпи приятели биви прозвучaло мaлко нaлудничaво кaм моя стрaнa aмa все пaк дa поитaм чух че имaло компутaрен aсистент дето говори кaто човек испaлнявa сякa твоя комaндa вярнолие aко е вярно моля дaитемия блaгодaря предaвително и дa говори нa бг

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е смешно не толкова с очевидната липса на грамотност, колкото с обръщението "Здравеите скапи приятели". Кога се запознаха, кога станаха приятели, че при това и скъпи...

Редактирано от Поли Пантев (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е смешно не толкова с очевидната липса на грамотност, колкото с обръщението "Здравеите скапи приятели". Кога се запознаха, кога станаха приятели, че при това и скъпи...

Няма как да знаем, дали пък не е искал да напише "скапани".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

а темата е

Проблем със изображнението на монитора?

Редактирай си коментара, че сам стана жертва на забележките, които отправяш. Направи го, преди да го е забелязал някой дребнав индивид, че тогава: "с твоите камъни по твоята глава".

Редактирано от Поли Пантев (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Редактирай си коментара, че сам стана жертва на забележките, които отправяш. Направи го, преди да го е забелязал някой дребнав индивид, че тогава: "с твоите камъни по твоята глава".

Ще рискувам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...