Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Препоръчан отговор

Редактирай си коментара, че сам стана жертва на забележките, които отправяш. Направи го, преди да го е забелязал някой дребнав индивид, че тогава: "с твоите камъни по твоята глава".

какво му е на коментара ? заглавието на темата е такова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Гледано от Луната, Земята се върти само около оста си, без да има почти никакво друго движение. Слънцето се върти около Луната и Земята. Все пак имах 6 (отличен шест) на изпита по Астрономия.

Ако Земята се движеше около Луната, гледано от Луната, как тогава аджеба щеше да има обратна страна на Луната, гледано от Земята а ???

Смехът лекува!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Смехът лекува!

Вероятно сте млад човек и не сте слушали Пинк Флойд. На времето и в Дискотеките я научавахме астрономията. А сега вие младите и в университети ходите и нищо не остава в главите ви. 

The Dark Side of the Moon се казва песента.  

С тази чалга дето я слушате сега младите, за никъде не сте.

Със слушане на Глория и Азис астрономия не може да се научи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На времето като изчислявахме височините и азимутите, вече имаше компютри, но не ни даваха да ги ползваме на изпити. Караха ни с таблиците да се мъчим. Обаче на запад бяха излезли програмируеми калкулатори, четирсе и кусур стъпки. Така сбих алгоритъма, че тези стъпки ми стигаха да изчисля с едно въвеждане на данните и височината и азимута. Направил бях програми на всички колеги.

Колкото до движението на Земята гледано от Луната. Не че съм ходил на Луната, но все пак от съображения за симетрия, няма как да не съм прав. Ако гледано от Луната, Земята обикаляше около нея, то в такъв случай от Земята щеше да се вижда цялата Луна, а не половината, както ни е известно от дебелите книги. 

Ако човек стои на видимата страна на Луната, би следвало да вижда Земята като почти неподвижна планета, която се върти само около оста си. Ако от Луната, Земята се виждаше, като обикаляща около същата тази Луна, то тогава нямаше как да има скрита страна на Луната. И нямаше да съществуват Пинк Флойд и Битълс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На времето като изчислявахме височините и азимутите, вече имаше компютри, но не ни даваха да ги ползваме на изпити. Караха ни с таблиците да се мъчим. Обаче на запад бяха излезли програмируеми калкулатори, четирсе и кусур стъпки. Така сбих алгоритъма, че тези стъпки ми стигаха да изчисля с едно въвеждане на данните и височината и азимута. Направил бях програми на всички колеги.

Що само на колегите ?

Ами колежките ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Що само на колегите ?

Ами колежките ?

Тогава още не разрешаваха момичета да следват. Почнаха да приемат момичета малко след като избухна демокрацията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тогава още не разрешаваха момичета да следват. Почнаха да приемат момичета малко след като избухна демокрацията.

Ааааа, ти си учил в чужбина. Че как се уреди ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ааааа, ти си учил в чужбина. Че как се уреди ?

Не, в България само съм учил. Не приемаха момичета в нашата специалност. Чак след като избухна демокрацията почнаха да приемат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, в България само съм учил. Не приемаха момичета в нашата специалност. Чак след като избухна демокрацията почнаха да приемат.

Ама уточнявайте ги тези подробности !

Човек ще си помисли, че си учил някъде на изток.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ама уточнявайте ги тези подробности !

Човек ще си помисли, че си учил някъде на изток.

Е на изток де. То от Варна по на изток няма. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно сте млад човек и не сте слушали Пинк Флойд. На времето и в Дискотеките я научавахме астрономията. А сега вие младите и в университети ходите и нищо не остава в главите ви. 

The Dark Side of the Moon се казва песента.  

С тази чалга дето я слушате сега младите, за никъде не сте.

Със слушане на Глория и Азис астрономия не може да се научи

Специално за теб съм напълно сигурен, че си я изучвал в дискотеките. Личи си от километри.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако си ходил във Варна, той влака спира там и не може да продължи, щото линиите свършват. На изток е само море.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Специално за теб съм напълно сигурен, че си я изучвал в дискотеките. Личи си от километри.

Вие какво образование имате, ако не е неудобно да попитам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Каварна

Вярно. Те може сега и Пинк Флойд да свирят там The dark side of the Moon на стадиона на Цонков.

Те и в Габрово релсите свършват, пък сме в центъра на страната.

Щото сте икономисали релсите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Славин през цялата песен пищеше все едно съм пъхнал нещо отзад , но на Джо Лин шапка му свалям - гладът му не е мръднал , баси човека !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някои хора ще счупят "бисеромера".

Ами например, ти си вярваш, че знаеш. Което се търсеше да се докаже.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Страх ме е вече да погледна другите раздели на този форум! Ето го поредния красноречив пример за това до какво води образоването от ТВ сериали и интернет сайтове:

Образът на Иисус Христос ,на който е изобразен на иконите и милиарди хора се молят всъщност е  Чезаре Борджия.Иисус трябва и би следвало да изглеждал ето така

http://www.stewartsynopsis.com/jesusface.jpg.Все пак Иисус не е живял в Европа.Не е блондин,не е светлокож.

Чезаре Борджия е любимия син на папа Александър VI или Родриго Борджия.

http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=1154

Чезаре Борджия (XV век) - наследил "занаята" на баща си и, по примера на цар Митридат IV, профилактично поглъщал толкова отвари и отрови в малки количества, в опит да придобие имунитет срещу тях, че кожата му се белела като на змия. Освободен бил от задълженията си на кардинал, за да влезе във войската. Убил брат си и зет си. Докато сестра му била в манастир, заедно с баща си правил секс с нея. Чезаре Борджия е бил пълновластен господар на Рим.
По негова заповед убиват отравят, хвърлят в Тибър, разоряват, ограбват! За да спасят поне живота си много богати семейства били принудени да напуснат града! На 30 годишна възраст е убит, докато обсажда замъка Виана. А смъртта му била посрещната с облегчение сред европейските монарси. Послужил за модел за изследване на хладнокръвната употреба на властта в “Принцът” на Николо Макиавели.

Който иска може да погледне и

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5_%28%D0%A2%D0%92_%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB_%D0%BE%D1%82_2011%29

http://www.avtora.com/news/2012/08/04/bordjiite_the_borgias

Редактирано от Поли Пантев (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Страх ме е вече да погледна другите раздели на този форум! Ето го поредния красноречив пример за това до какво води образоването от ТВ сериали и интернет сайтове:

2.Имено затова исляма не приема за истина библията,а корана.Въпреки ,че при исляма и библята е свещена книга.

Ха-ха-ха :D

4.Това какво общо има с християнство ?Втората заповед

Користолюбие,Чревоугодие, и тн.

А,тук вече,включва и фантазията си :lol6:

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пък и да не забравяме че не толкова отдавна НАУКАТА търсеше начин да превърне оловото в злато  :D

Вие си знаете вече - без коментар...

ако американците не беха кацнали на Луната откъде ще знаеш че има Луна?

Смехът не спира...

Редактирано от Поли Пантев (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...