Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с търсачката

Featured Replies

От доста време имам проблем с търсачката. Един ден успявам да намеря една тема, а друг ден не, със същата ключова дума. Почвам да се ровя и я намирам след време ohmy.gif . Общо взето работи доста избирателно. Първоначално мислех да не е от браузъра ми, но след като установих, че не съм единственият с такъв проблем искам да попитам каква може да бъде причината. Някой да има идея?

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Прав си, lpa.

И аз имам същия проблем.

• Автор

Аз няколко теми вече дублирам поради тази причина sad.gif

Можеби някой път търсите само в определен раздел.Например ако натиснеш търсене от някоя тема,то търсенето е само в раздела в който е темата.

• Автор

chichomitko, не това е причината, винаги търся във всички категории sad.gif

• Администратор

Глупости изобщо не работи избирателно - показва това което намери по зададените критерии. По принцип има една теза, че: "Компютрите не правят грешки правят грешки зад клавиатурните устройства".

От днес ти възлагам едно "домашно" всеки ден по колкото пъти искаш дневно, натискаш на линка по - долу, пишеш: търсачката и ако не ти показва всеки път едни и същи теми (в което силно се съмнявам) ми пиши пак. С това надявам се ще разбереш, че проблема не е в нас а в теб.

url: http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=Search

дума за търсене: търсачката

• Автор

Мерси, но имам предостатъчно неща за вършене :). Нямаше да постна тази тема, ако не бях сигурен, че не ми намира определени теми по зададен от мен критерии, а аз винаги търся във всички категории. Вчера не намерих нищо при търсене (във всички категории) с тази дума "Норис", а впоследствие се оказа, че има тема с това име в заглавието. Аз си мисля и нещо друго, че проблемът е в браузъра ми (например не мога да публикувам нов о-р, а само бърз), но тъй като няколко човека споделиха, че имат същия проблем, та тогаз взех да се замислям дали е от него.

Относно тезата, споделям е, но като че ли e леко преувеличена. Не за всичко виновник е човешкият фактор.

Имам по-добра идея, ще мина на опера и ще видя какво ще стане.

edit: не съм казвал, че проблемът е във вас, а просто исках да разбера какъв е!

Пробвах с три различни браузъра с думите, "жени", "какви", "харесват", темата се нарича "какви жени се харесват". Не ми намира нищо sad.gif

Ето темата: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=24361&hl=

За примера ти поне нещо е ясно. Ако копираш думите от заглавието на темата резултата се намира. В "какви" поне двете букви "К" са на латиница. Предполагам че и с други еднакво изписани букви на кирилица и латиница е така.

Защо обаче автора на темата пише по такъв странен начин не ми е ясно. Я да даде обяснение.

Да не се дължи на някой "кирилизатор"?

• Автор

Филипов, не ги копирам, изписвам ги. Ето сега пак опитвам и не ми намира нищо. Странна работа. Ти намираш ли темата?

• Автор

Уважавам усилията ти да помогнеш, но вече споменах че търся във всички раздели, темите са "от когато и да е" и прочие :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.