Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще спечели световното и кой ще стане голмайстор?

Featured Replies

Напълно си е възможно. Но според мен:

Япония - Хърватия 2

Бразилия - Австралия 1

Франция - Южна Корея Х

• Отговори 159
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Хехе тука сме като форум на Еврофутбол :) Лошо няма, пък някой може и парички да хване :)

Признавам си, играх X2 за Австралия :) . Симпатични са ми най-вече заради Видука и Кюел, а треньора не се нуждае от коментар.

Хехе тука сме като форум на Еврофутбол :P Лошо няма, пък някой може и парички да хване :P

Признавам си, играх X2 за Австралия :ph34r: . Симпатични са ми най-вече заради Видука и Кюел, а треньора не се нуждае от коментар.

и на мен Кюъл ми е много симпатичен още откакто беше в Лийдс ... а как бях щастлив като отиде в любимия Ливърпул не е истина cool.gif

Иначе ми е симпатичен и Алоизи , страшен футболист ... а за Хиддинк , но комент просто :)

Днес четох в пресата,че бразилците били много надъхани да разгромят австралийците,така че мачът определено ще бъде много интересен.

и на мен Кюъл ми е много симпатичен още откакто беше в Лийдс ... а как бях щастлив като отиде в любимия Ливърпул не е истина cool.gif

Иначе ми е симпатичен и Алоизи , страшен футболист ... а за Хиддинк , но комент просто :P

Кой каза Лийдс :ph34r: - любимия ми отбор! Точно това е причината да са радвам Кюел и Видука cool.gif

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Днес четох в пресата,че бразилците били много надъхани да разгромят австралийците,така че мачът определено ще бъде много интересен.

Значи, щом бразилците са надъхани, мача въобще няма да бъде интересен :) Бразилия ще бие :) А то вече станало 1:0, последно като погледнах беше 0:0.

18.06 | 16:00 Япония - Хърватия 2

18.06 | 19:00 Бразилия - Австралия 2

18.06 | 22:00 Франция - Южна Корея 1

Fernando, както е тръгнало може и последния мач да не познаеш , тогава ти ще даваш касата бира :yanim:

Fernando, както е тръгнало може и последния мач да не познаеш , тогава ти ще даваш касата бира :yanim:

хаха , знаеш ли как ме е яд на тия австралийци ... трябваше поне Х да направят ... бразилците с тази несериона игра не заслужаваха победата ... а пропуска на Кюъл беше просто уникален ;)

И мен ме е яд.Развалиха ми фиша.А Бразилия ако продължават да се лигавят нищо добро не ги чака :yanim:

... а пропуска на Кюъл беше просто уникален ;)

Ами развалихте го момчето в Ливърпул :)

Ами развалихте го момчето в Ливърпул :)

много се изнежи той ... само контузии този и миналият сезон sad.gif

хаха , знаеш ли как ме е яд на тия австралийци ... трябваше поне Х да направят ... бразилците с тази несериона игра не заслужаваха победата ... а пропуска на Кюъл беше просто уникален :)

Fernando , къде е бирата - касата с бира кога ще ми я пратиш, или направо я купи онлайн от Болярка, да ми я пратят у дома :)

Видука и Кюъл не са играчите, които бяха преди години. Спомням си баража за СП98 м/у Австралия и Иран. Сега единият се спъва в топката, а другия спринтира и после 5 мин се задъхва sad.gif. Май това им беше проблемът на Австралийците, нямаше кой да завършва атаките sad.gif. Ех как ме е яд...

Редактирано от lpa (преглед на промените)

:)

Fernando , къде е бирата - касата с бира кога ще ми я пратиш, или направо я купи онлайн от Болярка, да ми я пратят у дома ;)

питай в магазина до вас laugh.gif

:)

Така и така сте тръгнали да пращате бира, а дайте и насам :whist:

Айде днеска дано са по-интересни мачовете ;)

Винаги съм била привърженик на Италия. Много ме заболя този трагичен мач със САЩ....

Но все още вярвам /а дали само много, много ми се иска/, че Италия ще стане шампион..

Голмайстор се надявам да е Адриано.

еее, сбърках - признавам, Испанците показаха характер, браво на момчетата. Но все пак настъпват елиминацийте :speak:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

А Украина какво прави!!!! 4:0 - Браво :)

Аз имах чувството обче , че Тунис ше им се опънат и ше удържат някои Х ама....все пак показаха ,че заслужават победата :)

Близо бяха до хикса, обаче се разиграха накрая :)

След гола на Раул, Тунизийците клекнаха :whist:

Ами тунизийците играха много затворени! Можеха да имат шанс за хикс ако играеха с повече хъс и самоувереност! Не се получаваха атаките на тунизийците както това правеха техните събратя от Африка - Гана!

Испания играят добре! Те са много добър отбор и показаха по - добра игра отколкото Бразилия срещу Австралия!

Но наистина друго ще е когато започнат елиминациите, за съжаление испанците никога не са имали късмет и все отпадат рано! :down:

Испания ще спечели , той Нострадамус си го е предрекъл ;)

затова няма смисъл от други прогнози ;)

Only DEUTCHLAND on the top ! Моето мнение е,че те ще спечелят,а естествено голмайстор ие е BALLAK

Only DEUTCHLAND on the top ! Моето мнение е,че те ще спечелят,а естествено голмайстор ие е BALLAK

не мислиш ли , че Клозе и Подолски тези видни арийци (от полски произход) имат къде къде по-големи шансове за голмайстор от Балак :)

И като се включи и Одонкор сигурно Хитлер се обръща в гроба :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.