Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще спечели световното и кой ще стане голмайстор?

Featured Replies

:) Може батенце ма Балак ми се набива в очите,но имаш право Клозе играе много добре
  • Отговори 159
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Душата ми е за Англия, но вероятността е твърде малка, почти нищожна.

А за голмайстор... може би Роналдо, все пак с нежелание очаквам Бразилия да стане шампион. Дано да сгреша :)

Аржентина и Креспо

:speak::baby::clap: Ето един човек , които мисли като мен ;) ...ама Креспо има шансове за голмаистор , на гол е от Клозе !

Според мен идеалното нападение на Аржентина е Креспо и Карлос Тевез . Нешо много ми се нрави нападателя от Коринтианс

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Аз се прекланям пред гения на Макси Лопез (Аржентина) и от все сърце му желая голмайсторския приз. Дори си признавам, че преди световното, не знаех почти нищо за него, знаех го само по име. Да вкараш такъв гол на 1/8 финал уууауууу :rolleyes:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Аз се прекланям пред гения на Макси Лопез (Аржентина) и от все сърце му желая голмайсторския приз. Дори си признавам, че преди световното, не знаех почти нищо за него, знаех го само по име. Да вкараш такъв гол на 1/8 финал уууауууу :clap:

Макси Родригез ;) Ама наисина голчето е най-красивото до момента на първенството , дори ми по-харесва от гола на Джо Коул

Ей много ме е яд, че заспах и не съм го видял този гол, защото и аз съм си за Аржентина. Някъде няма ли го записан!?

Испания ще спечели , той Нострадамус си го е предрекъл :)

затова няма смисъл от други прогнози :P

Нострадамус май нещо не е във форма biggrin.gifbiggrin.gif

Нострадамус май нещо не е във форма biggrin.gifbiggrin.gif

Ами той беше предрекъл , че 2000 година ще е краят на света ... така че......

Макси Родригез :P Ама наисина голчето е най-красивото до момента на първенството , дори ми по-харесва от гола на Джо Коул

Аз ти казах, че почти нищо не знам за него, явно в това число влиза и името му :yanim:. Мерси за инфото :)

Определено беше по-добър от гола на Джо Коул. При този на Макси Родригез ;) то не беше позиция, завъртане, техника, усет, имаше перфектно спиране на гърди и едновременно с това нагласяне на топката за последвалото уникално воле, докато при Д.Коул си беше само воле :)

Аз ти казах, че почти нищо не знам за него, явно в това число влиза и името му :). Мерси за инфото ;)

Определено беше по-добър от гола на Джо Коул. При този на Макси Родригез :) то не беше позиция, завъртане, техника, усет, имаше перфектно спиране на гърди и едновременно с това нагласяне на топката за последвалото уникално воле, докато при Д.Коул си беше само воле :)

За гола на Макси си напълно прав !! Аз мисля , че е по -красив и заради това , че първо елиминира един Мексикански защитник с гърди във въздуха :) Докато красотата от гола на Джо Коул доиде от това , че Исаксон сам добута топката до мрежата или по точно до горния си ъгъл !!!

Аржентина иска мъст за сълзите на Диего

Германия има един спечелен и един загубен финал срещу гаучосите

Сълзите на Марадона още не са забравени.

Днес, 16 години след като Германия спечели финала на световното през 1990 г., като би 1:0 Аржентина с дузпа на Андреас Бреме в 85-ата минута, в южноамериканската страна са жадни за реванш. Аржентина е готова на всичко, за да отмъсти за сълзите на Марадона.

Диего Марадона, Лотар Матеус, Франц Бекенбауер. Три имена, останали в историята на битките между Аржентина и Германия. 20 години изминаха от триумфа на гаучосите в Мексико. 16 години след победата на бундестима в Рим, Аржентина и Германия се срещат отново. Днешният четвъртфинал ще е петият сблъсък между двата футболни колоса на световни първенства. Два пъти отборите са се срещали на финал - през 1986 г. в Мексико Сити Аржентина побеждава с 3:2, а 4 години по-късно в Рим Германия печели третата си световна титла, като бие 1:0 гаучосите. В четирите мача на световни първенства досега Германия има 2 победи, Аржентина една, а един мач завърши наравно. Селекционерът на Германия Юрген Клинсман е участвал в една от тези срещи - победата 1:0 на финала на световното през 1990 г.

Не ми се ще да създавам дразги, но и аз ще изкажа моето мнение. Аз искам Бразилия да стане световен шампион. Уникални са!!! Имат страшен колектив. Не че и другите отбори нямат, но техния се откроява. Казват, че бразилците не играели. Не играят, защото те гледат с минимални усилия да победят във всеки мач. Не знам как ще играят срещу Франция.Все пак Бразилия не е срещала досега сериозен опонент. Да видим какво ще направят срещу Франция. Макар, че играта на французите е на моменти. Да не забравяме как станаха световни шампиони. Като купиха мача срещу Бразилия. Тогава и Роналдо беше нещо се натровил, не знам си какво. Но това си е обществена тайна.

Иначе моите фаворити във 1/4 финалните мачове са: Германия, Италия, Бразилия и Англия.

не мога да се съглася с теб, а и ти малко си противоречиш. След всичките добри думи за бразилците, повечето, от които споделям казваш, че са продали мача срещу французите. Аз поне така го разбрах, защото ти не уточни как точно са го купили. Ако имаш предвид съдията, пак не мога да се съглася с теб, защото всичко на финала си беше редовно, а и Франция си беше най-стабилния отбор на финалите, показа го с играта си. У дома и стените помагат, видяхме го вчера, когао посредствените германски футболисти успяха да елиминират Аржентина. Лично за мен, ако този отбор на Германия стане световен шампион ще е срам за футбола, но поне имат невероятно желание и дух. Да не се отклонявам, та Француите по това време имаха и невероятни футболисти, Зидан правеше каквото си поиска с топката. Каквото и да се говори напълно заслужено си станаха СШ. Не виждам защо бразилците трябва да продават този мач? Това е върхът в кариерата на всеки футболист и не мисля, че тука парите играят някаква роля, не и на форуми като световно първенство. А и те си имахе проблеми, като се почне от Загало, който е пълне идиот, според няколкото бразилци, с които наскоро живях. Да не вземеш Ромарио и кощунство и бразилците платиха прескъпо.

Виж приятелю ти как си обясняваш играта на бразилците срещу Франция. Искаш да ми кажеш, че те играха. Или пък Франция не им е дала възможност да направят свестна атака. Предишните мачове на Бразилия те газеха наред. И изведнъж не могат да направят и два паса както се казва. Не ми се връзва. Искам да те питам само едно ( не се заяждам, нито получавам пари от бразилците, нито нищо) :) :

Защо Франция като е толкова силна не продължи прекрасната си игра и на следващото световно в Корея и Япония. Като имаш в напредвид, че те горе-долу запазиха състава от 98г.

Определено няма да те питам кой ще победи от мача Бразилия - Франция. laugh.gif

Дано най-добрия отбор спечели ето това:

ВИЖ

Не съм привърженик нито на Франция, нито на Бразилия. Казвам това, което мисля. Ако Бразилия е продала този мач, те съветвам да заплюеш този отбор, защото на мен не ми се връзва с представите за тим, който бих подкрепял. А как ще си обясним Гърция европейски шампион, 1954 Германия обръща Унгария на финала от 2:0, като тогава унгарците са невероятен тим с класа над останалите, а 1974 Германия печели срещу перфектния отбор на Холандия, като пак ги обръща. Футбол приятелю, не търси смисъл, не винаги най-добрият печели. Краката се движат с бързината на ума. И ако умът не е достатъчно концентриран, ще сбъркаш и най-лесния удар и пас. Бразилия не е мачкала наред през 1998, не мога да се съглася. 1/4 финал срещу Дания, едвам едвам с 3:2, като датчаните удрят 1000 греди накрая. 1/2 финал срещу холандия, дузпи, загуба от ... Норвегия в групите. Не мога да приема че бразилците са продали този мач, не са ми любимци, но все пак не мисля че биха паднали толкова ниско. Както вече казах това е апогея в кариерата на един професионален футболист. Аз лично не бих продал такъв мач за всичките пари на света. Загубиха, до някаде и късметът има роля, донякаде Загало се изложи още в определянето на състава, Роналдо не беше във форма, а Зидан беше, случва се. У дома и стените помагат, виждаш какво правят Германците, калитари, но играят с дух, желание, воля, борба до край, а и имат късмет засега. Това естествено са мои мисли и едва ли скоро, ако ли някога теб ще разберем истината.

Франция за мен тогава имаха невероятна защита, помниш ли как Денилсон правише разни финтове, а Тюрам го издебна и го застопори точно в сюблимния момент, аз още и спомням реакцита на коментатора :).

Ами рядко отбор спечелил световната купа, а печели отново. Няма я същата мотивация, а и много неща е променят за 4ри години, нищо не е същото. Този Зидан, който го гледаме сега не е Зидан!

Световен шампион ще стане Германия. А, ако не, това ще е Бразилия. Англия няма шанс според мен. Може би Франция ще затрудни днес Бразилия, но все пак мисля, че бразилците ще се измъкнат. Полуфиналите ще бъдат между Германия и Италия и Англия и Бразилия. Макар много да ми се иска след малко португалците да елиминират англичаните. Вероятно, защото ми се иска няма да се случи. Ако отпадне Португалия, ще стискам палци на Италия. И все пак нещо ме кара да знам, че нещата ще се решат между Бразилие и Германие, както казва един наш спортен коментатор.

Ох, как ми се иска да греша.

Световен шампион ще стане Германия. А, ако не, това ще е Бразилия. Англия няма шанс според мен. Може би Франция ще затрудни днес Бразилия, но все пак мисля, че бразилците ще се измъкнат. Полуфиналите ще бъдат между Германия и Италия и Англия и Бразилия. Макар много да ми се иска след малко португалците да елиминират англичаните. Вероятно, защото ми се иска няма да се случи. Ако отпадне Португалия, ще стискам палци на Италия. И все пак нещо ме кара да знам, че нещата ще се решат между Бразилие и Германие, както казва един наш спортен коментатор.

Ох, как ми се иска да греша.

УРАаааааааааааааааааааааа - как да си предам крещенето - Португалия биха Англия. Адски съм щастлива, че сгреших в предположенията си и че си загубих левчето на еврофутбол.

Е, и Франция биха Бразилия и този полуфинал целия го обърках. Повтаря се полуфиналът от Евро 2000 между Франция и Португалия и много се надявам Франция да не победи отново.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

От началото на първенството и особено след като видях представянето на сърбите, си мечтая финалът да е между Италия и Франция - двата най-симпатични на мен отбори, но честно казано не очаквах нито единият от двата отбора да стигне до полуфинала. Кой знае може и надеждите ми да се оправдаят :)

Финала си е направо Франция срещу Германия.Жабарите ще го духат яко ,хахах :):wub:

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Нищо не се знае вече. Само Господ знае!

Бих го перифразирал на : "Само ФИФА знае" ... тъжно, но истина

Италианците досега не срещнаха кой знае каква съпротива, но и не показаха кой знае какво. Трудно е обаче да пробиеш италианците с тази защита и с този вратар. Но немците са уникални ......., нямам думи за тях, как печелят с този състав и игра не ми го побира умът. Мисля си че Италия ще продължи с Дузпи, имат да си връщат от 1990 когато СП беше в Италия :down:

едит: Фернандо, вече и ФИФА не знае :down:

Е, чао на швабите :) Надявам се Португалия да спечели, но сигурно няма да стане sad.gif

И тук малко нескромно ще се самоцитирам ;)

Колкото и да не ми се иска за мен реалността е такава: Германия минимум полуфиналист и Клозе голмайстор.

Отдавна не ми се беше случвало да дам точна прогноза за световно или европейско biggrin.gif .То още не е свършило де, но не виждам кой ще задмине Клозе :gift:

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.