Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Абе какво става с тези оператори

Featured Replies

Предишният, който беше, беше много точен. В момента обаче са сложили две кухи лейки, който освен, че се опитват да те минат по селския начин, не си знаят и програмите, които фирмата им предлага.

Да, но не всеки мисли като теб и знае какво да иска. Тогава няма да има подобни "кухи лейки", които да искат да те излъжат. А и за всеки пакет всичко си е описано точно и ясно. Просто трябва да се прегледат нещата обстойно и ако трябва да се пита. 

То така трябва да се прави навсякъде.

• Отговори 53
  • Прегледи 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

И така,получих отговор на жалбата ми където минах на друг план и ме нацагъркаха с 36лв да платя заради старият план,за които нямах никаква вина че съм ги изговорил минутите.Имал съм 40мин резерв и от там свалиха някъде около 16 лв.Чудя се да ходя ли още да се разправям за останалите 20лв.

Чеките и аз да споделя мойте преживявания в Вивашит или както му се вика - Виваком.Та бях тръгнал аз да си диря Сони М2(Aqua)но бързо си смених посоката и реших, че SG S3 Neo ще е моя избор.Понеже при нас няма от тоя оператор на тоя, после на оня и си викам, че ще си остана на Вивата.Отивам аз в магазинчето в пернишкия кЛяйфлянд и едно свежичко моме с 3 парцала по нея(демек доста разсъблечено) почва да ми показва телефона, планове и други щуротиики.Питах я аз кви планове предлагат и в зависимост от това колко кеш за телефона да си приготвя.Та ми каза там нещо от сорта 15 лева на месец и 270 за телефона.Да ама тогава просто нямах парите, пък и бях с информативна цел.Другата седмица аз отивам в друг магазин.Отново ме посреща младо момиче и същата история.Този път обаче се оказва, че такъв план не съществува.Демек няма как да го взема за 15 лева на месец и 270 в кеш.Викам си аз, ще отида след два дена пак.И така и става.Следва посрещане от 3-то момиче което ми изкарва 3-ти план.210 за телефона и 20 всеки месец.И викам, че следващия път може и да не дойда, та го взех.И сега се почнаха едни обаждания, реклами, предложения.А напрактика аз за 20 лева получавам 600мб интернет и 300бзпл.мин. А в боб същия план за 10 лева...Еми както и да е де.Плащаш и тва е.

Каквото и да си говорим М-Тел избиха рибата с последната голяма промоция - неограничени минути към всички и 5Gb интернет на висока скорост не предлага никой за 20 кинта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.