Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е играта която завинаги ще остане в сърцето ви?

Featured Replies

Никога няма да забравя, колко много се старах да стана Shillen Knight и да си купя първият Топ C grade sword, на LINEAGE II C2, но после разбрах че по-добре било да съм BladeDancer, скоростта им е зашеметяваща! Е в крайна сметка трудното беше докато стана 50 lvl и да ме включат в някой клан, оттам насетне всичко си беше екстра! Сега нямам търпение отнякъде да си смъкна C4-ката и да млатя в някой BG сървър с високи рейтове! Ако някой има идея да помага с линкове!?

Друго незабравимо преживяване бе DOOM 3, супер лудница Ви казвам хора, направо не подскачах, ами се качвах на полилея Банани да бера и на Луната за шишарки да ходя!

Докато излезне пък Half Life 2, ми се изчака чакането, а да не ви казвам за онова място където запънах и нямаше минаване! Бях с онова бъги и трябваше от плажа да се кача на някакъв кран и да прехвърля бъгито пред едни хангари и оттам по пътя да прескоча едно място с него, е няма и няма минаване!

ЛУДНИЦА, жалкото е, че все по-малко и все по-малко време остава за пуцаница на игрите!

• Отговори 145
  • Прегледи 14,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не се сърди човече

• Моето поколение играеше на криеница по 10 часа на ден.Сегашните деца играят най-много 2 часа и започват да се карат,защото не могат да общуват с връсниците си.Те са свикнали да стоят сами пред компа и

• Като деца - ''Война по строежите''

Няма да се огранича с една :) - GTA (цялата серия от 2ката нататък) Star Craft BW си остава реликва

Hitman 2 - 3, Mafia (добра исстория,а и не е много лесна, което е +) преди 2 - 3 години имаше голям BooM на Mu Online, прекарах доста безсънни нощи блъскайки в ma3x servera (за което съжелявам):P

WarCraft TFT battlenet :) хубави (победи) и лоши (загуби) моменти, Enter The Matix (яко FUN)

Oni (проста, но завладяваща игричка) и др.

Ако трбва да избера 1 може би ще е GTA San Andreas - накара ме да се почувствам като

"street nigga" получи се нещо като deja vu ;)

На мене са ми любимите са :

HL сичките даже и 1вата част

CS 1.5(единстевената не толкова бъгава весия),1.6(доста бъгава) и Source

Need For SpeeD Undegrunde 1,2

Roller Coaster (сичките части) -Много ама Много яка игра супер е !!!

NBA live 2006 (доста реално направена)

Knights of Honor според мен е най-добрата стратегия в реално време, при това е на Black Sea Studios!

Тя има запазено място на моя твърд диск за много години напред! За мене тази игра е №1 ;)

Еми това е много лесен въпрос.....просто няма съмнение DiabloII и StarCraft/BroodWar ..

просто няма такива игри никъде....тия новите дето излизат само 10% от тях сигурно могат да

се сравняват донякъде с Diablo и StarCraft. ;)

Tomb Raider,Far Cry,NFS,GTA Vice Sity,и най-накрая,но не на последно място Цар бългерска стратегия.

За мен ще остане:

- Counter-strike (World) много сам се мъ4ил на нея за сървъра ми

- Fifa world cup 2006 Germany

- World of warcraft

• 2 седмици по-късно...
;) Фифа 2002,Medal of honor,Max Payne.Това са сингъл плеър,а иначе онлайн и на първо място играта отнела най-много време и емоции е Wolfenstein Enemy Territory

Mortal Kombat

Играта която никога няма да забравя е REVOLT.

На второ място NFS Underground 2.

Играта която никога няма да забравя е REVOLT.

Ей това е разбирач от игри. Напълно съм съгласен!!! Страшна игра. :ph34r:

Colin McRae Rally 2-това е играта която няма да забравя никога!!!-превъртял съм я десетки -може би и над сто пъти но пак си я играя.... :ph34r:

а имам няколко.....Medi Evil (PSX),Fifa 99,Metal Gear Solid (PSX,PS2)най вече 3-та част,Anno 1503 (PC),Pro Evolution Soccer (PSX,PS2) всичките серии и Gran Turismo 3 и 4 :ph34r:

а забравих и любимите ми Куестове....Вlack Mirror,Still Life,Syberia,Syberia 2 ..... е това е от мен :)

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

Определено GTA поредицата, също и велики куестове като Syberia 1 и 2, The Black Mirror, Runaway...ай стига толкова :)

Редактирано от heaven (преглед на промените)

Аз никога няма да забравя AOE 2 най великата стратегия за всички времена Също поредиците FIFA,Worms и NFS ще останат завинаги в сърцето ми ;)

World War II

Флайт симулатор от преди 6-7 години. Нещо върховно в своята област и за времето си.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.