Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на смартфон до 800лв.

Featured Replies

Ако не ти е проблем може ли да ми дадеш 1-2 линка?

Разбира се.

И отново.

И тук.

Ако искаш може още.

• Автор

Благодаря Algor!

А другото което исках да попитам от къде е най-добре да си взема телефон на сносна цена по интернет.Ай повечето оферти в не толкова известни сайтове където са с по 100-150 лева по евтини от колкото в Emag,tehnopolis,tehnomarket,ardes и тн.Защото вече 2 мой приятели се набутаха така със сайтове който им ги предлагат с по 100-150 лева по евтино.На единия забиваше на 1 седмица и му казаха че има 24м гаранция, но само на хартия другия пък направо реплика му продадоха.Повечето ми приятели ми казват направо да дам 150лв повече ама да съм си сигурен.Какво предлагате да направя Вие?

Редактирано от Ivailo Mihalev (преглед на промените)

Избирай си от тука.

Кажи на приятелите си, че не е зле да не пазаруват от сайтове за които изобщо не са информаирани. Например, тука в pazaruvaj хората си дават конкрентната оценка за сайта, така че ... тука няма ментета.

Благодаря Algor!

А другото което исках да попитам от къде е най-добре да си взема телефон на сносна цена по интернет.Ай повечето оферти в не толкова известни сайтове където са с по 100-150 лева по евтини от колкото в Emag,tehnopolis,tehnomarket,ardes и тн.Защото вече 2 мой приятели се набутаха така със сайтове който им ги предлагат с по 100-150 лева по евтино.На единия забиваше на 1 седмица и му казаха че има 24м гаранция, но само на хартия другия пък направо реплика му продадоха.Повечето ми приятели ми казват направо да дам 150лв повече ама да съм си сигурен.Какво предлагате да направя Вие?

Първите два сайта ги познавам лично, а на втория и собствениците.

Коректни и културни хора са и до сега аз и мои приятели, пазарували от там не сме имали проблем с обслужване на гаранцията или отказана такава.

Всеки човек може да пусне жалба до КЗП и да си потърси правата.

Сигурно има магазини с ментета и реплики, но все по-трудно им става да се задържат на пазара.

Взимайте смело при покупката касов бон, фактура и неразпечатан апарат, както и общи условия към гаранционната карта.

Едно внимателно прочитане преди покупката спестява много главоболия след това.

Пазарувал съм от laptop.bg и smartphone.bg - преди 4-5 години си взех лаптоп, а наскоро и смартфон. Фирмата, която държи сайтовете, е много стабилна, винаги съм срещал безукорно и компетентно обслужване. Гаранции и т.н. Всичко е шест.

Пазарувал съм от laptop.bg и smartphone.bg - преди 4-5 години си взех лаптоп, а наскоро и смартфон. Фирмата, която държи сайтовете, е много стабилна, винаги съм срещал безукорно и компетентно обслужване. Гаранции и т.н. Всичко е шест.

Аз също съм за този сайт, купувал сме 1 лаптоп и доста други по-дребни неща, наложи ни се да използваме гаранцията и нямахме проблеми. :) (почистване на лаптопа и смяна на термопастата, поенже имаше един стикер който ми пречеше да извършя операцията)

Ми, като цяло да. Но, първо отиди и го разгледай, защото на мен ми е малко ръба и не удобен...

Я виж и това ЦЪК, ако не те е жал за 100-те лева отгоре взимай смело, няма да съжаляваш!

Колегата още по вече няма да съжелява ако наистина увеличи цената със 100 лева, ако погледне ето този модел и се запознае с неговите технически характеристики.  Huawei P8.   От следващата седмица ще се предлагат от Виваком  и Теленор. При Виваком  с двугодишен договор - 29.90 лева! Вече е средата на 2015 година. Забравете тези процесори на 1,2 гига и сериозно помислете след като си купите такъв, какво ще го правите след половин година при вашите високи изисквания. Желая му успех в покупката!

http://www.gsmarena.com/huawei_p8-7006.php

https://reviews.kaldata.com/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E-%D0%BD%D0%B0-huawei-p8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BC%D0%B0%D0%BD-revu572.html

Редактирано от Гост (преглед на промените)

От следващата седмица ще се предлагат от Виваком  и Теленор. 

Вече се предлагат, като в Теленор чакат витринната бройка и не разпечатват такава за продажба, а във Виваком го имат и на витрината изложен.

Съгласен съм, че апарата е на ниво, но преди да минат 2-3 седмици и да прочета мнения на реално ползващи който и да е флагман, аз лично не бих се ангажирал с мнение кой е по-добър.

Все пак Z3 вече е оптимизиран с някой и друг ъпдейт, докато P8 те първа ще се види къде са му слабостите.

Към днешна дата за мен избора определено е Z3, а след месец ще видим.

Най-малкото залага на сигурното човека.

• Автор

Благодаря ви много на всички който ми помогнахте!Бих искал само да разбера дали си заслужава да дам 150лв някъде повече за Z3 от колкото G3 i S5?

G3 или Z3, в никакъв случай не S5!

Ако ме питаш защо, LG и Sony, за разлика от samsung пускат по-малко модели, ни актуализират и по-старите си фланг манти. Ще взема за пример Sony Z1 и Galaxy S4, Sony-то ще си го актуализират а Samsung-a беше в последните си ъпдейти.

Благодаря ви много на всички който ми помогнахте!Бих искал само да разбера дали си заслужава да дам 150лв някъде повече за Z3 от колкото G3 i S5?

А на теб лично кой ти харесва и пасва най-добре в ръката?

А на теб лично кой ти харесва и пасва най-добре в ръката?

Точно за това му казах на няколко пъти до отиде и да ги пробва на място. На мен ми харесва най-много G3 (е, най-много ме кефи htc one m8 ама...)
  • Автор

Точно за това му казах на няколко пъти до отиде и да ги пробва на място. На мен ми харесва най-много G3 (е, най-много ме кефи htc one m8 ама...)

Ходих няколко пъти разглеждах,пробвах камера тва онова как работи тела и не мога да си преценя.Малко по-удобно ми е Sony-то но не откривам голяма разлика.Направих си 2-3 пробни снимки и при сонито изглеждаха по-добре на пръв поглед.Като скорост на зареждане и наситеност на цветовете нямам много опит и не мога да определя кой е по-добър.На външен вид най-много ми харесва Sony-то.И поради факта, че ходих до Глобул да ги разглеждам и попитах същия въпрос дали си струва толкова разликата в парите между S5 и Z3 и те ми отговориха, че s5 бил един от най-добрите варианти като цена-качество и дори и че сонито го превъзхожда по параметри не си заслужавало което ме учуди, защото те принципно винаги предлагат по скъпия вариант на стоката която предлагат и затова реших да попитам и вас като неутрални да кажете.

Редактирано от Ivailo Mihalev (преглед на промените)

Ходих няколко пъти разглеждах пробвах камера тва онова как работи тела и не мога да си преценя.Малко по удобен ми е Sony-то но не откривам голяма разлика.Направих си 2-3 пробни снимки и при сонито изглеждаха по-добре на пръв поглед.Като скорост на зареждане и наситеност на цветовете нямам много опит и не мога да определя кой е по-добър.На външен вид най-много ми харесва Sony-то.И поради факта, че ходих до Глобул да ги разглеждам и попитах същия въпрос дали си струва толкова разликата в парите между S5 и Z3 и те ми отговориха, че s5 бил един от най-добрите варианти като цена-качество и дори и че сонито го превъзхожда по параметри не си заслужавало което ме учуди, защото те принципно винаги предлагат по скъпия вариант на стоката която предлагат и затова реших да попитам и вас като неутрални да кажете.

Взимай Сонито, тогава и да не ти пука.

Така поне ще си избрал варианта, който те кефи най-много и няма да съжаляваш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.