Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нормално ли е мъж и жена да работят на едно и също работно място?

Featured Replies

А не. Аз еротични разкази не чета.

Чета теми в изповеди така че няма как да се сетя.

Е, в такъв случай няма какво повече да кажа.

• Отговори 52
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, в такъв случай няма какво повече да кажа.

Този пост трябваше да е доста по нагоре. 

Тоест да е с N- 22

Този пост трябваше да е доста по нагоре. 

Тоест да е с N- 22

Ти наистина не допускаш, че хората може да имат помежду си и други отношения освен това, което ти намираш за нормално, нали?!

Ми не... Мястото на поста ми е точно тук. И не виждам защо си мислиш, че си ме уязвил с нещо. Не знам защо си мислиш, че следиш всичко в този форум, но явно си изпуснал доста неща...

Много хора успяват да преживяват на този свят и без да си го слагат с всеки срещнат, само защото има дълги крака или бицепси. :) И ако за теб това не е нормално и е играене на светци - това няма как да бъде мой проблем.

Като гледам господ направо ти чете мислите.

На работа без мъжове. Само де не е разбрал че ти работиш в къщи ...

И така ... къща без мъж.

говоря по принцип

а аз де работя и кой ми е в къщата теб не те засяга ясно

:hit:

Ти наистина не допускаш, че хората може да имат помежду си и други отношения освен това, което ти намираш за нормално, нали?!

Естествено че допускам че има и изключения за които писах.

говоря по принцип

а аз де работя и кой ми е в къщата теб не те засяга ясно

:hit:

Естествено че не ме засяга. Отбелязвам само пример.

давай си примери с твойте нимфетки не и с мене

Хахаха... Това беше много готинко.

Аз се опитвам два листа да ти обяснявам нещо, което Хайдучката постигна с един удар зад врата...

Е, честно! Накефих се, защото е показателно и е метафора!  :) 

давай си примери с твойте нимфетки не и с мене

Слушам другарко.

Съжалявам за причиненото неудобство.

Хахаха... Това беше много готинко.

Аз се опитвам два листа да ти обяснявам нещо, което Хайдучката постигна с един удар зад врата...

Е, честно! Накефих се, защото е показателно и е метафора!  :)

Тя не е открита за директен дуел като теб. Като види зора и почва с мръсни удари и помощ от трети лица. Просто има хора с които не ти върви приказката и тя е от тях.

Не ми е интересна или безразлична по точно но попада в много категории за ясен пример в днескашния свят.

Надявам да ме разбереш.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Слушам другарко.

Съжалявам за причиненото неудобство.

Тя не е открита за директен дуел като теб. Като види зора и почва с мръсни удари и помощ от трети лица. Просто има хора с които не ти върви приказката и тя е от тях.

Не ми е интересна или безразлична по точно но попада в много категории за ясен пример в днескашния свят.

Надявам да ме разбереш.

чувствата са ни взаимни - и аз те мразя

а по темата авторката кога ще се появи да продума нещо - май никога, като гледам и другите й подобни теми

Да не вземат питащите, четейки нашите коментари да се разведат преди да са почнали съвместна работа.

Надявам да ме разбереш.

Човек може да разбере всичко и въпреки това да е пас. :)

Да не вземат питащите, четейки нашите коментари да се разведат преди да са почнали съвместна работа.

Да бре, то пък сигурно има питащи... Авторката си пуска от време на време теми за бъзик и ние си упражняваме клавиатурите... Тя си мисли, че ни е хванала за канарчета, ние си пропиляваме някоя и друга минута тук и те така...

Животът е прекрасен и трябва да го ценим във всеки един миг! С усмивка! :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

чувствата са ни взаимни - и аз те мразя

А не.Не ми слагай думи в клавиатурата. Никъде не съм казал че те мразя.

Даже си ми симпатична също като Белгиеца.

• Автор

Но може би си омръзват прекалено много когато работят на едно и също място , а и наистина ако мъжете желаят да се чувствуват ловци докато стават за това,тогава се получават конфузни ситуации.Една колежка ми казва: Кой мъж не е предал жена си? Може би е така. Повечето са предатели. И тогава може би наистина тръбва да работят на различно място,за да не може жената да му вижда предателствата,които са много.Вижте какви дълги изречения пиша.Всичко се свежда до това дали може да се преструва жената ,че не му вижда магариите на въпросния  глупендър или не.

А не.Не ми слагай думи в клавиатурата. Никъде не съм казал че те мразя.

Даже си ми симпатична също като Белгиеца.

Не те мрази ТЯ! Лъже те заради мен "за всеки случай, да не съм я ревнувал". Макар че добре знае, че с нея не сме се ревнували никога.

Но може би си омръзват прекалено много когато работят на едно и също място , а и наистина ако мъжете желаят да се чувствуват ловци докато стават за това,тогава се получават конфузни ситуации.Една колежка ми казва: Кой мъж не е предал жена си? Може би е така. Повечето са предатели. И тогава може би наистина тръбва да работят на различно място,за да не може жената да му вижда предателствата,които са много.Вижте какви дълги изречения пиша.Всичко се свежда до това дали може да се преструва жената ,че не му вижда магариите на въпросния  глупендър или не.

Моме!

Обезателно посети психолога! Ако ли не, в манастир.

Сексът настрана няма нищо общо с предателството. Често е като екзотично посещение в нов ресторант.

...

...

Мерил и БМВ Манияк - любовните драми ли ще ви четем във форума ли? Ясно е, че се обичате и го ударихте тук на коментари на любовният си живот, ама тънко сметнати зад параван, да не се вижда за какво си говорите всъщност. Или се вземете и си намерете стая, или се спрете.

---

По темата - по-добре не. Ще си омръзнат двамата непрестанно да са заедно и да се гледат до втръсване. Да не говорим, че ще стане така, че ще се прехвърлят драмите от работното място в семейният живот.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Мерил и БМВ Манияк - любовните драми ли ще ви четем във форума ли? Ясно е, че се обичате и го ударихте тук на коментари на любовният си живот, ама тънко сметнати зад параван, да не се вижда за какво си говорите всъщност. Или се вземете и си намерете стая, или се спрете.

Що не си запишеш час за психиатър?! Алтернативно може да си пишеш и научна фантастика за лична употреба...

Много от темите ще олекнат след това.

Що не си запишеш час за психиатър?! Алтернативно може да си пишеш и научна фантастика за лична употреба...

Ами такива намеци, такова нещо. Все едно сте двойка, а форумът ви е работното място :D

Алтернативно може да си пишеш и научна фантастика за лична употреба...

ТЦ. нема да ми окепазява любимия жанр сега.

Моля те не му давай правилната насока че вземе специалиста да му каже да не посещава форума и моето лечение да отиде на вятъра без него.

Моя психоаналитик ми е казал да му чета постовете и да се уверя че има и по зле от мен хора.

Ами такива намеци, такова нещо. Все едно сте двойка, а форумът ви е работното място :D

Ти си като един рогоносец. Все последен ще разбереш какво става. Цяло село знае без теб.

---

Нима не знаеш, че за БМВ Мниак-а дамите, навършили 20 години са баби?! :no-no:

Нима не знаеш, че за БМВ Мниак-а дамите, навършили 20 години са баби?! :no-no:

Чак пък баби!

Иначе моята практика допуска и гъвкавост.

Ти сигурен ли си, че четеш в тази тема... Четеш ли въобще... Разбираш ли като четеш...

Ква двойка, кви пет лева...

Мисълта ти прави такива финтове, че ако наистина всичко, което четеш го интерпретираш така - просто ще навредиш повече в специализираните теми в сайта, отколкото ще помогнеш на някого...

• 2 седмици по-късно...
  • 3 години по-късно...

Зависи от хората

В много случаи е по-добре да не работят на едно място

Но винаги има изключения

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.