Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Голяма каша с Windows 10 и 7

Featured Replies

Направих всичко, но ми излиза отново да инсталирам Windows 7.

Смени Boot Order-а, върни хард диска на първо място.

Редактирано от g060dimitrov (преглед на промените)

• Отговори 57
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Офф, ми като не си махнал флашката след тази стъпка е нормално, сега на ново като след тази стъпка махаш флашката и накрая правиш харда на първо място.

ЕДИТ: Ако вече си направил инсталацията направи това което е казал g060dimitrov и след това направи харда на първо място :D

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Да направих го, беше глупаво от моя страна да питам за такова нещо :D Сега всичко е просто чудесно, но дотук - http://prikachi.com/images.php?images/634/8193634D.jpg

На прав път си. Сега марка и модел на дъното и марка и модел на видеокартата, за да получиш точните драйвъри.

Ако не знаеш, какво има в щайгата Speccy .

Ако не знаеш и не искаш да научаваш DriverPack Solution . При този вариант внимаваш да избереш Drivers Only при инсталация на драйвърите, за да не ти набута някоя друга програма бонус. За да можеш да избереш само драйвърите, трябва да Check-неш Expert mode.

Редактирано от g060dimitrov (преглед на промените)

http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/net_down_en.php

http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/chip_down_en.php

Теглиш на флашка на друг компютър или на SD картата на телафона, стартираш на компютъра с администраторски права, рестартираш и вс. трябва да е ОК.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

На прав път си. Сега марка и модел на дъното и марка и модел на видеокартата, за да получиш точните драйвъри.

Ако не знаеш, какво има в щайгата Speccy .

Ако не знаеш и не искаш да научаваш DriverPack Solution . При този вариант внимаваш да избереш Drivers Only при инсталация на драйвърите, за да не ти набута някоя друга програма бонус. За да можеш да избереш само драйвърите, трябва да Check-неш Expert mode.

Хайде няма нужда с тоя осакатен DRP, царят на блоутера. Хората отдавна използват Snappy Driver Installer.

Хайде няма нужда с тоя осакатен DRP, царят на блоутера. Хората отдавна използват Snappy Driver Installer.

С версия 13 записана на диск, когато избера Expert mode, избера таба където са само драйвъри, маркирам ръчно драйвърите и скролирам до долу и от там дам Install, инсталирам само драйвърите и досега не се е инсталирало нищо друго.

Нямам наблюдения върху по-новите версии.

И това е третия вариант, който съм посочил. Не е нито първи, нито втори.

Хайде сега си дръпни и пробвай SDI и вярвам, че сам ще намериш разликите. Тоя слон DRP отдавна го развалиха и е тъпо при по-добра алтернатива да продължаваме да го предлагаме. Още повече, че се разработва от човек, който е бил в екипа на DRP и се е махнал именно поради това - че стана боклук.

..Хората отдавна използват Snappy Driver Installer.

Хората отдавна използват и http://driverpacks.net/- кеф ти с добавяне (забележи - не интегриране), кеф ти като самостоятелно решение. Също решението на 3dp  е добро. И двете решения са базирани на Майкрософтския инструмент DPInst - 32/64.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Snappy Driver Installer като по-добър заместник на DRP. Всички иначе знаем за driverpacks, всички сме слипстриймвали .iso - та, но нямат много общо, нали така : )

Хайде сега си дръпни и пробвай SDI и вярвам, че сам ще намериш разликите. Тоя слон DRP отдавна го развалиха и е тъпо при по-добра алтернатива да продължаваме да го предлагаме. Още повече, че се разработва от човек, който е бил в екипа на DRP и се е махнал именно поради това - че стана боклук.

Приемам забележката, даже не знам коя им е актуалната версия на DriverPack Solution. Ще знам и аз ако ми се наложи на нещо по-съвременно да търся драйвърите по този начин, какво да ползвам.  :whist:

Хората отдавна използват и http://driverpacks.net/- кеф ти с добавяне (забележи - не интегриране), кеф ти като самостоятелно решение. Също решението на 3dp  е добро. И двете решения са базирани на Майкрософтския инструмент DPInst - 32/64.

Аз ли недовиждам, или последните драйверите тук /Latest DriverPacks/ са от 2012 година...

Арчи,

Да не е строго секретна държавна тайна  тоя лаптоп каква марка и модел е ? Врачката дето гадаеше на хората какви компютри имат  отиде  на гурбет и сега трябва  пусналия темата да споделя тая информация. Лаптопа ти  си има официален сайт и във него има драйверите  които са ти в жълто.

• Автор

С първата програма, която ми предложихте Driver Pack Solution - искаше ми интернет. Втората програма, която Mozo ми предложи ми даде някаква грешка и се отказах. Явно попълвам нещо грешно и не ми намира ръководството на драйверите, които търся от сайта на Toshiba. Марката на лаптопа е Toshiba, модел SATELLITE.

http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/net_down_en.php

http://www.3dpchip.com/3dpchip/3dp/chip_down_en.php

Теглиш на флашка на друг компютър или на SD картата на телафона, стартираш на компютъра с администраторски права, рестартираш и вс. трябва да е ОК.

• Автор

При отварянето на програмата от първия линк се появява черно прозорче за секунда без нищо във него и след това изчезва. Относно втората опция - http://prikachi.com/images.php?images/436/8194436E.jpg

Пич обърни си лаптопа и погледни на стикера точния модел барабар с номерацията .Тошиба Сателайт  имат 200 модела и ти е нужен точния за да си намериш и коректните драйвери. Ако и това ти е трудно  иди до мнагазина и вземи една бира  или лимонада и викни комшията да ти оправи лаптопа за 2 минути, Не ти трябват програми  и не ти трябват драйвер пакове ,че  хептен ще се омоташ като пиле в кълчища.Три дена ше пишем във форума обяснения  заради 3 минути работа. Видно е ,че си скаран със тая материя и е  голям зор да ти се обяснява.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

И като е трудно да се обяснява или не можеш какво правиш в този раздел? Въведох точно всичко, ще пробвам пак и пак.

• Автор

Намерих го, всичко е точно. Прехвърлям го от единия на другия лаптоп и ми излиза, че архива е повреден..

49 поста за една проста преинсталация и някакви драйвъри. Бях подготвил пуканките за нещо по интересно, но уви!

По темата: Теглиш от сайта на производителя, разархивираш и инсталираш, не разбирам какво сложно има. Ако пак не можеш тегли DriverMax и ще ти спести няколко минути. А и като гледам след 29 пост всичко друго е излишно, пишат ти хората за марката и модела, ти го споделяш след 10 поста. :D

Редактирано от weeziN (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.