Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как мога да си направя видео сайт ?

Featured Replies

Здравейте,

ще ми кажете ли как да си направя видео сайт , като vbox7 или YouTube . Ако може системата да е безплатна .

Благодаря Ви предварително ! :)

1342103364_clickbucket-youtube-clone-scrЕто подобна и демо снимка. Ако се интересуваш и ти е харесала пиши на ЛС да ти я пратя.

Това ми звучи като книгите за self-improvement: "Как да стана милионер за един ден".

Краткият отговор е, че няма как да се направи лесно и/или безплатно. Дизайн ще си намериш сигурно и за без пари (друг е въпроса колко ще е качествен), но големият проблем е къде ще съхраняваш качените от потребителите видеа - дисково пространство и процесорна мощ за без пари просто няма. Потребителите в момента са разглезени и ще очакват в сайта ти да има какви ли не благинки - шарени потребителски профили, приятелства, плейлисти, коментари, система за рейтинг, абонаменти, AJAX заявки и динамично зареждане на съдържанието и т.н. Общо взето ще ти трябва цял екип от програмисти, които разбира се няма да работят за теб, защото си им симпатичен или имаш гениална идея. Иска се сериозна инвестиция, която едва ли ще е оправдана, защото няма как да пробиеш на пазара, при положение че почваш от нулата, а в момента лидерите са там поне от 6-7 години.

Здравейте,

ще ми кажете ли как да си направя видео сайт , като vbox7 или YouTube . Ако може системата да е безплатна .

Благодаря Ви предварително ! :)

Гледай сега, трябва да вложиш много средства, време и труд, за да се наредиш до тези 2 сайта. Отделно ти трябва огромен екип от професионалн програмисти, също средства и много сървъри с огромен обем за съхранение.

• Автор

Гледай сега, трябва да вложиш много средства, време и труд, за да се наредиш до тези 2 сайта. Отделно ти трябва огромен екип от професионалн програмисти, също средства и много сървъри с огромен обем за съхранение.

Добре разбрах . Аз просто искам да си направя обикновен видео сайт .

Добре разбрах . Аз просто искам да си направя обикновен видео сайт .

Така, пак ти трябват много средства заради място за съхранение.

Може да си качиш клипчетата в тубата и да ги вградиш в страниците на сайта. Но няма смисъл от подобно нещо. Направи си един канал и разпространявай на воля. Нито плащаш за място, нито за домейн, хостинг и разни глупости. Ако има смисъл от тях и са твои може някой ден да станеш феймъс. :D

• Автор

Може да си качиш клипчетата в тубата и да ги вградиш в страниците на сайта. Но няма смисъл от подобно нещо. Направи си един канал и разпространявай на воля. Нито плащаш за място, нито за домейн, хостинг и разни глупости. Ако има смисъл от тях и са твои може някой ден да станеш феймъс. :D

Много ти благодаря ! :)

Ако планираш някакъв малък сайт с до 300 максимум посетители дневно, то просто си купуваш един споделен хостинг и домейн, и си готов. 

Има готови уеб решения - PhpMelody например е доста използвана, а и има много темплейти за нея, както и BG превод може да се намери.

Накратко - Phpmelody е доста подобна на YouTube и Vbox7: опция за качване на клип, коментари, потребителски страници, регистрация/вход, опция за рейтинг на коментарите и прочие. Тоест, почти същата като Vbox7, но няма значки. Ако проектът ти е сериозен бих ти помогнал със скрипт за значки. 

Обаче ако искаш да направиш такъв сайт, колкото да си начешеш егото - качи си го на localhost, изтегли nulled версия на някой YouTube клонинг и си готов. :D

• Автор

Ако планираш някакъв малък сайт с до 300 максимум посетители дневно, то просто си купуваш един споделен хостинг и домейн, и си готов. 

Има готови уеб решения - PhpMelody например е доста използвана, а и има много темплейти за нея, както и BG превод може да се намери.

Накратко - Phpmelody е доста подобна на YouTube и Vbox7: опция за качване на клип, коментари, потребителски страници, регистрация/вход, опция за рейтинг на коментарите и прочие. Тоест, почти същата като Vbox7, но няма значки. Ако проектът ти е сериозен бих ти помогнал със скрипт за значки. 

Обаче ако искаш да направиш такъв сайт, колкото да си начешеш егото - качи си го на localhost, изтегли nulled версия на някой YouTube клонинг и си готов. :D

Много ти благодаря , но искам да има и значки , защото ще е по-сериозен проект .

П.С Може ли да ми дадеш и линк за изтегляне на системата и български език ? (за Phpmelody)

Редактирано от Goodgame Empire (преглед на промените)

Пхахах... всичко ми звучи като "имам един багер, как с него да си построя Бурж Халива"... Не става мен ;). Техниката на Вбокс струва десетки милиони лв/долари/евро - валутата е без значение! 

Много ти благодаря , но искам да има и значки , защото ще е по-сериозен проект .

П.С Може ли да ми дадеш и линк за изтегляне на системата и български език ? (за Phpmelody)

Ако наистина е сериозен проект, ще ти трябва и професионален екип от минимум 10 човека и като за начало място за съхранение около 10 терабайта (само за начало, 200-300 човека като качат около 10 клипа с хубаво качество и времетране 1 час това място ще се запълни) и много парички с които да подържаш системата. Това е все едно да построиш хубава къща с няколко тухли, не става.

Аз използвам тоя сайт https://openload.io/за качване на видео и после си го вграждам в сайта .Сега ще пробвам да вградя и тук едно видео да видим дали може

https://openload.io/f/OQSP0ld_Q7k/ftpserver3lite.flv.mp4

Не не мога тук

Редактирано от Gangosa (преглед на промените)

Аз използвам тоя сайт https://openload.io/за качване на видео и после си го вграждам в сайта .Сега ще пробвам да вградя и тук едно видео да видим дали може

https://openload.io/f/OQSP0ld_Q7k/ftpserver3lite.flv.mp4

Не не мога тук

Тука се вгражда по друг начин.

Също, той иска да си направи сайт в който всеки да си качва клипове, не само той и да ги вгражда.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.