Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да пусна интернет към рутер, който няма RJ45 букса за вход?

Featured Replies

Емо , не си отива бе човек . Вие по големите градове само оптика ви е в главата - но в малките населени места , във дивия северозапад - оптиката е мръсна дума  :)  Слушай ме сега внимателно , щото нема да повтарям  :)

Във Враца виваком прокарват оптика , в Монтана няма на тоя етап , ще се доставят нови модеми които демек щели по бъкърката да повдигнат още малко скоростта  :D а във Лом ......божеее , кога ще стане . Близу в Монтана имат изградена и лан мрежа - минават на доксис - евтино за компанията май и във Лом се прокарва идеята за доксис - е те тогава ще се откажа от близу . Та затова ти казвам че скоро няма да изчезне технологията - ток има във всяка къща ....и по него ще пуснат нет  :)

Емо , не си отива бе човек . Вие по големите градове само оптика ви е в главата - но в малките населени места , във дивия северозапад - оптиката е мръсна дума  :)  Слушай ме сега внимателно , щото нема да повтарям  :)

Във Враца виваком прокарват оптика , в Монтана няма на тоя етап , ще се доставят нови модеми които демек щели по бъкърката да повдигнат още малко скоростта  :D а във Лом ......божеее , кога ще стане . Близу в Монтана имат изградена и лан мрежа - минават на доксис - евтино за компанията май и във Лом се прокарва идеята за доксис - е те тогава ще се откажа от близу . Та затова ти казвам че скоро няма да изчезне технологията - ток има във всяка къща ....и по него ще пуснат нет  :)

Е аз няма да споря. Колкото до Docsis и Близу, за съм на такъв вид свързаност 8 години и проблем нямам никакъв. АДСЛ няма да се използва още дълго. По-малките градове и селата се спират "кабелните" телефони и се минава на друг тип телефония. 

Кой бега от пари бе брат  ;)

ПП. Не знам какво стана с Близу  ? дали Виваком ги купи  :( тогава могат и да отпаднат тел. кабели , тъй като близу поддържа и телефония .

А относно доксис ....ползвай си го със здраве .......аз втори път на адсл не се нахващам  :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Не, заминава си колега. Просто като технология и поддръжка вече става доста скъпо начинание. Дори Виваком вече се отказват от него. Приоритет вече е оптиката. Лесно се поставя, оборудването е евтино, лесно се поддържа.

Тя така лесно оптиката не се прекарва. Освен това трябва да се знае как ще се прекара самата мрежа. Зависи колко клиента ще има. Какъв хардуер ще се закупи за работата на тази мрежа, както и какъв хардуер ще има до потребителя Просто всичко е сметки, планиране и т.н

Всичко е направено предварително и знаят много добре, че ще са на печалба.Ето едно примерно сравнение.Аз съм на тарифен план МАН СТАНДАРТ

на 25 лв тук..То всъщност има само още един на 35.Ако обаче погледнем сайта на доставчика там тарифата е 12 лв.Значи от всеки абонат печелят по 13 лв.Говоря за доставчика Mreal.нет.Даже за тях ще е по добре да сложат оптика, защото така ще се махат суйчовете по диреците на улицата и няма да има какво да гори по време на буря и за какво да плащат излишно, а за нас също по добре защото пък нета няма да спира при лошо време.

Редактирано от tyrboman (преглед на промените)

Кой бега от пари бе брат  ;)

ПП. Не знам какво стана с Близу  ? дали Виваком ги купи  :( тогава могат и да отпаднат тел. кабели , тъй като близу поддържа и телефония .

А относно доксис ....ползвай си го със здраве .......аз втори път на адсл не се нахващам  :)

О да, ползвам си я със здраве. Не се шегувам. Колкото до АДСЛ си прав. Там нещата са ясни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.