Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за стабилен телефон. Бюджет 500-600 лв.

Featured Replies

Здравейте, тъй като немога да реша какъв телефон да си взема исках да се посъветвам тук за повече информация. Търся телефон, който не забива ( лагва ), да има горе/долу голям екран ( 5.0+ инча ), да може да поддържа всяка една игра, да има хубаво качество на клипове/филми. За момента се колебая между Lenovo P70 и HTC Desire 816g dual sim. Ако някой има някакви други предложения да не се притеснява да пише.

Редактирано от noobstylerrr (преглед на промените)

Здравейте, тъй като немога да реша какъв телефон да си взема исках да се посъветвам тук за повече информация. Търся телефон, който не забива ( лагва ), да има горе/долу голям екран ( 5.0+ инча ), да може да поддържа всяка една игра, да има хубаво качество на клипове/филми. За момента се колебая между Lenovo P70 и HTC Desire 816g dual sim. Ако някой има някакви други предложения да не се притеснява да пише.

Искате да кажете за модел с цена до около 500 -550 лева? Ето от мен: Huawei P7   http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p7-6124.php

Тъкмо щях да кажа,че съм много доволен от Сони Зед 3 но това е над посочения бюджет.

Моля да кажете бюджет и съответно да се промени заглавието на темата. Така е доста неясно.

Thl 5000 - осемядрен процесор на 2 гхц, 2 гб рам, 5 инчов full hd екран с gorilla glass 3, двусимов. Работи изключително бързо с всякакви приложения, лаг - абсолютно никакъв, идва с 4.4.2 почти чист андроид, изключително мощен, удобен и бърз телефон. Дори и при продължителен гейминг на тежки игри температурата на процесора рядко надхвърля 45-46 градуса, за разлика от разни елитни марки, дето греят на 60 градуса и отгоре. Да не забравя и 5000 милиамперовата батерия. С много интензивно ползване ме държи 2 дни. Малко над 500 лв е, ако си го вземеш от български търговец, с 2 години гаранция. Ако не робуваш на известните имена, този би ти свършил перфектна работа.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

• Автор

Извинявам се. Забравих да спомена, че телефона трябва да е от виваком, защото вече подписах договор. Ще се изплаща 2 години, значи някъде до 15-20 лева на месец.

Виваком мисля че предлагаха Мейзу м1 ноут. За цената си е перфектен.

Lenovo P70

Осем ядра, 2 GB RAM, 5 инча дисплей... Мисля че е добър за бюджета, а и за изискванията ти.

ПС: Докато пишех поста видях че си го разглеждал.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

С риск да бъда оплют, бих препоръчал автора да се насочи към телефон от известните производители на мобилни телефони.

Причините с които изтъквам това, че китайчетата, не получават ъпдейт, имат повече бъгове за отстраняване , не са оптимизирани и т.н.

Пример за THL 5000 after 6 months.

Нека си вземете телефон който идва с Android Lolipop, така е по сигурно че ще получи съпорт за по дълго време.

Например LG G3, но е малко извън бюджета, и магазина не е от от оператора.

Ако му идва в повече цената, нека погледне, LG G2.

Или да изчака за Moto G3

Предимството на motorolla„ че идват със ""почти чист" андроид. Без допълнителни приложения инсталирани от производителя.

• Автор

А и също така исках да ви попитам дали някой знае или поне има някаква теория защо самсунг забиват толкова много а например HTC не забива. Ако можете да ме посъветвате примерно samsung, htc или това lenovo и т.н. ( макар че за леновото са ми казвали че не е хубав телефон.. някаква комбинация от iphone и някакви бози там, но ако някой го е ползвал или знае какво представлява нека не се притеснява да каже. Ще ми е от полза )

До сега съм ползвал адски много самсунги и от всички останах разочерован. Дори в момента ползвам samsung galaxy core 2 и е уникален боклук

Например този THL ми хареса изключително много нищо, че го чувам за първи път.

Избягвайте Samsung, или поне ниският/ средният клас. Защото софтуера им е бъгав.

(не говорим за Galaxy Note)

От известните производителите: Sony, LG, Motorola, HTC,.. Nexus (макар и не точно направен от един производител през годините).

Редактирано от oic (преглед на промените)

• Автор

А за момента лично според вас какъв телефон бихте ми предложили освен ТХЛ-то по горе.

В каталога на Виваком не е останало нищо читаво и не предлагат добрите модели на марките.

Да не говорим за раздутите цени.

Единственото за което можеш да се закачиш пък е с по-малък дисплей от искания от теб - Sony Xperia Z3 Compact.

И както казаха по-горе виж също LG G3.

Аз съм с горепосочения зед 3 компакт и си е железен телефон...стига да не си от ония маняци които прекарват по 5 часа на телефона да се ровят и цъкат разни игрички - все пак дисплея е 4.6 инча,което за телефон за мисля си е ехтра.Ония телефони с размер на таблет не са ми по вкуса на мен.Сонито си има желязна камера,трудно можеш да го удавиш(правих си клипчета в аквариума с него),не ми лагва и си е направо супер,но това си е лично мое мнение.Аз лично го взех без никакви договори от PC Store и съм много доволен.Ако държиш на удобен,лек телефон с приличен дисплей и секви екстри мисля,че си заслужава всеки лев.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.