Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация до 800 лв

Featured Replies

Чакай се малко - а казваш, че "новите индивиди" целят да объркат другите четящи.

В Techspot ясно се вижда как 860k губи в абсолютно ВСЯКА игра, включително GTA 5 и Witcher 3, от G3258. Ще е е хубаво да покажеш твоя източник.

Да заблуждавам ? Именно аз като притежател на конкретния процесор и играч на съотвените заглавия споделям опита си и ти ми казваш, че заблуждавам? Преди няколко месеца ми се наложи да избирам между двата процесора. Убедих, че G3258 е по-добър за момента и вероятно за в бъдеще ще изостане. НО по-ниската консумация, възможността за лесен ъпгрейд към i5, по-добрия single core performance и това, че мога да клокна със стоков охладител + най-евтиното дъно, познай накъде наклони везните.

И двамата сте прави.Първо Фортрона е по-добър.Второ,ако автора иска да прави по-стабилен ъпргрейд в близкото бъдеще ,нека взима Интел.Ако иска сега да има по-висок перформанс в игрите,нека взима 860к-то.Енегматичен,теб съм те забелязал,че само с клипове и неща от нета се опитваш да убедиш.Погледни 2-та процесора ,и ако си имаш на понятие ще разбереш кой е по-добрия.Нека автора за тия пари да търси 280х 2-ра ръка.

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

• Отговори 92
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да ва е*а в дечковците , за 800лв , ако иска да дойде да ми оближе ****.Със извинение !

Обща стойност - 827.58 лв. с ДДС

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Да ва е*а в дечковците , за 800лв , ако иска да дойде да ми оближе ****.Със извинение !

Обща стойност - 827.58 лв. с ДДС

Момче пак се изказваш неподготвен.Ай ся кажи колко е добър интела,и при клок даже i7 минава ;)

Момче пак се изказваш неподготвен.Ай ся кажи колко е добър интела,и при клок даже i7 минава ;)

Аве я си гледай работата ти е !

https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=g3258+and+r9+270+gaming&tbm=vid&start=0

• Автор

E какъв е проблема с неговото предложение?

E какъв е проблема с неговото предложение?

Че 860к е по-добър.Ама предполагам си няма и понятие от хардуер,щом ме убеждава с клипчета ;) Аз ти казах,ако плануваш ъпрегейд ,взимай интел,ако ли не-860к

Кутията която предлага е с горен монтаж на захранването.Пълен боклук,нищо,че бюджета е малък,не означава ,че трябва да си поставиш частите във фурна.Сеагейт хард диска е малко по-скъп но по-добър от Тошибата.

Ако искаш сносна карта,ОЛХ.Опасно е,търси такава с гаранция,ако ли не,взимай скъпите боклуци.Не,че 280х е страхотна,но държи всичко без проблем ;)

Е добре - с ревюта не става, с клипове не става, с кво ще се убедиш? Дай един атлон и да тестваме. Хайде дай твоя довод с какво AMD-то превъзхожда интела, особено в игри като CS/League/WOW.

Редактирано от enigmatic (преглед на промените)

За игрите които ще играе няма значение кой процесор вземе , да слага 750ti и няма да му трябва скъпа и голяма кутия а с 3258 ще мине и с евтино дъно.

АХАХАААХХАХАХА о не мога.... Да ви го бутна тоя Pentium GXXXX там дето слънце не огрява. Пръскате !!!! и с тия конфигурации за игри от 800 лева ;). До автора - пич каквото и да вземеш от тези посочените ще си цъкаш идеално игрите а цс-а ще имаш 200+- кадъра. Но това голямо НО след 1 година ще видиш, че ако решиш да правиш ъпгрейт ще ти трябва ново дъно, нов процесор и нова видео карта и ново захранване. Ако можеш по-добре събери още пари (ако можеш) и купи I5 процесор и амд видеокарта , защото тези конфигурации са отбиване на номера...

Редактирано от Vladzi (преглед на промените)

До автора на темата.Съветът ми е,да си вземете добър процесор сега.И да карате с вградената карта.Пък след година време,живот и здраве,ще сложите и добра карта.Всичко друго ще е компромис с останалите части.

До автора на темата.Съветът ми е,да си вземете добър процесор сега.И да карате с вградената карта.Пък след година време,живот и здраве,ще сложите и добра карта.Всичко друго ще е компромис с останалите части.

с вградената ? :D  а пробвал съм една конфигурация с i5 4460 без видео карта и с 8 гб рам .. Само казвам cs go 45 кадъра на Low. Автора да си прави изводи.

Нищо няма да му стане,като играе на 45 фрейма.Пък и все още не знаем какъв точно е монитора.Може например да е с ниска резолюция.

Vladzi

Какво стана с вашата дървена кутия?

Човека има 800лв. и иска комп за толкова , всеки иска да има повече ама не толкова са... за тези пари със всичко се прави компромис за да движат сегашните неща - никой не очаква магия от комп за 800лв или да играе след 5 години както сега!

Дано я имат на склад тази Inno3D GTX 750 Ti иначе ще трябва да чакаш 2седмици.

Е добре - с ревюта не става, с клипове не става, с кво ще се убедиш? Дай един атлон и да тестваме. Хайде дай твоя довод с какво AMD-то превъзхожда интела, особено в игри като CS/League/WOW.

Убеждава се,като знаеш най-важните неща за процесора,и сравняваш чрез тях ;)

Всъщност комбинацията със i3 и GTX 750 Ti е много добра. Ако се поразровите в Youtube ще видите че тръгват всички игри на прилична графика при това. 

И двамата сте прави.Първо Фортрона е по-добър.Второ,ако автора иска да прави по-стабилен ъпргрейд в близкото бъдеще ,нека взима Интел.Ако иска сега да има по-висок перформанс в игрите,нека взима 860к-то.Енегматичен,теб съм те забелязал,че само с клипове и неща от нета се опитваш да убедиш.Погледни 2-та процесора ,и ако си имаш на понятие ще разбереш кой е по-добрия.Нека автора за тия пари да търси 280х 2-ра ръка.

Първо вземи обясни с кво конкретният "Фортрон" е по-добър от дадения "Чанел",па ако искаш "само с клипове и неща от нета".

Първо вземи обясни с кво конкретният "Фортрон" е по-добър от дадения "Чанел",па ако искаш "само с клипове и неща от нета".

С това,че е фортрон.Фортон правят захранвания отпреди да си роден дет се вика,така,че не ми обяснявай на мен.Точно ти си един от “великите“ всичко знаеш,бок си ;) 

С това,че е фортрон.Фортон правят захранвания отпреди да си роден дет се вика,така,че не ми обяснявай на мен.Точно ти си един от “великите“ всичко знаеш,бок си ;)

Глупости на търкалета.Нямаш си понятие грам,ама да се изпляскaш."боК" си lindroos1.Някои хубаво ви казваме малко да четете,после да пишете,ама...

Глупости на търкалета.Нямаш си понятие грам,ама да се изпляскaш."боК" си lindroos1.Някои хубаво ви казваме малко да четете,после да пишете,ама..

Окей,няма какво да спорим,някои?Брей,изненадваш ме.Чети,хубаво е,от захранвания явно и идея си нямаш.Глупавите хора винаги имат самочувствие,казал е един велик човек.Фръцкаш се,това-онова,онова било хубаво,после пишеш в гугъл 860k vs g3258 и гледаш какво пише там.Гледаш сравнения в цпу бос,и вече не може да се спори с тебе.Казвал съм и преди,че ти компютър не си сглобявал,иначе акъли даваш.

Окей,няма какво да спорим,някои?Брей,изненадваш ме.Чети,хубаво е,от захранвания явно и идея си нямаш.Глупавите хора винаги имат самочувствие,казал е един велик човек.Фръцкаш се,това-онова,онова било хубаво,после пишеш в гугъл 860k vs g3258 и гледаш какво пише там.Гледаш сравнения в цпу бос,и вече не може да се спори с тебе.Казвал съм и преди,че ти компютър не си сглобявал,иначе акъли даваш.

Аха.Добре,че ме светна.Иначе,ако ми трябва да се сглобява,ще ида до Росен или ХЕС.Само дето ставаше въпрос за захранвания-неща,от които си нямаш никакво понятие (и не само от тях),а даваш мнения и то категорични...

Аха.Добре,че ме светна.Иначе,ако ми трябва да се сглобява,ще ида до Росен или ХЕС.Само дето ставаше въпрос за захранвания-неща,от които си нямаш никакво понятие (и не само от тях),а даваш мнения и то категорични...

Къде бил мастъра на хардуера....то явно ти си най-големият разбирач във форума,как можах да си позволя да споря с теб....фортрон са адски качествени захранвания,старият фортрон се мъчих да го изгоря,давайки го нарочно на късо и не изгоря.А ти откъде точно си така наясно с тях? Предполагам,си имал всяко едно захранване и от опит говориш?Или си чел нещо някога,вероятно писано от мастъри като теб ;)

Къде бил мастъра на хардуера....то явно ти си най-големият разбирач във форума,как можах да си позволя да споря с теб....фортрон са адски качествени захранвания,старият фортрон се мъчих да го изгоря,давайки го нарочно на късо и не изгоря.А ти откъде точно си така наясно с тях? Предполагам,си имал всяко едно захранване и от опит говориш?Или си чел нещо някога,вероятно писано от мастъри като теб ;)

Аман от нагли хлапета!Моето дете,колкото машини съм сглобил,толкова *екии не си направил.И продължаваш да говориш някакви приказки от бабени седенки,и продължаваш с глупостите си,и идея си нямаш от хардуер,ама пубертетска му работа-на мъж да се направиш.Хайде сложи по една снимка на двете захранвания и обясни кое му е по-доброто на конкретния "фортрон",вместо да дрънкаш като стара мома за мъже.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.