Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация до 800 лв

Featured Replies

Аман от нагли хлапета!Моето дете,колкото машини съм сглобил,толкова *екии не си направил.И продължаваш да говориш някакви приказки от бабени седенки,и продължаваш с глупостите си,и идея си нямаш от хардуер,ама пубертетска му работа-на мъж да се направиш.Хайде сложи по една снимка на двете захранвания и обясни кое му е по-доброто на конкретния "фортрон",вместо да дрънкаш като стара мома за мъже.

Пубертет? :D Книжката изкара ли? На **ии не карам много много отдавна ;) това е твоя работа.Няма ,аз не ги разбирам тея неща, хардуер ли как му викаш,твоя и на дракона работа е ;)

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

• Отговори 92
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ужасссс спамериии :) забравих каква е темата тука и дали съм писал някви глупости които вече не ги мисля :)

Нищо няма да му стане,като играе на 45 фрейма.Пък и все още не знаем какъв точно е монитора.Може например да е с ниска резолюция.

Какво стана с вашата дървена кутия?

Ако цъкаш цс ще разбереш....

За кутията - предницата и горницата са готови. Скоро качвам снимки.

Нищо няма да му стане,като играе на 45 фрейма.

Явно наистина не си играл CS:GO че да говориш така. С тези 45 FPS много лошо се играе, за CS 60 кадъра е минимума като най-добре е 250-300 фрейма :) 

Че 860к е по-добър.Ама предполагам си няма и понятие от хардуер,щом ме убеждава с клипчета ;) Аз ти казах,ако плануваш ъпрегейд ,взимай интел,ако ли не-860к

Кутията която предлага е с горен монтаж на захранването.Пълен боклук,нищо,че бюджета е малък,не означава ,че трябва да си поставиш частите във фурна.Сеагейт хард диска е малко по-скъп но по-добър от Тошибата.

Ако искаш сносна карта,ОЛХ.Опасно е,търси такава с гаранция,ако ли не,взимай скъпите боклуци.Не,че 280х е страхотна,но държи всичко без проблем ;)

Аве сополчо, аз ли си нямам понятие от хардуер?

Ти как ги мислиш тея работи вече? Я ми кажи, как един човек, който не разбира и грам от това което му предлагаме, ще разбере как ще му се представи конфигурацията?.. Ако знаеш някакъв по-добър начин, да му покажеш/кажеш давай!

Разбирач голям

Тцттц и за каква цс ми говорите, за кви 45 фрейма?!?! Тая цс се играе и на гт 730 и на някакви си обреди лаптопи без проблем, със задоволителни графики та камули на 860к или р9 270....

Ти как ги мислиш тея работи вече? Я ми кажи, как един човек, който не разбира и грам от това което му предлагаме, ще разбере как ще му се представи конфигурацията?.. Ако знаеш някакъв по-добър начин, да му покажеш/кажеш давай!

Разбирач голям

Тцттц и за каква цс ми говорите, за кви 45 фрейма?!?! Тая цс се играе и на гт 730 и на някакви си обреди лаптопи без проблем, със задоволителни графики та камули на 860к или р9 270....

След като прочетох, “камули“ се отказах да казвам каквото и да било....

Камуули! Не ме е"e

Ти си типичен малък селянин.Язък,че си от красивият Пловдив.

Oh..

Ако искаш ела и ще видим дали Пловдив е красив... Аз не мисля!

На по разходка.. Може и на по бира.. Ама язък, че ти си дрисл" и си поредния трол във нета..

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Oh..

Ако искаш ела и ще видим дали Пловдив е красив... Аз не мисля!

Бира,бира пия много,и не само.Щом искаш,нека бъде бира.

Хах.. Недоразбрало лапе... Във тоя форум влизам за развлечение и най-вече, ако си купувам нещо, да се посъветвам... Не знам ти къв си и що за стока си, ама въобще не ми дреме на оная.. Аз ти казах, ела да ти покажа Пловдив. Ама и btw, аз не съм от там, но съм доста близо!

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Хах.. Недоразбрало лапе... Във тоя форум влизам за развлечение и най-вече, ако си купувам нещо, да се посъветвам... Не знам ти къв си и що за стока си, ама въобще не ми дреме на оная.. Аз ти казах, ела да ти покажа Пловдив. Ама и btw, аз не съм от там, но съм доста близо!

Лапе може да ме нарича близо 50 годишният ми баща.Не и деца в нета.Влизам за същото което и ти.В Пловдив ходих преди много,сега нямам време.

Разбирач голям

Къде прочете, че със 860К + R9 270 или със I3 + GTX 750/Ti ще вади 45 фрейма? Там ставаше на въпрос за I5 със вградената видео карта, но и със нея ще изкара над 60фпс при CS:GO.

Лапе може да ме нарича близо 50 годишният ми баща.Не и деца в нета.Влизам за същото което и ти.В Пловдив ходих преди много,сега нямам време.

Ами и на мен може лапе да ми вика, само 62 годишният ми баща - 53 набор! ;)

Надпреварвате се на кой баща му е по-дърт ? 

huh1.gif

Мерат си пишл*тата, ама те са кое от кое по-малко и никому ненужно ;)

Мерат си пишл*тата, ама те са кое от кое по-малко и никому ненужно ;)

Запази си мнението за себе си,едва ли някой го иска.

Хърбел на щърбел се смее. ;)

Щом казваш. ;)

Последния клип е мой и мога да твърдя, че пентиума със подходящ клок е доста добър, но ако ще играеш GTA 5 това не е твоя процесор по добре някое x4 АМД :D

• Автор

Здравейте!

Харесах конфигурацията дадена от enigmatic.
Имам няколко предложения как да се вместя в бюджета:
1:Смятам да взема видео картата на старо ето я и нея: http://olx.bg/ad/gigabyte-gtx-750-ti-2048-mb-4k-ID5lfGM.html#8d9ed0682e
2:Захранването ще бъде 400W(от толкова се нуждае картата) http://nikem-bg.net/computer-components/PSU-Chieftec-GPA-400B8-400W

Кажете как е!

ПС:С тази карта и зхаранване цената  около 770 лева. Тоест мога да добавя по-хубаво дън.о

Редактирано от Morgan Freakman (преглед на промените)

Вместо по-скъпо дъно аз бих взел по-хубава кутия или още 4 GB RAM. Не че за изброените игри не стигат и 4, но за в бъдеще ще си по-сигурен. Също така щом ще взимаш 2-ра ръка - за по 200 лв или малко повече има R9 280X-ове.

Ето няколко варианта за кутия:

SHARKOON VG4-V
CM N300 BLACK
CM N200 BLACK

Редактирано от enigmatic (преглед на промените)

• Автор

Вместо по-скъпо дъно аз бих взел по-хубава кутия или още 4 GB RAM. Не че за изброените игри не стигат и 4, но за в бъдеще ще си по-сигурен. Също така щом ще взимаш 2-ра ръка - за по 200 лв или малко повече има R9 280X-ове.

Ето няколко варианта за кутия:

SHARKOON VG4-V

CM N300 BLACK

CM N200 BLACK

Kакво мислите за тази карта http://olx.bg/ad/sapphire-radeon-r9-280x-ID5jytc.html#6502e3e3fc

?

Kакво мислите за тази карта http://olx.bg/ad/sapphire-radeon-r9-280x-ID5jytc.html#6502e3e3fc

?

Всички игри ми варят както трябва, голям потенциал за овърклок, притежавам я от година и GTA 5 вари с 40-75 fps, макс 65 градуса на вещера 3, след клок догонва стокова 660 по бенчмарковете,икономична, та чифтека ще  му е предостатъчен! Не гледай че моето захранване е 500 вата реално е 400. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.