Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация до 800 лв

Featured Replies

• Автор

Всички игри ми варят както трябва, голям потенциал за овърклок, притежавам я от година и GTA 5 вари с 40-75 fps, макс 65 градуса на вещера 3, след клок догонва стокова 660 по бенчмарковете,икономична, та чифтека ще  му е предостатъчен! Не гледай че моето захранване е 500 вата реално е 400. 

Мерси за информацията! А как ще ми вървят игрите със същата карта+i3(ако имаш идея, де)?

• Отговори 92
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мерси за информацията! А как ще ми вървят игрите със същата карта+i3(ако имаш идея, де)

Гледай канала на този пичага компа ти ще бъде същият като неговият утре вечерта като ми върнат компа ще постна настройките от msi afterburner https://www.youtube.com/user/ManiacalSanti

@DTodorov, авторът беше дал линк към 280х, а не 750ti.

Gigabyte R9 280X Windforce

Тази е по-евтин и по-добър вариант. Само че трябва да погледнеш дали ще влезне в кутията, която си избрал.

• Автор

Тази е по-евтин и по-добър вариант. Само че трябва да погледнеш дали ще влезне в кутията, която си избрал.

To тази карта е същата,но само че на различен производител(поправете ме, ако бъркам)?

И честно казано не знам коя от трите кутии, дадени от вас да избера. Някакви идеи?

Едит: Мисля нея да взема, ако се чудите за кутията.

Редактирано от Morgan Freakman (преглед на промените)

Тази на GB е клокната повече (по-бърза) и има по-добро охлаждане. Само че питай първо колко гаранция и остава, да не се окаже, че скоро и изтича.

Относно кутиите - няма много избор с този бюджет в никем. И 3-те идват с по 2 вентилатора. Аз бих взел една от 2-те на CoolerMaster.

Редактирано от enigmatic (преглед на промените)

To тази карта е същата,но само че на различен производител(поправете ме, ако бъркам)?

И честно казано не знам коя от трите кутии, дадени от вас да избера. Някакви идеи?

Едит: Мисля нея да взема, ако се чудите за кутията.

Виж сега,най-добре ще е за 100-тина лева отгоре направо 290х ;)  Дай 3-те кутии направо,че да ти кажем коя е по-добрата.

• Автор

Виж сега,най-добре ще е за 100-тина лева отгоре направо 290х ;)  Дай 3-те кутии направо,че да ти кажем коя е по-добрата.

E да прав сте, но най-евтината граничи вече с бюджета от 800 лева(a и не бих дал 800 лева за карта само да игря написаните игри ). Та кутиите са дадени от enigmatic a те са:

SHARKOON VG4-V

CM N300 BLACK

CM N200 BLACK

E да прав сте, но най-евтината граничи вече с бюджета от 800 лева(a и не бих дал 800 лева за карта само да игря написаните игри ). Та кутиите са дадени от enigmatic a те са:

SHARKOON VG4-V

CM N300 BLACK

CM N200 BLACK

Имах предвид,че с гаранция са по 350 лева,в олх 290х,та си е оферта.Която и кутия да вземеш,няма да сбъркаш,лично аз ,бих взел CM300

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

Oбърках постовете реално отговорих на  #72 пост ,случва се не e фатално!  :P

430

W са ти достатъчни!

Тази ГБ 2 рев.е с висока честота на ядрото,заключен волтаж на 1.25,та си дърпа и зависи кое е това 430ватово,какъв е проца и тн...

Тази ГБ 2 рев.е с висока честота на ядрото,заключен волтаж на 1.25,та си дърпа и зависи кое е това 430ватово,какъв е проца и тн...

процесора предполагам I3 а за захранване стига да има поне 408 вата на 12v линия.

процесора предполагам I3 а за захранване стига да има поне 408 вата на 12v линия.

Да.Имай предвид,че тая карта си лепи 20А,отделно иска проветрива кутия,а за тези с опит-редакция на биоса или смяната му с друг,но зависи от конкретната модификация на картата,та да не стане фал,че преди няколко месеца 2 дена си играхме с момче с 280Х,докато я вкара в пътя.

Да.Имай предвид,че тая карта си лепи 20А,отделно иска проветрива кутия,а за тези с опит-редакция на биоса или смяната му с друг,но зависи от конкретната модификация на картата,та да не стане фал,че преди няколко месеца 2 дена си играхме с момче с 280Х,докато я вкара в пътя.

Ами има няколко души със 430W захранване и 280х и нямат проблеми.

Значи хора, в друг форум ми предложиха тази карта PowerColor Turbo Duo 280x

Какво мислите?

Става! Потърси р9 285 тя е по-нова и по-икономична и е същата по производителност наскоро се предлага powercolor в nikem за 320 лв а в sky на saphire за същата сума.  :wink12: Ако не я намериш взимай 280х.

Редактирано от DTodorov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.