Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prison Break / Бягство от затвора - дискусии и links

Featured Replies

Хайде бе хора, някой изгледа ли вече 1 серия?

• Отговори 561
  • Прегледи 117,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Prison Break S02E01 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E02 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E03 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E04 HDTV XviD - LOL Prison Break S02E05 HDTV XviD - XOR Priso

Да.Току що го изгледах.А кога ще пускат 2-рал

Ти си тъпа(то за тва и не можеш да разбереш).Филма е the best.Като не те кефи не влизай във форума.

Не знаех, че това е форум на сериала Prison Break :bye1: Ще знам оттук нататък.

Аз филма го разбирам, то това е проблема, че е по-предвидим от всичко видяно или гледано някога.

Благодаря и за мнението за моята скромна личност :) Тъпичка съм си аз.. даже слушам касети с "Дишай-издишай" , иначе няма да ме бъде..

Serenity, правиш ли разлика между кино и действителност?Явно не...

Все пак се говори за филм, а не за политика и несправедливости :speak:

Да, правя разлика. Благодаря за въпроса. Обаче филма не е фантастика, фентъзи или нещо от сорта. Предполага се, че е направен за да покаже реалният живот. Както и да е! Усетих че навлизам в лоши води (пълни с фенове на сериала, които са готови да ме разпнат) тъй се си се изнасям тихо и кротко и наистина няма да пиша повече по темата.

Оставам си със здраве и добри чувства :)

В края на първия сезон от хитовия сериал на FOX - "Prison Break", планът за бягство най-накрая успя, след множество перипетии и несполуки. Затворниците избягаха на свобода! Премиерата на първия епизод на "Prison Break" бе на 29 август 2005 г. Година по-късно предстои началото на неговия втори сезон.

"Prison Break: Manhunt" обещава още повече емоции на горещите привърженици на сериала. Бандата се разделя, но е ясно, че пътищата на затворниците ще се пресекат отново - особено когато става въпрос за 5 млн. долара и дузина закоравели престъпници, които знаят как да се погрижат за тях!

Във втория сезон се запознаваме със специалния агент от ФБР Александър Махоун, който си поставя за задача да залови избягалите затворници. Концепцията на сериала се променя дотолкова, че основният акцент вече пада върху самото бягство и преследване, а не върху преживелиците в затвора.

Не всички от бегълците обаче имат добри шанскове да се измъкнат от преследвачите си!

Осем часа след отчаяното бягство от щатския затвор "Фокс Ривър", по следите на 8 избягали затворника се отправя федералният агент Махоун. След бегълците е и отмъстителният капитан Белик, движен от злоба и амбиция. Той няма да се спре пред нищо, докато не открие и по възможност убие затворниците.

Майкъл Скофийлд (Уентуърт Милър) се отправя към Юта, а оттам - Мексико. Целта му е да се добере до 5-те милиона, които затворникът Ди Би Купър твърди, че е скрил, преди да бъде тикнат в пандиза. Тези пари ще му помогнат да купи свободата на осъдения си на смърт брат Линкълн Бъроуз (Доминик Пърсел). Сред избягалите затворници, Линкълн е приоритет № 1 за преследвачите.

Похитителят, изнасилвач и убиец "Ти-Бег" (Робърт Непър) тръгва по следите на жената, която го е предала на ченгетата и му е осигурила дългогодишен престой зад решетките. Едно е сигурно - "Ти-Бег" няма намерение да се върне в килията си ... поне не жив!

Мафиотският бос Джон Абруци отчаяно се опитва да открие Ото Фибоначи, включен в програмата за защита на свидетели и чийто показания са причината Абруци да гние в кафеза! Абруци има влиятелни приятели, които ще му осигурят защита извън затвора.

Пуерториканецът Франциско Сукре се отправя към Ню Йорк, за да открие любимата си. Ако бъде заловен, очакват го допълнителни 10 години към присъдата му, минимум...

Снимачната площадка на втория сезон на сериала е разположена в Далас, Тексас, където са заснети и по-голямата част от новите епизоди. Премиерата на първия епизод от втория сезон на "Prison Break" е на 21 август по 20th Century Fox Television.

Леле тоя сериал направо ме побърква всяка серия те държи в напрежение постояно ! Ето линк към първата серия: Prison Break

С уважение :)

Редактирано от Flubb3r (преглед на промените)

• Автор

PBF честито за Тедито, макар че не е честно на него да дадат ръка, а Майк да остане без пръсти biggrin.gif

Добре, че убиха Вероника беше ми от антипатичните...

ПП: не се карайте, не може всеки да харесва сериала

Мерси , мерси.Много му се радвам :hush:

Никой не се кара/или поне не аз/, но е малко досадно да се разводнява с глупости хубава тема като тази.

Както и да е , малко спойлери искате ли?Ето малко

Редактирано от PBF (преглед на промените)

TV.com > Prison Break > Episodes > Season 2

Mahone tries to lure the escapees by targeting an imprisoned LJ. Michael and Lincoln come up with a plan to free LJ from jail. Sucre, Abruzzi and C-Note have a plan of their own, but only to break free of their pursuers.

Meanwhile, Bellick and Warden Pope feel the heat following their unsuccessful attempts to capture the escapees.

Tweener infiltrates a bunch of college students on their way to spring break.

Сериалчето е супер. Който още не е почнал да го гледа, да тегли първия сезон и да навасва :). Очевидно от линка по-горе, всяка седмица ще стоим "на нокти" за да чакаме поредния сезон.

• Автор

днес са давали по Fox и вторият епизод ... да се надяваме утре да е при нас ;)

• Автор

доктор Гудат ми беше един от любимите персонажи ... как можаха да го премахнат така гадно ... скръб само това мога да кажа

Дано в 3-ти епизод има по-добро развитие на нещата с L.J. :]

Аз да се изкажа - харесаха ми двете продължения! Без убийството на Вероника - беше доста изненадващо..

"Prison Brake ". Какво мога да кажа за този мега- супер сериал... Изгледах го за 3 дни, просто не можех да се отлепя от компа, защото във всяка серия ставаха такива врътки, че просто те кара да гледаш още и още... С нетърпение чакам да излезе втория сезон на хитовия сериал... Чух че някъде септември го пускат по нова ТВ.... Мога да го гледам още 1 000 000 пъти, ако може cool.gif

• Автор
С нетърпение чакам да излезе втория сезон на хитовия сериал... Чух че някъде септември го пускат по нова ТВ.... Мога да го гледам още 1 000 000 пъти, ако може cool.gif

сега очакваме 3-ти епизод на 2-ри сезон :white flag:

Само едно мога да кажа - жесток сериал е и първия сезон го изгледах за 2 дни!

Много е зарибяващ, така че внимаваите :nono:

Сериалът е страхотен и си заслужава вниманието! :speak:

Заповядайте и друг торент линк ;)

Prison Break 2x01

Prison Break 2x02

Prison Break 2x03 cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.